ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Ευχαριστω ελευθερια! Κ οπως σου ειπα μην απελπιζεσαι, που ξερεις ισως γινουμε συναδελφοι κ σε αυτη την προκηρυξη. Απο εκει ποθ δεν το περιμενεις μπορει να σου γινει η εκπληξη!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Συγχαρητήρια σε όσους επέτυχαν, υπομονή στους επιλαχόντες και καλή επιτυχία στην επόμενη προκύρηξη ή σε ότι άλλο κάνουν οι αποτυχώντες...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Βασικά στον Σμηνία αναφερόμουν! Χιχιχι! Αλλά εννοείται πως μακάρι να περνούσαμε όλοι από εδώ μέσα!
Είστε καλά παιδιά το αξίζεται και φένεται πως το αγαπάτε!
Είστε καλά παιδιά το αξίζεται και φένεται πως το αγαπάτε!
ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
-
μεχρι τις 19 απριλιου δλδ ειδικες δυναμεις; Παιζει να παρω και τον μπερε δλδ; Η λεω κατι λαθος;επ. Οπ έγραψε:ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
Παιδιά πέρασε πολύ η ώρα δεν νομίζω να βγει τίποτα τώρα!
Αντε γρήγορα όλοι για ύπνο γιατί η αυριανή μερα θα είναι πολύ μεγάλη!
Ραντεβου στις 08:00! Να έχετε ένα καλό ξημέρωμα!
Αντε γρήγορα όλοι για ύπνο γιατί η αυριανή μερα θα είναι πολύ μεγάλη!
Ραντεβου στις 08:00! Να έχετε ένα καλό ξημέρωμα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
1 μηνας μεχρι να ορκιστεις και αλλος ενας μηνας να περασεις π. Ε. Ν και τοτε περνεις μπερε. Αν εχεις ειδικοτιτα και πας σε αλλη μοναδα να την παρης θα περιμενης μεχρι την επομενη σειρα για να περασεις π. Ε. Ν και να βαλης τον πρασινοALEX1990 έγραψε:μεχρι τις 19 απριλιου δλδ ειδικες δυναμεις; Παιζει να παρω και τον μπερε δλδ; Η λεω κατι λαθος;επ. Οπ έγραψε:ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
Αυριο δλδ βγενει και η μοριοδοτησι της καθε ειδικοτητας ; Και μετα παμε για τα αγωνισματα κτλπ;
ναι φιλε παιζει μολις γυρισετε απο την ορκομωσια ξεκινατε με στιβο μαχης, βολες γενικα καποιες ασκησεις που διεκδικειτε να φορεσετε τον μπερε, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για να υπηρετησεις ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι Ι1.ALEX1990 έγραψε:μεχρι τις 19 απριλιου δλδ ειδικες δυναμεις; Παιζει να παρω και τον μπερε δλδ; Η λεω κατι λαθος;επ. Οπ έγραψε:ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
Eτσι ακριβως Ηταν κ οταν ημουν εγω, τωρα ομως ορκιζονται ποιο γρηγορα, Στις 12 μερες575 288 έγραψε:1 μηνας μεχρι να ορκιστεις και αλλος ενας μηνας να περασεις π. Ε. Ν και τοτε περνεις μπερε. Αν εχεις ειδικοτιτα και πας σε αλλη μοναδα να την παρης θα περιμενης μεχρι την επομενη σειρα για να περασεις π. Ε. Ν και να βαλης τον πρασινοALEX1990 έγραψε:μεχρι τις 19 απριλιου δλδ ειδικες δυναμεις; Παιζει να παρω και τον μπερε δλδ; Η λεω κατι λαθος;επ. Οπ έγραψε:ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
-
εχω παραπανω κιλα ειναι το μονο που με φοβιζει! Αλλα ελπιζω οτι με τη συμπεριφορα Μου και τη θεληση μου ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Μεχρι την ορκομοσια να τους πεισω οτι μπορω να ανταπεξελθω! Ολες αυτες οι ασκησεις που λες πρεπει να πιασω καπια συγκεκριμενα ορια για να συνεχισω ειδικες δυναμεις;επ. Οπ έγραψε:ναι φιλε παιζει μολις γυρισετε απο την ορκομωσια ξεκινατε με στιβο μαχης, βολες γενικα καποιες ασκησεις που διεκδικειτε να φορεσετε τον μπερε, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για να υπηρετησεις ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι Ι1.ALEX1990 έγραψε:μεχρι τις 19 απριλιου δλδ ειδικες δυναμεις; Παιζει να παρω και τον μπερε δλδ; Η λεω κατι λαθος;επ. Οπ έγραψε:ναι θα εισαι μεσα κ αν περασεις Θα σου δωσουν Απο την μοναδα που θα υπηρετεις Φυλλο πορειας που θα λεει την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι στην τριποληALEX1990 έγραψε:εποπ Συγνωμη που βγαινω και παλι εκτος αλλα θελω να σε ρωτησω... Σε περιπτωση που περασω εποπ με τις ειδικες δυναμεις τι ακριβως γινεται; Τι Πρεπει να κανω; Θα ειμαι μεσα μεχρι να ερθει η μερα που παρουσιαζομαι στην αεροπορια;(εφοσον περασω αθληματα κτλ) Και παλι συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος!επ. Οπ έγραψε:ευχαριστω! Μακαρι Να γινουμε συναδελφοι ειτε τωρα ειτε στην επομενη σημασια εχει να γινουμε! Καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις!Ελευθερία έγραψε:Εννοείται καλή επιτυχία και σε εσένα! Και μακάρι να γινόμασταν και συνάδελφοι! Ίσως προλάβω στην επόμενη προκήρυξη! Καλή συνέχεια!
-
Παντως παραξενευομαι παρα πολυ με αυτα που μου λετε παιδια... Δλδ αν περασω εποπ θα εχω τη δυνατοτητα να βγαλω και ειδικες δυναμεις;(δηλαδη να παρω μπερε ειδικοτητα κτλ) πραγματα τα οποια θα εκανα σε 9 μηνες θα τα τελειωσω σε 2,5;
-
- Posts in topic: 40
Παιδια μην βγαινουμε εκτος θεματος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης