τα 500 θα πάνε πακέτο με τα 2500...Kostantinos2017 έγραψε:Λεει για προσληψη συνοριακων και αλλαγες στην μοριοδοτηση των ειδικων. Δεν θα ξανα παρουν ειδικους για ενα δυο χρονια μετα το 23 ισως ναι. Το 22 και το 23 ειναι η χρονια της πυροσβεστικης τοτε θα παρει τα ατομα σε 2 προκ. Για το 21 θα παρει μονο τα 500 ατομα
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
δηλαδη; Τη εννοης φιλε μου;mikeangel έγραψε:τα 500 θα πάνε πακέτο με τα 2500...Kostantinos2017 έγραψε:Λεει για προσληψη συνοριακων και αλλαγες στην μοριοδοτηση των ειδικων. Δεν θα ξανα παρουν ειδικους για ενα δυο χρονια μετα το 23 ισως ναι. Το 22 και το 23 ειναι η χρονια της πυροσβεστικης τοτε θα παρει τα ατομα σε 2 προκ. Για το 21 θα παρει μονο τα 500 ατομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Τετ Σεπ 15, 2021 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
σενάριο δικό μού, μια προκυρηξη 2 ταχυτήτων, μία ειδικότητα μόνο δασοκομαντος με αυστηρά κριτήρια μέχρι 28 και μόνο ειδικές δυνάμεις, και οι άλλη φωτογραφική για να αποροφηθουν οι εποχικοίKostantinos2017 έγραψε:δηλαδη; Τη εννοης φιλε μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 15, 2021 10:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
καταλαβα τη εννοεις. Εγω εχω ακουση οτι θα γινει ενας νεος θεσμος ειδικοι πυροσβεστες θα λεγονται και θα μιαζη αρκετα τους ειδικους φρουρους. Δεν ξερω ομως αν θα ισχυση αυτο για αυτα τα 3500 ατομα. Αλλα κατι τετοιο ακουγετεmikeangel έγραψε:σενάριο δικό μού, μια προκυρηξη 2 ταχυτήτων, μία ειδικότητα μόνο δασοκομαντος με αυστηρά κριτήρια μέχρι 28 και μόνο ειδικές δυνάμεις, και οι άλλη φωτογραφική για να αποροφηθουν οι εποχικοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 15, 2021 10:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
πολλά ακούμε αλλά Τίποτα δεν βλέπουμε... Υπομονή λοιπόν!Kostantinos2017 έγραψε:καταλαβα τη εννοεις. Εγω εχω ακουση οτι θα γινει ενας νεος θεσμος ειδικοι πυροσβεστες θα λεγονται και θα μιαζη αρκετα τους ειδικους φρουρους. Δεν ξερω ομως αν θα ισχυση αυτο για αυτα τα 3500 ατομα. Αλλα κατι τετοιο ακουγετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 15, 2021 10:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
το μονο που ξερουμε μεχρι τωρα ειναι οτι θα παρει 500 δασοπυροσβεστες και θα γινει γιατι το ειπε ο πρωθηπουργος στην ΔΕΘ αρα εχει σκοπο να τους παρει για τους αλλους 3500 ειναι νωρις ακομα το 22 θα εχουμε νεαmikeangel έγραψε:πολλά ακούμε αλλά Τίποτα δεν βλέπουμε... Υπομονή λοιπόν!
Για τους 500 θα παρει απο τους ηδη υπαρχον προσωπικο θα φτιαξουν ειδικη μοναδα με ξεχωριστα προσοντα δλδ θα στελεχωθει κυριως απο τις ΕΜΑΚ που ειναι ορειβατες αυτο ειναι στανταρ τωρα τι λεει για προκυρηξη και 500 ατομα αυτο ειναι και καλα.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Αν δεν βγει προκήρυξη φέτος θα κλαψουμε πάντως όλοι μαζί. Κάτι ακούγεται για τελος χρονου του 2022, αφού δηλαδή θα περάσει άλλη μια κρίσιμη αντιπυρική περίοδος που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Και συν της άλλης αυτά ακούγονται για του χρονου από την τωρινή κυβέρνηση, του χρονου όπως διαμορφώνετε το πολιτικό σκηνικό θα έχουμε άλλη κυβέρνηση με άλλο σχέδιο όποτε ούτε το 2022 βλεπω. Και περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε και θα μας λένε τα όρια ηλικίας είναι ακατάλληλα για μας και θα θεωρούμαστε γερόντια από τα 29-30-32-33.
Ποια αλλη κυβερνηση θα εχουμε; Θα ξαναερθει ο τσυριζα; Χαχαχ πιο ευκολα θα κατεβουν οι εξωγηινοι!Ισως να γινει Οικουμενικη κυβερνηση, αλλα παλι ο Κουλης θα ειναι ο Leader!
Καλα αν βγει κανας συριζα τη γαμησαμε ολοι ... Εκει ειναι που δεν θα βγει τιποτα
Selby23 έγραψε:Αν δεν βγει προκήρυξη φέτος θα κλαψουμε πάντως όλοι μαζί. Κάτι ακούγεται για τελος χρονου του 2022, αφού δηλαδή θα περάσει άλλη μια κρίσιμη αντιπυρική περίοδος που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Και συν της άλλης αυτά ακούγονται για του χρονου από την τωρινή κυβέρνηση, του χρονου όπως διαμορφώνετε το πολιτικό σκηνικό θα έχουμε άλλη κυβέρνηση με άλλο σχέδιο όποτε ούτε το 2022 βλεπω. Και περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε και θα μας λένε τα όρια ηλικίας είναι ακατάλληλα για μας και θα θεωρούμαστε γερόντια από τα 29-30-32-33.
Από που ακούγεται αυτό ; Βέβαια έχει μια λογική με την έννοια ότι οι συμβάσεις των εποχικών λήγουν το 2023 οπότε θα τους εκμεταλλευτεί άλλη μία χρονιά και μετά θα βγάλει τη προκήρυξη τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Επίσης και το 2022 φεύγουν πολλοί μόνιμοι πυροσβέστες οπότε θα τσεκάρει και τα κενά για να βγάλει προκήρυξη. Τώρα για τις εκλογές πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα προκήρυξη θα βγεί γτ το σώμα πλέον είναι σε σημείο που ή θα αναδιοργανωθεί ή θα βάλει λουκέτο
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
gramm έγραψε:Από που ακούγεται αυτό ; Βέβαια έχει μια λογική με την έννοια ότι οι συμβάσεις των εποχικών λήγουν το 2023 οπότε θα τους εκμεταλλευτεί άλλη μία χρονιά και μετά θα βγάλει τη προκήρυξη τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Επίσης και το 2022 φεύγουν πολλοί μόνιμοι πυροσβέστες οπότε θα τσεκάρει και τα κενά για να βγάλει προκήρυξη. Τώρα για τις εκλογές πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα προκήρυξη θα βγεί γτ το σώμα πλέον είναι σε σημείο που ή θα αναδιοργανωθεί ή θα βάλει λουκέτο
Μιλάμε για ήδη όμως 4.000 κενές οργανικές θέσεις για το σώμα σε βάθος 10 χρόνων και όπως βλέπεις 10 χρόνια τώρα (και απ ότι φαινεται θα συνεχίσουμε) δεν βγάζει προκήρυξη. Έχουν περάσει 2,5 χρόνια που ελευθερωθήκαμε από μνημόνια που απαγόρευε τέτοιου είδους προκήρυξεις και στο σώμα ακόμα δεν εχει βγάλει τίποτα αντίθετα με την αστυνομία και συνοριοφύλακες που έτρεξαν αμέσως από το πρωτο 6μηνο να βγάλουν. Λες και η κλιματική κρίση γεννήθηκε ετσι ξαφνικά φέτος, πριν 2,5 χρόνια δεν είχαμε ; Έχουν αρκεστεί με τους εποχικούς. Κριμα για ορισμένους εποχικούς που είναι και άξιοι που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν λόγο ηλικίας γτ περνάνε όπως είπαμε τα χρόνια και αυτοί βάζουν ηλικιακόυς περιορισμούς.
Και κάτι άλλο αλλαξαν χέρια τώρα τα υπουργεία αυτά και λένε ξεχάστε ότι είχε πει ο προηγούμενος θα αλλάξουν τα πράγματα και έχουμε το ιδιο κόμμα στην εξουσία φανταστείτε. Φανταστείτε αν θα γίνουν εκλογές πως θα πάει το πράγμα φτου και από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Σεπ 21, 2021 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Γτ το σώμα πλέον είναι σε σημείο που ή θα αναδιοργανωθεί ή θα βάλει λουκέτο... Το έγραψε κάποιο μέλος ποιο πάνω και θέλω να πω να λέμε καμιά μαλακια αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.
Ferrari 488 έγραψε:Έρχεται προκήρυξη για μόνιμους στην πυροσβεστική. Απλά περιμένουν να τελειώσει η αντιπυρική.
Καλησπερα επειδη απο πουθενα δεν ακουγεται τπτ για φετος.
Πες μας εαν θελεις την πηγη σου και τι γνωριζεις για το θεμα απασχολει πολυ κοσμο.
Φίλε μου μακάρι να ήταν ***** για να περνάει η ώρα αλλά δυστυχώς αυτά ακριβώς τα λόγια δεν προέρχονται από εμένα μόνο αλλά και από στελέχη του σώματος. Τώρα δεν ξέρω που ακριβώς είσαι εσύ ή τι είσαι αλλά τα προβλήματα είναι τεράστια πλέον και δεν κρύβονται ειδικά στην επαρχία.mikeangel έγραψε:Γτ το σώμα πλέον είναι σε σημείο που ή θα αναδιοργανωθεί ή θα βάλει λουκέτο... Το έγραψε κάποιο μέλος ποιο πάνω και θέλω να πω να λέμε καμιά μαλακια αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες