Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
2 αγόρια έφυγαν χωρίς αναβολη. Εφυγαν δηλαδή ακόμη 2 με αναβολή?
Ο. Π. Κ. Ε
Ξαναλέω οι δύο κοπέλες οι οποίες δεν ειχαν κανένα τραυματισμό, έκαναν το 1000 Άρι η μία 5'20μη οποία περπατούσε κιόλας και η άλλη 5 λεπτά και εγώ νόμισα ότι κόπηκαν κανονικά όπως έπρεπε και τελικά πήγαν συνεννοήθηκαν εκεί και τις έβγαλαν ότι και καλά έχουν τραυματισμό, και να δώσουν μάλλον περασκευη, έχουν να γίνουν πολλά τέτοια ακόμα ; Συν και τα αγόρια νομίζω ότι είχαν το ήθος και την τιμή να μην συνεχίσουν διότι όπως προείπαμε ξέφυγαν πάνω από τα 5 λεπτά στο 1000αρι. Προσεξτε πολύ οι επιλαχόντες και αυτοί που είστε κοντά στην βαθμολογία γιατί μας επηρεάζει άμεσα τις θέσεις στις πόλεις !
Καλα απο τις γυναίκες ειδικα η τελευταία το πήδηξε το θεμα. Εγω ξερω οτι για να παρεις αναβολή πρεπει να σταματησεις πριν το τερματισμό με προβλημα
Κ οχι να τερματίσει ο αλλος κ αν δεν του κανει ο χρόνος να παρει αναβολή. Όπως ειδες ομως έπεσαν κ οι 2 απο το ασθενοφόρο πανω τις να δουνε λιγο κολάν😂
Απο τα αγορια ο ενας που ξερω εγω κ απο οτι ακουσα εφυγε κ δεν θα ξαναδωσει
Κ οχι να τερματίσει ο αλλος κ αν δεν του κανει ο χρόνος να παρει αναβολή. Όπως ειδες ομως έπεσαν κ οι 2 απο το ασθενοφόρο πανω τις να δουνε λιγο κολάν😂
Απο τα αγορια ο ενας που ξερω εγω κ απο οτι ακουσα εφυγε κ δεν θα ξαναδωσει
Ο. Π. Κ. Ε
Αν κάποιος αυριο θέλει γιατί εμείς σήμερα το καταλάβαμε κατόπιν εορτής σε μια κουβέντα μεταξυ μας μετά τα αγωνισματα ας ρωτησει για ποιο λόγο δεν εξεταστικέ ο ΔΜΣ την Επιτροπή να δουμε τι θα πουν και ποια ειναι η θέση τους γιατί είναι το μοναδικό σφάλμα που μπορεί να τους χρεώσεις επίσημα. Όλα τα αλλά που γράφουμε για όρια και αυτά αμα γράψει η επιτροπη ότι περασε κάποιος τελείωσε η ιστορία και δεν μπορείς και να το αποδείξεις. Εδώ όμως δεν έχουν να παρουσιασουν κάτι στα χαρτιά τους δεν μέτρησαν κανέναν σε ζυγαριά όπως υποχρεούνται
Μου κανει τρομερή εντύπωση που μόνο 2-3 παιδιά το καταλάβαμε και κανείς άλλος δεν έκανε τίποτα... Τραγικοί είναι μερικοί ! Τότε ας μην δίναμε καθολου αθλήματα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Θλάση οπίσθιου μηριαίου εγώ. Λογικά πρώτου βαθμού. Αύριο πρωί μάλλον πιστόλι. Κρίμα. Συγχαρητήρια σε όλους κύριοι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Α ή Β; Επίσης, μάθαμε για τις κοπέλες αν ήταν για σήμερα η εξέταση τους και αν πήγαν;
Αύριο δίνουν οι εξ αναβολής. Δεν ξέρω κατηγορία. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον αππ β κατηγορία επιτυχών να μην πήγε η να κόπηκε ας μ πει.
Ο. Π. Κ. Ε
Όποιοι είστε Αθηναίοι, η ζείτε Αθήνα, η μπορειται και οι ίδιοι να πάτε, να κοιτάξετε και να βαλετε χρονόμετρο στο χιλιαρι, αύριο είναι κρίσιμο διότι μπορεί να τους περάσουν στα μουλωχταα και να παρανομίες και πονηριές να μας φάνε τις θέσεις αν είναι δυνατόν.
Σήμερα κόπηκαν και πήραν αναβολη, αλλά 5 άτομα, όποτε και αυτοί και χθεσινοι κομμένοι δίνουν αύριο, και αμα ξανακοουν, μπορεί να τους βάλουν στις 29-30-1 σε αυτές τις ημερομηνίες όσοι μπορούν να παρευρεθούν αύριο, φάνηκε από την αρχή ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Σήμερα πρέπει να κόπηκαν ε άτομα κ δύο αναβολές... Γενικα ίσως 29 άτομα σύνολο να μην πέρασαν η παρουσιάστηκαν... Περίπου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
20Trapezitis έγραψε:Σήμερα πρέπει να κόπηκαν ε άτομα κ δύο αναβολές... Γενικα ίσως 29 άτομα σύνολο να μην πέρασαν η παρουσιάστηκαν... Περίπου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Τα 29 άτομα που κόπηκαν, από που βγαίνει; Σαν πολλά μου φαίνονται... Επίσης, αν τελειώσει αύριο με όλες τις αναβολές-επανεξετάσει, θα βγουν πιο γρήγορα οι τελικοί πίνακες; Αν τυχών ξέρει κάποιος από άλλες προκυρηξεις...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
29 ατομα με τιποτα.απο την πρωτη μερα απο τα 50 ατομα δωσαμε αθλητικα 45 εκ των οποιων κοπηκαν-πηραν αναβολη 5
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες