Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Είναι πλεόνασμα γιατι λεει εκτιμώμενα 276... Και ενεγραφησαν λιγότερα απο αυτα που υπλογιζαν
Αυτή η ειδική επιτροπή για να μας εξαιρέσει Από Το μεσοπρόθεσμο πως πάει; μήπως πρέπει Από Δευτέρα να πάμε στο υπουργείο προ. Πο και να ρωτήσουμε;
όσοι είστε απο Αθήνα Και μπορείτε να πάτε θα μας βοηθούσατε... Από Επαρχία πάντως θέλει αρκετά λεφτά για να κατεβούμε και δε υπάρχει τπτ...
όσοι είστε απο Αθήνα Και μπορείτε να πάτε θα μας βοηθούσατε... Από Επαρχία πάντως θέλει αρκετά λεφτά για να κατεβούμε και δε υπάρχει τπτ...
Αυτή η ειδική επιτροπή αληθευει η μας δουλευουν;
το Αρχηγείο πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση, ζητώντας από την ΥΔΕ βεβαίωση πίστωσης και μετά να στείλει τους πίνακες για δημοσίευση στο Ε. Τ.(Εθνικό Τυπογραφείο). Η ουσία είναι ότι το αρχηγείο είχε πει ότι θα τα στείλει από την προηγούμενη βδομάδα, και δεν τα έστειλε. Μας δουλευούν κανονικότατα αρχηγείο-Υπουργείο. Πιέζουμε όλοι όπως μπορεί ο καθένας, να τρέχουν 15 άτομα για 725 δεν βγαίνει μάγκες. Η φράση Της γυναίκας στην Διεύθυνση Προσωπικού της Πυροσβεστικής ήταν " Συνεχίστε την ζωή σας όπως πρίν". Κινητοποιηθείτε όλοι μήπως καταφέρουμε αυτό που δικαιούμαστε.
" Συνεχίστε την ζωή σας όπως πρίν" σαν να λεει ξεχαστε την πυροσβεστικη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Μήπως αυτή τη φορά πρέπει να πάμε όλοι στο αρχηγείο; Να δώσουμε μια μέρα συνάντησης και να πάμε όλοι αρχηγείο; Για να έχουν κ περιθώριο όσα παιδιά από επαρχία θέλουν να κατέβουν Αθήνα να δωσουμε ενα περιθώριο 3 ημερών να βρεθούμε. Δηλαδη να πούμε τετάρτη-πέμπτη. Η΄την άλλη Δευτέρα για να διαδωθεί σε όσους περισσότερους γίνεται.
Και κάτι άλλο. Μπορεί το αρχηγείο να πρέπει να κάνει αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις αλλά πρέπει να πάρει εντολή από πολιτική ηγεσία. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σ αυτά τα σώματα όλα γίνονται μετά από πολιτική εντολή ή έγκριση.
Και κάτι άλλο. Μπορεί το αρχηγείο να πρέπει να κάνει αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις αλλά πρέπει να πάρει εντολή από πολιτική ηγεσία. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σ αυτά τα σώματα όλα γίνονται μετά από πολιτική εντολή ή έγκριση.
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:" Συνεχίστε την ζωή σας όπως πρίν" σαν να λεει ξεχαστε την πυροσβεστικη.
τι περιμενεις να ακουσεις απο πυροσβεστες που μπηκαν στο σωμα με 100% βισμα; Παιδια μια εβδομαδα ακομη υπομονη κ μετα θα πρεπει να παμε ολλοι στην αθηνα να δειξουμε οτι ειμαστε εδω!
-
Εγώ λέω από τώρα αν μέχρι την παρασκευή δεν έχουμε εξελίξεις να πούμε στάνταρ μέρα να συναντηθούμε για αρχηγείο. Να είμαστε σίγουροι κ έτοιμοι. Την παρασκευή έχουμε 1 μαρτίου. Αν μέχρι τότε δεν υπάρχουν νέα εγώ θα έλεγα τετάρτη 6 μαρτίου να συναντηθούμε να πάμε αρχηγείο-υπουργειο... Τι λέτε; Συνενοηθείτε και στο φεισμπουκ και κανονίστε.
Όσο για την υπεύθυνη προσωπικού αν είναι αυτή που έχουμε μιλήσει στο τηλ κάποιες φορές αέχω καταλάβει ότι απλά βαριέται να ασχοληθεί. Και στο τηλέφωνο αυτό το στυλ έχει. Την ρωτούσα γιατί το φεκ επιτυχόντωνδεν έχει ανακοινωθεί στο σάιτ ακόμα; Και μου απαντούσε "είναι γνωστό ότι δεν έχει αναρτηθει το φεκ ακόμα, δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάποια στιγμη θ αναρτηθεί". Τέτοιο στυλ απάντησης. Σαν να λέει μη μου χαλάς την ησυχία τώρα. Γι αυτό είπε συνεχίστε τη ζωή σας. Για να μην την ενοχλούμε.
Όσο για την υπεύθυνη προσωπικού αν είναι αυτή που έχουμε μιλήσει στο τηλ κάποιες φορές αέχω καταλάβει ότι απλά βαριέται να ασχοληθεί. Και στο τηλέφωνο αυτό το στυλ έχει. Την ρωτούσα γιατί το φεκ επιτυχόντωνδεν έχει ανακοινωθεί στο σάιτ ακόμα; Και μου απαντούσε "είναι γνωστό ότι δεν έχει αναρτηθει το φεκ ακόμα, δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάποια στιγμη θ αναρτηθεί". Τέτοιο στυλ απάντησης. Σαν να λέει μη μου χαλάς την ησυχία τώρα. Γι αυτό είπε συνεχίστε τη ζωή σας. Για να μην την ενοχλούμε.
Παιδει κοιταξτε πως εχουνε τα πραγματα. μετα απο τις κρισεις στην πυροσβεστικη ειχε κανει δηλωσει ο δενδιας 8 φεβρουαριου να στειλε ο καθε στθμος απο καθε νομο τι ελειψεις εχει για να δει που βρισκετε η πυροσβεστικη στα κενα αυτην την στιγμη. απο την στιγμη που λενε οτι υπηρχαν και υπαρχουν λεφτα για εμας θα δειξει μεσα σε 2 βδομαδες το πολυ τι θα γινει και αμα δεν μας πουνε τιποτα μεσα στον μαρτιο να ξερετε σιγουρα οτι πεφτουμε μεσα στο μεσοπροθεσμο και δεν θελουν να μας το πουνε για να μην προκληθει ντορος και του κυνηγησουμε και το πανε λαου λαου μεχρι του χρονου το δεκεμβριο που τελειωνουνε οι πινακες μας. μερικοι δεν θελουν να το καταλαβουν δυστηχως και ευχομε να μην επαληθευτο σε αυτο που λεω. θα δειξει ο χρονος υπομωνη ολα θα φανουν μεσα στον μαρτιο ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
THEO έγραψε:Όσο για την υπεύθυνη προσωπικού αν είναι αυτή που έχουμε μιλήσει στο τηλ κάποιες φορές αέχω καταλάβει ότι απλά βαριέται να ασχοληθεί. Και στο τηλέφωνο αυτό το στυλ έχει. Την ρωτούσα γιατί το φεκ επιτυχόντωνδεν έχει ανακοινωθεί στο σάιτ ακόμα; Και μου απαντούσε "είναι γνωστό ότι δεν έχει αναρτηθεο το φεκ ακόμα, δενξέρω γιατί, μάλλον κάποια στιγμη θ αναρτηθεί". Τέτοιο στυλ απάντησης. Σαν να λέει μη μου χαλάς την ησυχία τώρα. Γι αυτό είπε συνεχίστε τη ζωή σας. Για να μην την ενοχλούμε.
φυσικα και την χαλαμε την ησυχια απο το τηλ... Ας μαζευτουμε να παμε μια βολτα εκει να δουμε αν μιλαει ακομα ετσι η κυρια!
Τι του ειπε; Συνεχιστε την ζωη σας οπως πριν; Και το παιδι τι της απαντησε; Δεν της ειπε τι λες μωρη σαλουφα που μιλας εκ του ασφαλους φυσικα. Αν ησουν εσυ στην θεση μου με οικογενεια και μωρο παιδι και μια δουλεια που εχασες γιατι επρεπε να περασεις ολες αυτες τις εξετασεις (2 μερες αθλητικα,1 μερα ψυχοτεχνικα,2 μερες γιατρους,1 μερα αναστημομετρηση και ολη την προετοιμασια για τα αθλητικα και την ψυχολογικη φθορα 1 χρονο τωρα) τι θα εκανες; Θα συνεχιζες την ζωη σου σαν να μην τρεχει τιποτα; Μηπως θα εβρισκες δουλεια την αλλη μερα; Τι θα ταιζες το παιδι σου; Βαλε και τα τις διπλασιες μερες και τα εξοδα των παιδιων απο επαρχια. Αντε με την καθε ανοργασμικια που της χαλασαμε την μερα ρωτωντας για το μελλον μας Και για κατι που δικαιουμαστε και οχι με βυσμα σαν καποιους συναδελφους της (ισως και η ιδια). Λοιπον εγω θα προτεινω κι εγω κατι. Αν μεχρι την αλλη εβδομαδα δεν εχουμε νεοτερη ενημερωση θα μπουμε εδω στο φορουμ και τα υπολοιπα παιδια απ'το facebook και θα κανονισουμε συναντηση ΟΛΟΙ ομως. Θα δωσουμε και 2-3 μερες περιθωριο στα παιδια απο επαρχια. Πριν απο αυτο οσοι ειναι να ερθουνε να στειλουν πρωτα μηνυμα εδω και οι υπολοιποι στο facebook για να ξερουμενσιγουρα ποσοι θα μαζευτουμε. Οσα μηνυματα μετρησουμε τοσα ατομα θα πρεπει να ειμαστε. Οχι 7 ατομα που ειμασταν στην συναντηση. Οσοι στειλουν να ειναι σιγουρα. Αν μαζευτουμε κατω απο 50 ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Οποιος εχει διαφορετικη αποψη να την ακουσουμε.
-
Φίλε με τη συγκεκριμένη όσες φορές έχω μιλήσει έχει αυτό το στυλ. Και γι αυτό δεν ξαναπήρα στη συγκεκριμένη γραμμή. Από κει και πέρα όπωσδήποτε αν δεν έχουμε εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα θα ήταν σώστο να κατέβουμε όσοι μπορούμε Αθήνα.
6 Μάρτη ειναι μια πολύ καλή ημερομηνία.Όλοι μαζί ίσως πάρουμε μια απάντηση.
Παιδιά αν ισχύει η ειδική επιτροπή τότε πρέπει να πάμε στο υπουργείο να μάθουμε τι έγινε... στο αρχηγείο ότι τους Πουν Θα κάνουν... Τι περιμένετε να μάθετε Από Εκεί... Αυτοί απλά κάνουν ότι τους πούμε Από Το υπουργείο... Προτείνω να πάμε εκεί και να κάνουμε ερωτήσεις...
-
Τετάρτη 6 Μαρτίου είναι η καλύτερη πιστεύω ημερομηνία. Κ θα δούμε αν έχουμε εξελίξεις την άλλη βδομάδα και έχουμε κ περιθώριο εμείς από επαρχία να το κανονίσουμε να είμαστε εκεί. Εγώ είμαι μέσα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες