G_Mosh έγραψε:Ηθελα να'ξερα και για ΕΠΟΠ ετσι εκανες... Τι να πω. Αυτο δεν ειναι αληθεια... Δεν εχεις καμια εμπειρια και δεν ξερεις τιποτα οποτε δεν μπορεις να κρινεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα ολοι ειμαστε απειροι και ο καθενας τα βλεπει ολα διαφορετικα απο την δικη του οπτικη γωνια οποτε απ'το να καθεσαι και να ανχωνεις κοσμο ετσι ωστε να του "κλεψεις" την θεση... Και καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω με αυτο που λεω. Κατσε και περιμενε μπας και γιατι δεν βλεπω να σε περνουν
Καλύτερα να δίνω συμβουλές παρά να κλαίω για αυτά που θα μ έρθουν
Τέλος πάντων ρε φίλε δεν έχω σκοπό να μαλώσω ούτε να τσακωθω με κανένα αν νομίζεις ότι σε ανχωνω θα σ ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι και να κάνεις και σε όλους. Το μόνο που ήθελε ήταν να σάς προϊδεάσω για κάποια πράγματα. Καλό βράδυ
Ελδυκ δεν νομίζω όλοι μας να είμαστε χαζή όλοι έχουμε καταλάβει ότι στράβωσες που δεν ήσουν μέσα δεν γίνεται όλοι να καταλάβαμε λάθος τέλος πάντων από την μια καταλαβαίνω ότι το ηθελες και το περίμενες πως και πως να βγουν αποτεσματα αλλά λένε κάθε εμπόδιο για καλό μην τα παρατάς πάντως και ίσως υπάρχει ελπίδα να μπεις μπορεί μερικοί να φύγουν και δικαίωμα τους για αυτό είναι και οι επιλαχών μακάρι να μπεις να ηρεμήσεις και να μην μας τα ζαλίζεις (με αγάπη) Καλό βράδυ παίδες και καλή σταδιοδρομία σε όλους μας.
ΥΓ παρτε λουκετα γιατί προβλέπω ότι θα έχει πολλα μακρια χερια εκεί και αλίμονο αν δω κάποιον να το κάνει όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλον!
ΕΛΔΥΚ όλα τα ξέρεις και δε ξέρεις τίποτα, είσαι τόσο σίγουρος για τις σκοπιές, φίλος μου ΟΒΑ μου είπε πως δεν έκανε καθόλου σκοπια αυτά τα έκαναν οι φαντάροι οι υπηρεσίες ήταν περίπολο και έφοδο ίσως και από μονάδα σε μονάδα μπορεί να αλλάζει κάτι αναλόγως αν έχει και εμπλοκή και δεν έχει άτομα το στρατόπεδο, σταματα να έχεις το υφάκι του «τα ξέρω όλα» στο λέω μέρες τώρα και πρώτος από όλους κατάντησες εκνευριστικός δε σε πήρανε τελείωσε δεν είναι για όλους το δημόσιο κάθε εμπόδιο σε καλό
Παιδια καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη θα παρω κτελ μεχρι αυλωνα 8 του μηνα γιατι παρουσιαζομαι 9 το τελευταιο δρομολογιο οπου σε αφηνει 4 χλμ μακρια απο κετθ και απο κει ταξι αν εχει κανεις να προτινει κανενα καλυτερο τροπο μετακινησης να το πει μπας και βοηθηθουμε ολοι!
Καλημέρα σειρά προσωπικά εγώ παρουσιάζομαι 10 του μήνα Παρασκευή μη πάρεις ΚΤΕΛ αρχικά.Τρένο από τον σταθμο για Οινόη και από εκεί θα πάρεις για Άγιο Θωμά όπου είναι 2 λεπτά ακριβώς από την στάση έως το ΚΕΤΘ. Μη πάρεις για Αυλωνα το χωριό είναι μακριά, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ η στάση κάνει ανταπόκριση το τρένο που σε αφήνει Οινόη και έρχεται σε 10-15 λεπτά το εισητηριο επίσης συμφέρει βάλε Β κλάση και θα σου βγει γύρω στα 30 ευρω
4 ώρες διαδρομή με τρένο, και πιο γρήγορα θα φτάσεις και οικονομικά συμφέρει, όσο για την ώρα παρουσιάσεις μη τρελαίνεσαι που λέει πχ έως 1 το μεσημέρι μπορείς να μπεις και πιο αργά πήρα τηλ και ρώτησα. Εγώ θα ξεκινήσω με 10 παρά τρένο 12:35 θα είμαι Οινόη μετά από λίγο έρχεται για Άγιο Θωμά και θα είμαι στη στάση 12:50 πάνω κάτω 2-3 λεπτά μακριά από το στρατόπεδο αλλά και να αργήσω και 1 ώρα δεν έγινε τίποτα μου είπαν απ την στρατολογίαΕύχομαι να τα βρεις
33ΜΚ έγραψε:ΕΛΔΥΚ όλα τα ξέρεις και δε ξέρεις τίποτα, είσαι τόσο σίγουρος για τις σκοπιές, φίλος μου ΟΒΑ μου είπε πως δεν έκανε καθόλου σκοπια αυτά τα έκαναν οι φαντάροι οι υπηρεσίες ήταν περίπολο και έφοδο ίσως και από μονάδα σε μονάδα μπορεί να αλλάζει κάτι αναλόγως αν έχει και εμπλοκή και δεν έχει άτομα το στρατόπεδο, σταματα να έχεις το υφάκι του «τα ξέρω όλα» στο λέω μέρες τώρα και πρώτος από όλους κατάντησες εκνευριστικός δε σε πήρανε τελείωσε δεν είναι για όλους το δημόσιο κάθε εμπόδιο σε καλό
Μπορεί σε μονάδες Ειδικών δυνάμεων λόγω υψηλής επάνδρωσης, εάν Ο φίλος σου που αναφέρεις υπηρετούσε σε αυτές Όντως να έκανε αυτές τις υπηρεσίες, σε μονάδες όμως ΠΖ, ΠΒ, ΔΒ, ΥΓ, ΜΧ λόγω χαμηλής επάνδρωσης πάει η σκοπιά σύννεφο όχι μόνο για τους ΟΒΑ αλλά και για τους ΕΠΟΠ υπάρχουν περιπτώσεις Φυσικά οπού ισχύει το μέγιστο των υπηρεσιών δηλαδή ισχύει το 7+1 για τους ΟΒΑ και ούτο καθεξής 4+1 για ΕΠΟΠ και μόνιμους Υπαξιωματικούς Και 4 για ανθυπολοχαγούς κ. Τ. Λ Οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο, εξαρτώνται Σημαντικό από Την μονάδα, τον Δκτη, τον Μέραρχος Και το όπλο.
Ακριβώς αυτό εξαρτάται από την κάθε μονάδα και τι ανάγκες έχει, όσο αναφορά τώρα τη σκοπια εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα να κάνω δεν είναι κάτι νούμερα κάνουμε όχι συνεχόμενα, ξημερώνει έρχεται το πρωί την κανεις σπίτι σου