Μπερέδες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
left
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από left »

Κ εγω ρε φιλε. Καψιμι ειμαι τωρα. Ποιο νουμερο κρεβατιου εχεις;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ας κρατησουμε το θεμα "μπερεδες στο στρατο" ευχαριστω
left
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από left »

Ναι... σωστα... !
gio206xr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από gio206xr »

Οι ζωγράφοι που φοράνε ούτως ή άλλως μπερέδες, κρατάνε τους δικούς τους κατά την κατάταξη;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ομολογω οτι λιγο αστοχο το παραδειγμα σου. Μα ειναι το ιδιο ο μπερες του ζωγραφου με το μπερε του στρατου ετσι ωστε να υπαρχει σημειο συγκρισης; Δεν νομιζω
Γιωργος

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Γιωργος »

Για σας μαγκες καπου ακουσα οτι οι πεζοναυτες φορανε Ξανα Μπλε μπερε ισχυει.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Γιωργος έγραψε:Για σας μαγκες καπου ακουσα οτι οι πεζοναυτες φορανε Ξανα Μπλε μπερε ισχυει.

Όχι.
Morian
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Morian »

Γιωργος έγραψε:Για σας μαγκες καπου ακουσα οτι οι πεζοναυτες φορανε Ξανα Μπλε μπερε ισχυει.

Όχι φιλε μου, πράσινο φοράνε, πρόσφατα ένας φίλος μου ήταν πεζοναύτης, πράσινο είχε... Και αν θυμάμαι καλά είχε και ένα μπρελόκ και έγραφε κάτι απάνω... Δεν θυμάμαι τι...

Ποτε δεν θέλω να έχω μπλε μπερέ!
Αν δεν καταφέρω τελικά να πάω ειδικές δυνάμεις λόγο του προβλήματος που έχω στο γόνατο, παρακαλάω τον Θεό να με στείλουν αυλώνα στα τεθωρακισμένα!
Το μαύρο έχει άλλον αέρα!
Fisker

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Fisker »

Επειδη δεν καταλαβα δηλαδη ποια η διαφορα που αναμεσα στην απονομη του μπερε στον οδηγο σε σχεση με τους υπολοιπους; Ολοι τιμητικα δεν τον παιρνουν; Εγω εκανα την βλακεια και δηλωσα οτι εχω διπλωματα α, β, γ οταν πηγα να κοψω αναβολη. Στο πευκο παρουσιαζομαι. Τι θα γινει με τον μπερε θα τον παρω κανονικα οπως ολοι; Κ κατι αλλο ποιος τροπος υπαρχει να αρνηθω η να το αποφυγω να παω οδηγος αμα με βαλουνε; Δεν θελω κι εγω να χασω εκπαιδευση καθολου. Ειδικα σχαλ που ειναι καλη

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καταρχάς δεν είναι σίγουρο ότι θα σε κάνουνε οδηγό, αν σε κάνουνε οδηγό θα πας για εκπαίδευση ειδικοτήτας στην σπάρτη και θα χάσεις τα ΠΕΝ και θα πάρεις τιμητικά τον μπερέ, να αρνηθείς την ειδικοτητά σου δεν γίνεται να την αλλάξει με βύσμα μπορείς, η σχαλ που κολλάει με τον μπερέ δεν ξέρω μάλλον είσαι μπερδεμένος
Fisker

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Fisker »

Η σχαλ κολλαει στο οτι ειμαι για αλεξιπτωτα ρε συ. Και δεν θελω να χασω εκπαιδευση... Στα πεν τι θα χασω εκπαιδευση καταδρομεα κ καθολου απτην εκπαιδευση της σχαλ; Μετα θα παρω πουλαδα μαζι με ολους; Η αργοτερα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Fisker έγραψε:Η σχαλ κολλαει στο οτι ειμαι για αλεξιπτωτα ρε συ. Και δεν θελω να χασω εκπαιδευση... Στα πεν τι θα χασω εκπαιδευση καταδρομεα κ καθολου απτην εκπαιδευση της σχαλ; Μετα θα παρω πουλαδα μαζι με ολους; Η αργοτερα;

Μαζί με όλους θα περάσεις από την σχαλ και βασικά ρε φίλε αγχώνεσαι χωρίς λόγο μπορείς απλά να μην έχεις μαζί τα διπλώματα οδήγησης δεν σε αναγκάζει κανένας
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Αύγ 06, 2010 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από marios »

Ρε παιδεσ τον μπερε τον δινουν οταν ορκιζονται στισ πρςτεσ μερεσ η στο τελοσ?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

marios έγραψε:Ρε παιδεσ τον μπερε τον δινουν οταν ορκιζονται στισ πρςτεσ μερεσ η στο τελοσ;

Όταν περάσεις επιτυχώς την ΠΕΝ (Προκεχωρημένη Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτων) παίρνεις και τον πράσινο μπερέ.
Άβαταρ μέλους
riprambrot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μπερέδες στο στρατό

Δημοσίευση από riprambrot »

Καλησπερα! Εφυγα απο μεγαλο πευκο και ηρθα σπαρτη για να γινω οδηγος! Μετα το χαρτι μου λεει πως θα παω κως! Ξερει καποιος ποτε περνουμε μπερε εμεις ο οδηγοι; Αν περασουμε πεν με την επομενη σειρα θα παρουμε μπερε το φεβρουαριο αλλα μετα απο 3 μηνες περνουμε απολυτηριο. Δηλαδη οι αλεξιπτωτιστες ποτε θα πανε σχαλ και ποτε θα κανουν αλαματα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης