Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Αυτός εδώ είναι αστυνομικός και έχει τατου σε όλο το σώμα

https://instagram.com/thodorisapst_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1cp4ryd4d7itp

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Panos79 ο Θοδωρής έχει μπει χωρίς τατουάζ και πάντα δουλεύει με μακριά ρούχα και καλοκαίρι... Όταν μπεις μετά κάνεις ότι θελεις... Και ο αυγσυγκεκριμέ είναι στην Δίας Πειραιά...
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Τώρα που θα προσληφθούν υπάρχει περίπτωση να στελεχωθουν από τους σωφρονιστικους;
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Πέτρος έγραψε:Panos79 ο Θοδωρής έχει μπει χωρίς τατουάζ και πάντα δουλεύει με μακριά ρούχα και καλοκαίρι... Όταν μπεις μετά κάνεις ότι θελεις... Και ο αυγσυγκεκριμέ είναι στην Δίας Πειραιά...

Δηλαδή απαγορεύεται να μπεις με τατου, αλλά μετά επιτρέπετε να κάνεις;

Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από theo12345 »

ilias95 έγραψε:Έλα φίλε έχω έχω τατουάζ θα με κόψουν δλδ ; ... τα αθλήματα θα σωθούν Τέλος του καλοκαιριού από τι ξέρω εγώ
φιλε στην αστυνομία και στο λιμενικό επειδη το θυμάμαι συγκεκριμένα ειχανε κοπεί παιδιά με τατουάζ και οχι ακραιο. μακάρι να βγω λάθος.
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Xris έγραψε:
theo12345 έγραψε:για να ξέρετε 1)βγαίνουν αποτελέσματα ενστάσεων

2 ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ το οποίο διαρκεί 2 ημερες συνεχομενες. Πρώτη μερα μας εξετάζουν και δίνουμε τις εξετάσεις. δεύτερη μερα περναμε ΑΝΥΕ αλφαβητικά μας υψομέτρουν και κοιτανε τις εξετασεις μας 3). Στη συνεχεια μετα απο δυο μερες βγαινει πινακας επιτυχόντων υγιονομικων εξετασεων και πρόγραμμα ψυχοτεχνικων δοκιμασιών 4) στην συνέχεια βγαινει πινακας επίτυχοντων ψυχοτεψνικων και πινακας αθλητικων δοκιμασιών.5) στη συνεχεια θα βγει πινακας επιτυχόντων αθλητικων δοκιμασιών και μετα απο καποιο διάστημα οριστικά αποτελέσματα.

Στα υγειονομικά δεν θα κοπεί κάνεις Εκτός απο αυτους που έχουν τατουαζ και αυτους που δεν παρευρεθούν. στα ψυχοτεχνικα κανεις και στα αθλήματα οσοι περασουν το οριο. ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ

Δεν καταλαβαίνω όταν λες αθλητικά οποίος περασει το οριο , δηλαδή θα κόψουν άτομα αν κάποιος κάνει 4:30 το χιλιαρι η θα το χαρισουν ;

λαθος μου οποιος ειναι μεσα στο οριο εννοούσα
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Xris έγραψε:Φίλε αν το έχεις τατουάζ σε εμφανη σημειο όπως πχ πρόσωπο η λαιμό πιστεύω πως ναι.
στο λιμενικό τοτε που χα ξαναδώσει το παιδι ειχε τατουαζ στο ποδι στη γαμπα και θυμαμαι πως κόπηκε
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Πέτρος έγραψε:Panos79 ο Θοδωρής έχει μπει χωρίς τατουάζ και πάντα δουλεύει με μακριά ρούχα και καλοκαίρι... Όταν μπεις μετά κάνεις ότι θελεις... Και ο αυγσυγκεκριμέ είναι στην Δίας Πειραιά...
σωστός
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Panos79 έγραψε:

Δηλαδή απαγορεύεται να μπεις με τατου, αλλά μετά επιτρέπετε να κάνεις;

αλλο Μετά
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Εγώ παιδιά που έχω στον αστράγαλο υπάρχει περίπτωση να με κόψουν
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ωραίο θέμα για τ τατουάζ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από wolver »

Δεν νομιζω φιλε! Στην υπηρεσια παντα με μακρυ παντελονι θα εισαι!
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

ilias95 έγραψε:Εγώ παιδιά που έχω στον αστράγαλο υπάρχει περίπτωση να με κόψουν

Μαλλον δεν καταλάβατε ή δεν διαβαζετε την συνομιλια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας κοψουν για τατουαζ εφοσον δεν ειναι προκλητικου περιεχομενοι. Εαν σας κοψουν, που δεν παιζει, τους πατε δικαστηρια και κερδιζετε με συνοπτικες διαδικασιες. Εγινε το 2014 με ειδικους φρουρους.

Κι επισης δεν αναφερεται τιποτα στην προκηρυξη για δερματοστιξια. Κι επιπλεον οι σωφρονιστικοι συγκαταλεγονται στο πολιτικο προσωπικο. Επομενως οσο απαγορευεται για εργαζομενους του ικα το τατου αλλο τοσο απαγορευεται και για σας

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Θεωρώ τουλάχιστον οξύμωρο και υποκριτικό, οι εξωτερικοί φρουροί να είναι σώμα ασφαλείας και ταυτόχρονα να θεωρείται πολιτικό προσωπικό μιας ακόμα δημόσιας υπηρεσίας. Είναι καθολοκληριαν ένστολο τμήμα, ένοπλο με 24ωρη αδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχης, με ιδια καθήκοντα όπως η Ελληνική Αστυνομία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ελπίζω κάποια στιγμή ν αλλάξει αυτο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες