9μηνο...giorgos_dr έγραψε:Αυτο απο που μπορω να το διασταυρωσω ποιο επισημα γιατι σκεφτομαι πολυ εντονα να κοψω τιν αναβολη να φυγωτον φλεβαρι κ εχω ακομα ενα χρονο κ στη σχολη κ δ ξερω τι να κανω!
Ασχετο στις Ειδες δυναμεις τωρα κανεις 12μηνο η 9μηνο;
Ευχαριστω
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Τα ψάχνουν πραγματικά τα στοιχεία στις αιτήσεις ή απλά θέλουν να φένεται τί Έχεις συμπληρώσει;
Ας πούμε πλαστογραφείς ένα πανομοιότυπο Proficiency. Θα ψάξουν άν εσύ πήρες Proficiency σε μία προκύρηξη δημοσίου σε σώματα;
Ας πούμε πλαστογραφείς ένα πανομοιότυπο Proficiency. Θα ψάξουν άν εσύ πήρες Proficiency σε μία προκύρηξη δημοσίου σε σώματα;
Πέτρος έγραψε:Τα ψάχνουν πραγματικά τα στοιχεία στις αιτήσεις ή απλά θέλουν να φένεται τί Έχεις συμπληρώσει;
Η προκήρυξη γράφει :
" Η Δ/νση Αστυν. Προσωπικού ελέγχει την εγκυρότητα (γνησιότητα) των
δικαιολογητικών και όσων τα δικαιολογητικά αποδειχθούν πλαστά, εκτός
των ποινικών ευθυνών ανακαλείται και η πράξη πρόσληψης. "
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
γεια σας παιδια...
σημερα ακουσατε τι ειπε ο παπανδρεου;
δεν ειπε για παγωμα προσληψεψν, αλλα, ειπε πως ολες οι θεσεις για το δημοσιο, θα γινωνται μεσω α. ς. ε. π.
απ οτι καταλαβαινω αυτο θα ισχυει και για τους ειδικους φρουρους.
αν βεβαια βγουνε κιολας αλλες τετοιες προκυρηξεις, γιατι ειπαμε το πασοκ ειναι συμφωνα με καποια δημοσιευματα κατα του θεσμου...
εσεις πως τα σχολιαζεται ολα αυτα;
περιμενω απαντησεισ...

σημερα ακουσατε τι ειπε ο παπανδρεου;
δεν ειπε για παγωμα προσληψεψν, αλλα, ειπε πως ολες οι θεσεις για το δημοσιο, θα γινωνται μεσω α. ς. ε. π.
απ οτι καταλαβαινω αυτο θα ισχυει και για τους ειδικους φρουρους.

αν βεβαια βγουνε κιολας αλλες τετοιες προκυρηξεις, γιατι ειπαμε το πασοκ ειναι συμφωνα με καποια δημοσιευματα κατα του θεσμου...
εσεις πως τα σχολιαζεται ολα αυτα;
περιμενω απαντησεισ...

Ειμαι φανταρος Παιδια ειδικες στην κυπρο 35μκ με 24χιλιαδες μορια μπαινω ειδικος φρουρος; Και αν ναι σε καλη σειρα η στο τελος απο ενιαιο ειμαι
Έχεις 2400 μόρια φίλε μου και όχι 24000. Το αναφέρω απλά γιατί ο συντελεστής είναι επί 100 και όχι επί 1.000! Τα μοριά σου είναι μόρια άνετης εισαγωγής στους Ειδικούς Φρουρούς και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Ανήκεις στην Α κατηγορία (Απόφοιτος Ενιαιου Λυκείου) και η σειρά που θα περάσεις δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όταν με το καλό περάσεις είναι με τι σειρά θα αποφοιτήσεις απο την Σχολή καθώς θα έχει αντίκτυπο στις μετέπειτα μεταθέσεις που θα πάρετε! Καλή συνέχεια στην θητεία σου στην ΕΛΔΥΚ!
Γεια σας παιδια, περιμενω την προκυρηξη ειδικων φρουρων... Και μου ειπαν οτι εκτος απο την σχολη που θα παω αμα με παρουν θα με πανε και για αλλους δυο μηνες να υπηρετησω στο στρατο και οτι αυτος ο νομος βγηκε περυσι... Αν μπορειτε πειτε μου αν ισχυει. Ευχαριστω
Γεια σου ηρω. Κ γω περιμενω το ιδιο με σενα... Φετος που περασε ο φιλος μου στη σχολη εκαναν 2 μηνες στη σχολη τωρα για 2 μηνες κανει πρακτικη σαν δοκιμος ειδικος φρουρος κ μετα θα δουλεβει κανονικα... Αλλα τωρα με τις εκλογες μπορει ολα ν αλλαξουν... Οποτε περιμενουμε...
Ενδυνάμωση του θεσμού από τον εμπνευστή του
Στις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Έθεσε ο κος Χρυσοχοϊδης τη νέα πρόσληψη Ειδικών Φρουρών στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την 9/10/2009 επιβεβαιώνοντας έτσι Την άριστη γνώμη που έχει για τον θεσμό.
Το ΣΕΦΕΑΑ βλέπει θετικά τη νέα αυτή εξέλιξη αφού η ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων, η υπηρεσιακή ευελιξία αλλά και οι μεταθέσεις των συναδέλφων εξαρτώνται άμεσα από νέες προσλήψεις.
Το sefeaa.gr θα σας κρατάει όπως πάντα ενήμερους σε όλα τα στάδια της
διαδικασίας.
Τι μαλ. Κασ Ημουνα... Εχω πτυχιο ΤΕΙ εχω αγγλικα εχω πληροφορικη εχω διπλωμα αυτοκινητου και απεριοριστο μηχανης και δεν εκανα τα χαρτια μου τον μαιο γιατι δε ειχα την ταυτοτητα μου... Ημουνα φανταρος! Τωρα περιμενω πως και πως να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα! Ονειρο ζωης που δεν μπορεσα να πραγματοπποιησω εξαιτιας του στρατου... Ευχομαι να γινει γρηγορα διαγωνισμος!
υ. Γ. Αν ξερει καποιος ας μου πει ποσα μορια περνω με τα χαρτια αυτα... Το πτυχιο μου ειναι με βαθμο 7.33... \
ευχαριστω
δεν μπορω να περιμενω για να κανω επαγγελμα αυτο για το οποιο γεννηθηκα αν κανω...
υ. Γ. Αν ξερει καποιος ας μου πει ποσα μορια περνω με τα χαρτια αυτα... Το πτυχιο μου ειναι με βαθμο 7.33... \
ευχαριστω
δεν μπορω να περιμενω για να κανω επαγγελμα αυτο για το οποιο γεννηθηκα αν κανω...
DHMHTRHS έγραψε:Τι μαλ. Κασ Ημουνα... Εχω πτυχιο ΤΕΙ εχω αγγλικα εχω πληροφορικη εχω διπλωμα αυτοκινητου και απεριοριστο μηχανης και δεν εκανα τα χαρτια μου τον μαιο γιατι δε ειχα την ταυτοτητα μου... Ημουνα φανταρος! Τωρα περιμενω πως και πως να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα! Ονειρο ζωης που δεν μπορεσα να πραγματοπποιησω εξαιτιας του στρατου... Ευχομαι να γινει γρηγορα διαγωνισμος!
ευχαριστω http://www.astynomia.gr/images/stories/NEW/prokhryxhpdf.pdf Δες εδω αναγραφει τα μορια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Ξέρεις κανείς πόσα μόρια δίνει το lower;
100 μόρια δίνει το lower,200 το advanced και 300 το proficiency
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Γεια σας παλικαρια Και εγω με τη σειρα μου Εχω μια απορια...
θα κλισω τα 18 σε λιγες μερες, και με ενδιαφερη να μπω ειδικος φρουρος στο μελλον.
εχω απολ. Εππαγγελματικου λυκειου με 13,4 Δεν εχω lower αλα προσπαθω να παρω το ecdl και να βγαλω διπλωμα οδηγησης , θελω να παω ειδικες δυναμεις (δοκιμος) . Μπορει καπιως να μου πει αμα εχω ελπιδες; (στο μελον παντα με βαση αυτα που ΘΑ διαθεσω) Ευχαριστω πολυ ολους σας
θα κλισω τα 18 σε λιγες μερες, και με ενδιαφερη να μπω ειδικος φρουρος στο μελλον.
εχω απολ. Εππαγγελματικου λυκειου με 13,4 Δεν εχω lower αλα προσπαθω να παρω το ecdl και να βγαλω διπλωμα οδηγησης , θελω να παω ειδικες δυναμεις (δοκιμος) . Μπορει καπιως να μου πει αμα εχω ελπιδες; (στο μελον παντα με βαση αυτα που ΘΑ διαθεσω) Ευχαριστω πολυ ολους σας
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
admiral123q έγραψε:Γεια σας παλικαρια Και εγω με τη σειρα μου Εχω μια απορια...
εχω απολ. Εππαγγελματικου λυκειου με 13,4 Δεν εχω lower αλα προσπαθω να παρω το ecdl και να βγαλω διπλωμα οδηγησης, θελω να παω ειδικες δυναμεις (δοκιμος) . Μπορει καπιως να μου πει αμα εχω ελπιδες;(στο μελον παντα με βαση αυτα που ΘΑ διαθεσω) Ευχαριστω πολυ ολους σας
ξεχασα να πω πως ειμαι το πιο μικρο παιδι στην οικογενια απο 3 (δηλαδη πολυτεκνος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες