που να ξερω αδερφε μου αν ηξερα θα δλευα μεσα στο υπουργειο, αυτο κανεις δεν το ξερειPolice_ΣΦ έγραψε:Border για ποτέ το βλέπεις να βγαίνει Προκηρηξη ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Γεια σας, Πως μπορω να δω τα μόρια μου; Έψαξα και δεν βρήκα κάτι.
Γράψε τι έχεις να σου πω
Περιμένουν λέει τη χρηματοδότηση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 06, 2021 10:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πιστεύω πως θα πάρει 250 άτομα αντί για 800 λόγω ότι θα πάρει σε αλλά μέρη εσείς τι πιστεύεται
Tony εγώ πιστεύω ότι όλα είναι έτοιμα ακόμα και οι προκηρηξεις απλώς περιμένουν το οκ και φυσικά τα χρήματα από ΕΕ (αν υπάρχουν) για να δώσουν το οκ και να βγουν στην δημοσιότητα
Και γω αυτό πιστεύω ακούγεται ότι θα πάρει σε αρκετά μέρη
Πιστεύεται θα ισχύει παλι το ιδιο να παρει άτομα μονο απο την περιφερειακή Ενότητα ανατο Μακεδονίας και Θράκης ;
Παντού λένε το θέμα είναι που θα πάρουν.. Η μεγάλη υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα που έχουμε κάνει λογικά θα μας ανταμείψει!
Ελένη το έχουμε ξαναπεί οι προκηρηξεις σφ ήταν ανέκαθεν τοπικές για αυτό έδιναν και τα μόρια της εντοπιότητας..: Τώρα σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις τότες γίνεται πανελλαδική
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
λογικά δεν θα συμπληρωθούν Πιστεύω και θα μπορούμε να κάνουμε και οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Από τα συγκεκριμένα μέρη που ζητάειPolice_ΣΦ έγραψε:Ελένη το έχουμε ξαναπεί οι προκηρηξεις σφ ήταν ανέκαθεν τοπικές για αυτό έδιναν και τα μόρια της εντοπιότητας..: Τώρα σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις τότες γίνεται πανελλαδική
Θα υπάρχει ανταγωνισμός πιστεύω λόγο του ότι πολύ δεν έχουν πτυχίο για της οππι και θα στραφούν εκεί για μια σίγουρη θέση που έχουν τα μόρια γνώμη μου πάντα
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 207
Λεται να πάρουν συνολικά 1000 άτομα σε όλες της προκηρύξεις;
Άλλη υπηρεσία σφ άλλη ΕΦ
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
τα μόρια δεν είναι πρόβλημα το θέμα είναι να μπορούμε να τα κάνουμεPolice_ΣΦ έγραψε:Θα υπάρχει ανταγωνισμός πιστεύω λόγο του ότι πολύ δεν έχουν πτυχίο για της οππι και θα στραφούν εκεί για μια σίγουρη θέση που έχουν τα μόρια γνώμη μου πάντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες