Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καθυστέρησαν πολύ φίλε μου....και μάλλον πάει για τέλος χρονιάς...τα ίδια μαθαίνω και εγώ!!!δύσκολα γτ είναι μέσα στην αντιπυρικη...
Επισκέπτης

Την επόμενη εβδομάδα φίλε αποκλείεται,δεν έχει βγει ξαν διαταγή για τις κληρώσεις.Απο τη στιγμή που βγει διαταγή δίνει 2-3 μέρες για να έχουν χρόνο να παραβρεθούν οι ενδιαφερόμενοι γιατί οι κληρώσεις γίνονται στην Αθήνα.Μετα θα δώσουν τουλάχιστον 1 εβδομάδα η 5 μέρες γιατί ο άλλος πρέπει να πάει με πλοίο η αεροπλάνο στην Αθήνα για τα αθληματα.Το λιγότερο που βλέπω εγώ είναι 30 Ιουνίου για να αρχίσουν τα αθλήματα,επιτροπές για εμοδε.Αλλα δεν νομίζω ότι θα αφήσουν κενές τις θέσεις μας γιατί είμαστε 127 δεν είμαστε 10-20 άτομα.Και ίσως πολλοί να είναι οδηγοί στους επιτυχόντες της Εμοδε.Παμτως την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε αθλήματα γιατί έχω ρωτήσει άτομο του σωματείου.

Επισκέπτης

Αυτό είπα και εγώ οπότε πάνε του χρόνου τα παιδιά σίγουρα....αποκλείετε στην αντιπυρικη να πάρει κόσμο....είναι σίγουρο ...επειδή και εγώ περνάω εμοδε για αυτό τα λέω....να μην περιμένουν τα παιδιά για φέτος ....δύσκολα πολύ!!!μακάρι να βγούνε να φύγουμε και εμείς αλλά δεν θα προλάβουν..
Επισκέπτης

Τώρα για τους εποχικούς εκφράζω άποψη βασισμένη στη λογική οπότε δεν ξέρω καν τι έχουν πρόθεση να κάνουν.Για εμοδε μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί είμαι επιτυχών και ρωτάω τι γίνεται.

Επισκέπτης

Καλή επιτυχία συνάδελφε ,ελπίζω στις 30-2 να έχουμε τελειώσει με τις επιτροπές και να μην τραβήξει άλλο ,να μπούμε να τελειώνουμε 
Επισκέπτης

Καλή επιτυχία σε όλους ....εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας γτ όλα τα παιδιά αγωνίζονται για μια θέση ...να είμαστε καλά όλοι και για όλους έχει ο Θεός μην απογοήτευστε....έτσι ξεκινήσαμε όλοι!!!
Επισκέπτης

Καλησπέρα...δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να πάρει κόσμο μέσα στην αντιπυρικη....(Για εποχικούς μιλάω,)το έχουμε δει και της προηγούμενες χρονιές αν δεν κάνω λάθος έχει τραβήξει και Ιουλίου και Αύγουστο επιλαχόντες λόγο του ότι υπήρχαν κενά ...!!!!
Επισκέπτης

Με εμάς που μπήκαμε τώρα και δώσαμε αθλήματα , πότε υπογράφουμε τελικά ρε παιδιά ; Στη ΔΙΠΥΝ μας είχαν πει ισως :?:
 αύριο τελικά τώρα μάλλον πάει Δευτέρα αλλά ίσως και Σάββατο .. ξέρουμε τίποτα ;
ASTA
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Μηπως ξερεις να μας πεις σε παρακαλω απο τι κατηγορια ειναι φιλε; Μαχιμοι ή οδηγοι; Σε ευχαριστουμε.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαλκιδική και Ροδόπη οδηγοί, Χανιά μάχιμος. 
Επισκέπτης

Maximos7 έγραψε: Πέμ Ιουν 12, 2025 2:17 pm DYK καλησπέρα 
Και για  την Αιτωλοακαρνανία  μηπως εχεις καποια εικόνα τι γίνεται μεχρι στιγμής, εάν υπάρχουν παραιτήσεις,κενά κλπ; 

Μάχιμους η οδηγούς???εσύ τι θέση είσαι??
Επισκέπτης

Έχει κάποιος ενημέρωση για το πότε υπογράφουμε?
Maximos7

Δημοσίευση από Maximos7 »

:D
 Επισκέπτης
Maximos7 έγραψε: Πέμ Ιουν 12, 2025 2:17 pm DYK καλησπέρα 
Και για  την Αιτωλοακαρνανία  μηπως εχεις καποια εικόνα τι γίνεται μεχρι στιγμής, εάν υπάρχουν παραιτήσεις,κενά κλπ; 

Μάχιμους η οδηγούς???εσύ τι θέση είσαι??

Στις πρώτες 5-6 θέσεις επιλαχόν μάχιμος.Γνωριζεις κατι για κενα η παραιτήσεις η εαν οι περισοτεροι ειναι οδηγοί η μαχιμοι; Έχω κάποια ελπίδα για φετος; Εαν γνωρίζει και κάποιος άλλος να μου πει.Ευχαριστω 

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από mikeangel »

Το για φέτος πώς το εννοείς.. Ιούλιο, Αύγουστο; Και εγώ επιλαχον είμαι Αιτωλοακαρνανία και υπολογίζω 2 να με καλέσουν σε 2 χρόνια.
Maximos7

Δημοσίευση από Maximos7 »

mikeangel έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 2:17 pm Το για φέτος πώς το εννοείς.. Ιούλιο, Αύγουστο; Και εγώ επιλαχον είμαι Αιτωλοακαρνανία και υπολογίζω 2 να με καλέσουν σε 2 χρόνια.

Ναι για Ιούλιο, Αύγουστο.Εσυ σε ποια θέση είσαι φίλε μου; 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες