Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Magica έγραψε:Ο, τι είναι να γίνει θα γίνει... Εσείς του 84 είστε άτυχοι, όμως ποτέ δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει, και ίσως και για καλύτερο σκοπό... ! Τα κεφάλια ψηλά αγορίνες!

Κάθε εμπόδιο για καλό που λέει και ο σοφός λαός. Είναι σπαστικό να περιμένεις ένα χρόνο να Βγει Προκήρυξη ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία χρονιά και στο τέλος να μην γίνεται τίποτα. Τα καταλαβαίνω τα παιδιά που είναι του 84 γιατί ξέρω πως και εγώ του χρόνου στην ίδια ψυχολογική κατάσταση θα είμαι αλλά Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Υπομονή ρε παίδες...

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

chris85 έγραψε:
Magica έγραψε:Ο, τι είναι να γίνει θα γίνει... Εσείς του 84 είστε άτυχοι, όμως ποτέ δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει, και ίσως και για καλύτερο σκοπό... ! Τα κεφάλια ψηλά αγορίνες!

Κάθε εμπόδιο για καλό που λέει και ο σοφός λαός. Είναι σπαστικό να περιμένεις ένα χρόνο να Βγει Προκήρυξη ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία χρονιά και στο τέλος να μην γίνεται τίποτα. Τα καταλαβαίνω τα παιδιά που είναι του 84 γιατί ξέρω πως και εγώ του χρόνου στην ίδια ψυχολογική κατάσταση θα είμαι αλλά Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Υπομονή ρε παίδες...

Ειναι δυσκολα τα πραγματα και κανεις δεν αμφιβαλλει γι΄αυτο. Ας ελπισουμε παντως να γινει κανα θαυμα μεχρι τις 31 Δεκεμβριου. Αν δε γινει παντως καθε εμποδιο για καλο οπως προειπες.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Magica έγραψε:Σήμερα μίλησα με κάποιον από ΓΑΔΑ και είπε πως θα βγάλουν φέτος. Τώρα το πόσα άτομα δεν ξέρει... Και αυτό είναι που μας καίει!

Με τέτοιες πληροφορίες αγαπητή δεν βοηθάς κανέναν, μίλησα με κάποιον στην Γάδα και μου είπε πως θα βγάλουν και εγώ μίλησα με τον Τζιμπούρ προχτές στο facebook και μου είπε ότι θα βάλει γκολ με τον Αστέρα και δεν έβαλε Εικόνα

Σταματήστε να ακούτε τον κάθε παπάτζα που για να δείξει ότι είναι κάποιος κάθεται και λέει αρλούμπες
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Αν δεν παρουμε το χρημα ειναι βλακεια να μιλαμε για προκ. Δεν κινειται τιποτα! Αν τα παρουμε γρηγορα δηλαδη μεχρι τελος του μηνα (που δεν το πιστευω) παιζει να προλαβουν οι 84!
Άβαταρ μέλους
chris85
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Άμα αρχίσουν να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία θα ξεπαγώσουν όλες οι Προκηρύξεις οπότε μπορεί να βγάλει και για Ε. Φ μέχρι το τέλος του έτους.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ετσι. Φιλε.
Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Magica »

Ναι ρε συ... Δίκιο έχεις. Δεν πρέπει να λέμε αερολογίες αλλά, για να ακούγεται τόσο, μάλλον κάτι ισχύει δεν μπορεί. Στο κάτω κάτω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!:P
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τον ανιψιό μου που είναι 2 μηνών αν τον ρωτήσεις "χρειάζεται η αστυνομία προσωπικό; " θα σου πει "ναι"Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Magica »

Το θέμα εδώ δεν είναι απλή φήμη. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται προσωπικό στην ΕΛ. ΑΣ. Απλά τα πράγματα. Τώρα το τι θα κάνουν δικό τους θέμα. Όλα εξαρτώνται από το money money money
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εκεί θέλω να καταλήξω και εγώ, το ότι θέλει κόσμο η αστυνομία το ξέρουνε όλοι, το θέμα είναι αν θα δώσει έγκριση το υπουργείο οικονομικών και για να σε βοηθήσω, ο καψιμιτζής του υπουργείου οικονομικών θα ξέρει περισσότερα πράγματα από κάποιον που εργάζεται στην ΓΑΔΑ και παίζει όλη μέρα τάβλι
Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Magica »

ΧΑΧΑΧΑ! Σωστόοοος! Τι να πεις... Χαμός στο ίσωμα που λέμε. Πάντως βρε παιδάκι μου κι εσύ μην αρπάζεσαι έτσι εύκολα. Ούτε αιγόκερως να ήσουν!:P
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

Πριν λιγο ειπαν στις ειδησεις οτι την δοση θα την παρουμε η στις αρχες η στα τελη Νοεμβριου.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυετρα!
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

toro έγραψε:Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυετρα!
Eτσι ακριβως φιλε! Θελω να πιστευω οτι την δοση θα την παρουμε στις αρχες Νοεμβριου

Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Magica »

Μακάρι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες