Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Α ωραια φιλε. τι ειδικοτητα εισαι/εγω κανω συνεχεια προπονησεις. κ αυστηρη προπονηση με γυναστρια. εδω το μηκος το μετραμε στο τελευαταιο ιχνος που εκουμπαγε. πηδαγα πανω καθαρα 3.60. η σειρα ηταν 100, μηκος υψος σφαιρα χιλιαρι?
Μαίρη, όταν λες αεροπορία - στρατολογία, εννοείς είσαι στην αεροπορία με ειδικότητα στρατολόγου ή έχεις βάλει και για τα δύο σώματα?
Πατυ καλησπερα εισαι για αεροπορια στατολογος?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
PIGKOYINOS έγραψε:Εδωσα χθες εγω αθληματα. Ομολογω αν και κανω προπονησεις 1 μισυ χρονο μου κοπηκαν τα ποδια. Συνεχεια διατασεις εκανα για μασαζ για να αντεξω στο χιλιαρι. Ημουν και πρωτος πρωτος σε καθε αγωνισμα και δεν ξεκουραζομουνα οσο οι αλλοι. Αλλα στο χιλιαρι ξεσκισα. Θελει προπονηση παιδια. Χωρις προπονηση δεν βγαινει. Ειδικα οι γυναικες του γκρουπ μας ηταν αστα να πανε. Δυο μονο φτασανε μεχρι το χιλιαρι και δεν ξερω αν το τερματισαν στο χρονο και αυτο.
Πόσοι περίπου πέρασαν στα αθλήματα από το σύνολο των συμμετεχόντων στην ημέρα σας;
(Για να έχουμε μια ιδέα για τα ποσοστά επιτυχίας!)
Επίσης όποιος έχει νεότερα σχετικά με τα αποτελέσματα των δοκιμασιών τις τελευταίες μέρες στο Τατόι ας μας ενημερώσει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Παρ Μαρ 05, 2010 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Paty έγραψε:Μαίρη, όταν λες αεροπορία - στρατολογία, εννοείς είσαι στην αεροπορία με ειδικότητα στρατολόγου ή έχεις βάλει και για τα δύο σώματα;
Προφανώς εννοεί και τα δύο σώματα. Κοινοί υποψήφιοι.
Εύα γεια σου. Ναι για στρατολόγος έχω βάλει, κι εσύ;
Ναι και γω! Επιτυχουσα η' επιλαχουσα; Ποτε ξεκινας ;
με φοβιζει το μηκος; Τι λες; Ανετα το εχει το μετρησα με μετρο και το ειδα παρα που το 3,60 !arisba έγραψε:Α ωραια φιλε. Τι ειδικοτητα εισαι/εγω κανω συνεχεια προπονησεις. Κ αυστηρη προπονηση με γυναστρια. Εδω το μηκος το μετραμε στο τελευαταιο ιχνος που εκουμπαγε. Πηδαγα πανω καθαρα 3.60. Η σειρα ηταν 100, μηκος υψος σφαιρα χιλιαρι;
Σχυει οτι στην αεροπορια δουλευεις τρεις μερες και την αλλο ρεπο δηλ δεκα ρεπο το μηνα ;
Εγω δεν περασα αλλα υπηρχαν ατομα τα οποια Δεν χρειαστηκε να κουραστουν πολυ... Ειχαν παρτίδες απο την αρχη των διαδικασιων με τα βισματα τους μεσα στην αεροπορια και ολο αγκαλιες και φιλια και απο κοντα... Τι ψαχνετε;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΟΠΗΚΕΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ;matma έγραψε:Εγω δεν περασα αλλα υπηρχαν ατομα τα οποια Δεν χρειαστηκε να κουραστουν πολυ... Ειχαν παρτίδες απο την αρχη των διαδικασιων με τα βισματα τους μεσα στην αεροπορια και ολο αγκαλιες και φιλια και απο κοντα... Τι ψαχνετε;
Δηλαδή πιστεύεις ότι αδικήθηκες; Σε ποια αγωνίσματα απέτυχες?
Ματμα δηλαδη υπηρχαν καποιοι που εκαναν χειροτερους χρονους απο σενα και περασαν ενω εσυ οχι;
, Ας είμαστε ρεαλιστές, παντού υπάρχουν τα πάντα, οπότε μπορεί να παίξει το μέσο, αλλά στα αθλήματα είναι λίγο δύσκολο, μιλάω πάντα για αεροπορία όπου αν δεν περάσεις, κόβεσαι, τόσο απλό. Δε ρισκάρουν να κάνουν μ*λακία και γι'αυτό το λόγο μόλις τελειώσουν όλοι αναρτούν πίνακα με όσους πέρασαν και όσους κόπηκαν... Εκεί που παίζεται η λαμογιά είναι όταν κάποια άτομα για κάποιους λόγους ζητούν να τρέξουν κάποια άλλη μέρα, όταν θα είναι όλα κανονισμένα και προφανώς δεν πάνε ποτέ, εκεί ναι, πέφτει μέσον και μάλιστα γερό... Φέτος έκοψαν πολλές γυναίκες, αλλά δικαίως αφού ελάχιστες έκαναν το χιλιάρι, οπότε ας μην παραπονιόμαστε. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές αδικίες αλλά αυτά έχει η ζωή.
, Αναφέρομαι γενικά και όχι για τα όσα είπαν τα προηγούμενα άτομα, για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης