Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Μάγκες κούρασε όλο ρώτησα κάποιον κτλ άλλοι λένε θα βγει άλλοι όχι τα σαιτ λένε σε λίγες ημέρες μακάρι να ισχύει αν δεν ισχύει οκ κρίμα για τους 97 γενικά τους εποπ τους έχουν γραμμένους απο Φεβρουαριο έλεγαν ότι βγαίνει το έχουν γαμησει το θέμα μακάρι να βγει αυτή την εβδομάδα αν οχι για Δεκέμβρη δύσκολο έως και απίθανο
Καλημέρα σου.maritinaliarou1 έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:25 pmκαλησπέρα το Ξάνθη νιουζ ή φωνή της Ξάνθης είναι έμπιστο σάιτ δλδ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:14 pm Συμφωνώ με τον νιασιμα. Είναι τεράστια αντίθεση το δεν έχω κόσμο και υποτίθεται ότι θα εκσυγχρονισω τις ένοπλες δυνάμεις θα κλείσω στρατόπεδα θα ταυτιστώ με το μοντέλο στρατού της Φιλανδίας και κουραφεξαλα. Δεν νομίζω ότι θα την φάνε δεν υπάρχει κόσμος και ούτε τους παίρνει να την φορτώσουν του χρόνου μαζί με την άλλη. Θα βγεί το ΦΕΚ και θα ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα ούτως ώστε να βαπτιστεί σειρά του 24 και θα μπουν αρχές του 25. Ούτως η άλλως είπαν τα σάιτ τον Νοέμβριο και φυσικά το Ξάνθη Νιούζ το επιβεβαίωσε ότι βγαίνει σε μερικές ημέρες οπότε υπομονή την επόμενη εβδομάδα.
Θέλω να σου πω πως το ένα σάιτ παίρνει της πληροφορίες από ένα άλλο σάιτ.
Μην διαβάζεις που λένε έγκυρες πηγές!
Σας είπα πως δεν θα βγει μην περιμένετε άλλο, είναι κρίμα!
Το 2025 και δεν γνωρίζουν ακόμα ημερομηνίες είναι στον αέρα!
Και θα πάρει μόνο μια σειρά το 2025! Και όχι δύο του 24 και του 25!
Και τα κονδύλια του 24 θα πάνε χαμένα; Όπως είπα κούρασε μπορεί να βγει μπορεί και να μην βγειDiagonismos έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 8:03 amΚαλημέρα σου.maritinaliarou1 έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:25 pmκαλησπέρα το Ξάνθη νιουζ ή φωνή της Ξάνθης είναι έμπιστο σάιτ δλδ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:14 pm Συμφωνώ με τον νιασιμα. Είναι τεράστια αντίθεση το δεν έχω κόσμο και υποτίθεται ότι θα εκσυγχρονισω τις ένοπλες δυνάμεις θα κλείσω στρατόπεδα θα ταυτιστώ με το μοντέλο στρατού της Φιλανδίας και κουραφεξαλα. Δεν νομίζω ότι θα την φάνε δεν υπάρχει κόσμος και ούτε τους παίρνει να την φορτώσουν του χρόνου μαζί με την άλλη. Θα βγεί το ΦΕΚ και θα ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα ούτως ώστε να βαπτιστεί σειρά του 24 και θα μπουν αρχές του 25. Ούτως η άλλως είπαν τα σάιτ τον Νοέμβριο και φυσικά το Ξάνθη Νιούζ το επιβεβαίωσε ότι βγαίνει σε μερικές ημέρες οπότε υπομονή την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης είπαν σε λίγες ημέρες ότι θα βγει ακόμα περιμένουμε policenet για να τι έβγαλε κάτι θα ξέρειDiagonismos έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 8:03 amΚαλημέρα σου.maritinaliarou1 έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:25 pmκαλησπέρα το Ξάνθη νιουζ ή φωνή της Ξάνθης είναι έμπιστο σάιτ δλδ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:14 pm Συμφωνώ με τον νιασιμα. Είναι τεράστια αντίθεση το δεν έχω κόσμο και υποτίθεται ότι θα εκσυγχρονισω τις ένοπλες δυνάμεις θα κλείσω στρατόπεδα θα ταυτιστώ με το μοντέλο στρατού της Φιλανδίας και κουραφεξαλα. Δεν νομίζω ότι θα την φάνε δεν υπάρχει κόσμος και ούτε τους παίρνει να την φορτώσουν του χρόνου μαζί με την άλλη. Θα βγεί το ΦΕΚ και θα ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα ούτως ώστε να βαπτιστεί σειρά του 24 και θα μπουν αρχές του 25. Ούτως η άλλως είπαν τα σάιτ τον Νοέμβριο και φυσικά το Ξάνθη Νιούζ το επιβεβαίωσε ότι βγαίνει σε μερικές ημέρες οπότε υπομονή την επόμενη εβδομάδα.
Καλημέρα τα λεφτά δεν πάνε χαμένα βέβαια…Special έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 11:05 amΚαι τα κονδύλια του 24 θα πάνε χαμένα; Όπως είπα κούρασε μπορεί να βγει μπορεί και να μην βγειDiagonismos έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 8:03 amΚαλημέρα σου.maritinaliarou1 έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:25 pm
καλησπέρα το Ξάνθη νιουζ ή φωνή της Ξάνθης είναι έμπιστο σάιτ δλδ;
Πάνε τσέπη για κάποια άλλη αγόρια στο υπουργείο.
Ο κωδικός με τα λεφτά παραμένει αλλά δεν θα αξιοποιηθεί.
Τώρα ένας τύπος εδώ μέσα στην συνομιλία που λέει για κάτι Ψινάκηδες και κάτι άλλα τέτοια που βγάζει από το μυαλό του παρακαλώ πολύ μην τον παίρνετε στα σοβαρά, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν μπορεί να κάνει διάλογο.
Έχουν θέμα με το προσωπικό και άπειρες ελλείψεις δεν την τρώνε την προκήρυξη θα πάρει κανονικά φέτος. Όποιος σου λέει το αντίθετο η κάνει λάθος ή τρολαρεις απλά.
Καλησπέρα σας
Με πόσα μόρια θεωρείτε πιάνεις μια καλη θέση αεροπορία;
Με πόσα μόρια θεωρείτε πιάνεις μια καλη θέση αεροπορία;
Μάλλον εσύ τρολάρεις. Ή κοροϊδεύεις συνειδητά τον κόσμο που αγωνιά και περιμένει. Δεν θα βγει καμία προκήρυξη φέτος. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις, τόσο το καλύτερο για εσένα. Μη βασανίζεσαι. Ο μήνας έχει 23.
Πάντως κάποιος στο νήμα για την προκήρυξη του 25 που είναι ΕΠΟΠ στο ναυτικό λέει ότι θα βγει τις επόμενες μέρες με ΤΕΛΗ του ΜΗΝΑ, λογικά για να το πει αυτό κάτι θα τους έχουν πει από μέσα. Άμα δε πιστεύετε τραβάτε δείτε. Επίσης έχω ρωτήσει στο facebook και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει ένα παιδί που είναι δεκανέας και υπηρετεί εβρο για το εάν περιμένουν νέα σειρά η όχι.
Ρε μαζί, σας μακάρι να βγει δευτερα πρωί πρωί να πάει καλά η εβδομάδα αλλά δεν το βλέπω ήδη έχουμε 23 και τίποτα ακόμα για να δούμε από βδομάδα
Καλά καλά μόλις βγει από βδομάδα μη σε ψάχνω όμως. η προκήρυξη θα βγεί που να σκάσεις.
Παιδιά χίλια συγγνώμη για την αναστάτωση μόλις με ενημέρωσε ο πρώην απόστρατος συγγενής μου ότι ανατράπηκαν τα είδη υπάρχοντα δεδομένα η προκήρυξη θα βγεί κανονικά από εβδομάδα οπότε αναμένουμε.
Σοβαρά τωρα;
Παιδιά κοιτάξτε αν δεν είστε σιγουροι γενικά μην κοροιδευετε. Πραγματικά
Διαγωνισμέ σοβαρά;
Παιδιά κοιτάξτε αν δεν είστε σιγουροι γενικά μην κοροιδευετε. Πραγματικά
Διαγωνισμέ σοβαρά;
Όχι ειλικρινά παιδιά. Επειδή με τσαντισε ο επισκέπτης με αυτά που έλεγε πήρα τηλέφωνο τον συγγενή μου που είναι απόστρατος και μου είπε ότι αποφασίστηκε από βδομάδα βγαίνει η προκήρυξη σας ζητώ συγγνώμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες