Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
thanoskoutos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thanoskoutos »

Παιδια μια ερωτηση στα δικαιολογητικα χρειαζεται και πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α; Γιατι στην πολη μου πλεον δεν εχει στρατ. Γραφειο και στο κεπ που εκανα αιτηση να το παρω μου ειπαν οτι κανει 1 μηνα να βγει.αν δεν χρειαζεται τι θα προσκομισω για να αποδειξω οτι υπηρετησα ειδικες δυναμεις;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

Λακεδαίμων έγραψε: Ρε μάγκες την είχα και εγώ αυτή την απορία. Το τμήμα που έβγαλα την αστυνομική μου ταυτότητα είναι του Ληξουρίου στην κεφαλονιά.4 χρόνια τώρα είμαι φοιτητής εδώ Αθήνα και φαντάρος μάλιστα πήγα με ασμ 153 δυτικής αττικής γιατί είχα κάνει μεταφορά χαρτιών. Αν εγώ λοιπόν πάω εσώ στο Περιστέρι που είμαι τώρα δεν θα μπορώ να τα καταθέσω; Πρέπει να τρέχω στη Κεφαλονιά; Από ότι κατάλαβα γκρικ εσύ αυτό υποστηρίζεις...vag εσύ είσαι σίγουρος φίλε;
όχι ρε εκεί που μένεις μόνιμα θα τα κάνεις. Αν είναι Περιστέρι Περιστέρι...
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σας παιδια. Ηθελα να κανω μια διο ερωτησεις σχετικα με τα εγγραφα. Καταρχην πηγα για πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης στν δημο με εβγαλε αλλα ειχε πσιλοτελειωσει η μελανη. Και τα βγαλε οχι και τελεια. Αλλα μπηκαν οι υπογραφες απο τον δημαρχο υπαρχει προβλημα; Εαν μπουν οι υπογραφες απο τις αρμοδιες αρχες και κριθει επυκιρομενο ολα ειναι ενταξει; Ενα δευτερο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου α' απο που θα μπορεσω να το παρω στην πολη μου στην βεροια ακουσα δεν μπορω λογικα θεσσαλονικη. Το κεπ δεν μπορει να κανει κατι; Τριτον το λοουερ επικυρωνεται με την μεταφραση του δικιγορου μονο σωστα; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nικος86 »

electrolisa έγραψε:Καταρχας υπαρχει ειδικο θεμα για βασεις-μορια.

εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα (ελπιζω για ελ. Ας ομως). Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.

πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!

Εμένα η δικηγόρος που μου έκανε την μετάφραση μου είπε να μην δώσω το πρωτότυπο και την μετάφραση που μου έκανε αυτή αλλά να τα βγάλω φωτοτυπία και να τα επικυρώσω στα κεπ και να πάω τις επικυρωμένες φωτοτυπίες για να μην δίνω συνέχεια λεφτά για τις μεταφράσειςΕικόνα Ελπίζω να σε βοήθησα!
rudxai

Δημοσίευση από rudxai »

Παιδια για ποσο καιρο θα παραμεινει ανοιχτη η προκήρυξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

rudxai έγραψε:Παιδια για ποσο καιρο θα παραμεινει ανοιχτη η προκήρυξη;

5-9
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Nικος86 έγραψε:

εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα (ελπιζω για ελ. Ας ομως). Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.

πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!

Εμένα η δικηγόρος που μου έκανε την μετάφραση μου είπε να μην δώσω το πρωτότυπο και την μετάφραση που μου έκανε αυτή αλλά να τα βγάλω φωτοτυπία και να τα επικυρώσω στα κεπ και να πάω τις επικυρωμένες φωτοτυπίες για να μην δίνω συνέχεια λεφτά για τις μεταφράσειςΕικόνα Ελπίζω να σε βοήθησα!

αχα! Γινεται αυτο; Αν γινεται αυτο τοτε σουπερ! Ειχα την εντυπωση οτι αυτο μονο για δημοσια εγγραφα γινοτανε και ειχα σκαλωσει. Θα παω στα κεπ και ο. Τι μ πουνε!thanks φιλος!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από vag_21 »

Λακεδαίμων έγραψε:Ρε μάγκες την είχα και εγώ αυτή την απορία. Το τμήμα που έβγαλα την αστυνομική μου ταυτότητα είναι του Ληξουρίου στην κεφαλονιά.4 χρόνια τώρα είμαι φοιτητής εδώ Αθήνα και φαντάρος μάλιστα πήγα με ασμ 153 δυτικής αττικής γιατί είχα κάνει μεταφορά χαρτιών. Αν εγώ λοιπόν πάω εσώ στο Περιστέρι που είμαι τώρα δεν θα μπορώ να τα καταθέσω; Πρέπει να τρέχω στη Κεφαλονιά; Από ότι κατάλαβα γκρικ εσύ αυτό υποστηρίζεις...vag εσύ είσαι σίγουρος φίλε;

οχι δεν ειμαι σιγουρος 100% ομως η κοινη λογικη και η προκυρηξη πανω απ ολα λενε οτι δεν εισαι αναγκασμενος- δεσμευμενος να καταθεσεις τα χαρτια απο την μονιμη κατοικια σου.
krhtikos123
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από krhtikos123 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Φίλε μου greekστο λέω με σιγουριά ότι δεν παίζει πρόβλημα να κάνεις τα χαρτιά σου και σε άλλο τμήμα. Είμαι από επαρχία και ο αδελφός μου που είναι αυτήν την στιγμή ειδικός φρουρός είχε κάνει τα χαρτιά του στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου σε άλλο τμήμα εκτός της περιοχής μου στην προκήρυξη του 2010!

Αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε ειμαστε για κλαματα... Γιατι κι εγω αυτο ξερω οτι τα χαρτια σου τα κανεις στην περιοχη την οποια εισαι γραμμενος και στα μητρωα αρρενων... Εικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε παιδια καποιες ερωτησεις.1) τα μορια οποιος εχει παει κ ειδικες δυναμεις κ δοκιμος περνει 500+500=1000 μορια; Η ειναι ξεχωριστες κατηγοριες; Γιατι περσυ μπορουσες να βαλεις κ τις δυο κατηγοριες.2) τα μορια που πιστευετε θα κυμανθουν; Περσυ η βαση ηταν 2450 στην α κατηγορια ομος επερναν 500 ατομα. Τωρα περνουν 1200 βαση λογικης δεν θα πεσουν οι βασεις με περιπου ιδιες ετησεις με περσυ; Η κανω καποιο λαθος; Νομιζω πως θα πεσουν λογο οτι περνει πολλα ατομα και ο 960. Θα ειναι καπου πιο κατω απο 2450. Εσεις τι πιστευετε?3) μετραει η συνολικη βαθμολογια η καθε κριτιριο ξεχωριστο; Ας απαντησει καποιος ειναι ευλογες οι ερωτησεις.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

A και αυτοι που ανηκουν στην προεδρικη φρουρα θεωρειτε στρατος; Και φυσικα θα παρουν 500 μορια οχι 1000; Ετσι δεν ειναι; Λεω 1000 μιπως παρουν οπος και οι ειδικοδυναμιτες δοκιμοι. Αλλα και αυτοι οι τσολιαδες ποσοι να ειναι ρε παιδια; Περνουν μορια αρκετα αλλα ποσοι απο αυτους εχουν ολα πια τα χαρτια για να ναι σιγουροι οπος διαβαζω μερικους?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

electrolisa έγραψε:
Nικος86 έγραψε:

αχα! Γινεται αυτο; Αν γινεται αυτο τοτε σουπερ! Ειχα την εντυπωση οτι αυτο μονο για δημοσια εγγραφα γινοτανε και ειχα σκαλωσει. Θα παω στα κεπ και ο. Τι μ πουνε!thanks φιλος!

εγώ λέω να πληρώσω και να πάω τα γνήσια. Δεν ξέρεις τι γίνεται με αυτούς καμία φορά...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

krhtikos123 έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Φίλε μου greekστο λέω με σιγουριά ότι δεν παίζει πρόβλημα να κάνεις τα χαρτιά σου και σε άλλο τμήμα. Είμαι από επαρχία και ο αδελφός μου που είναι αυτήν την στιγμή ειδικός φρουρός είχε κάνει τα χαρτιά του στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου σε άλλο τμήμα εκτός της περιοχής μου στην προκήρυξη του 2010!

Αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε ειμαστε για κλαματα... Γιατι κι εγω αυτο ξερω οτι τα χαρτια σου τα κανεις στην περιοχη την οποια εισαι γραμμενος και στα μητρωα αρρενων... Εικόνα

Έτσι είναι φιλαράκι δεν υπάρχει πρόβλημα σαυτό. [;) ]
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
krhtikos123 έγραψε:

Έτσι είναι φιλαράκι δεν υπάρχει πρόβλημα σαυτό. [;) ]
κ εγώ έτσι ξέρω. Και από το Καστελόριζο να είσαι αν μένεις Αθήνα τα κάνεις στο αστυνομικό τμημα της περιοχής σου... Άλλωστε μην τρελαίνεστε παίδες. Όλοι Αθήνα θα πάνε για δουλειά... Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ρωτησα σε φιλο δικηγορο μου για το θεμα με το λοουερ εαν καποιος τ εχει μεταφρασμενο ηδη... Μπορει να τ επικυρωσει στ κεπ χωρις κοστο την ιδια ισχυ θ εχει μ λεει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες