Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Όπως τα λες γκαντέμη. Άλλοι καταξοδευτήκαμε, άλλοι δανειστήκαμε, άλλοι αφήσαμε πίσω πράγματα, πήγαν παραπίσω άλλες δουλειές που ίσως να είχαμε, άλλοι μείναμε άνεργοι για αυτήν την προκήρυξη αλλά δεν θα παραδώσουμε τα όπλα. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
- γκαντεμης_1983
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Κανονιστε πιεστικοτατη συναμτηση-μαζοξη αλλα και οι 725 ουτε ενας λιγοτερος και να παμε ενα 2ημερο να καταλειψουμε κανα 2 υπουργεια και κανεναν αλλο αρμοδιο οργανισμο και μετα βλεπουμε... Ετσι για να παρουν χαμπαρι τι τους περιμενει...
-
Μια βδομάδα υπομονή ακόμα και κάτι θα κανονίσουμε. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι!
Ετσι παιδια... Εγω προσωπικα εχασα την δουλεια μου και πραγματικα δεν θα το αφησω με τπτ να περασει ετσι! Αν κανουν το λαθος και δεν μας παρουν μετα απο ολα που εχουμε τραβηξει οι 725 θα γινει στα σιγουρα πολεμος!
-
Θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα.
http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97
πολυ ωραια κυριοι αυτη η ανακοινωση ειναι υπερ μας και δεν μας ποιανει το μεσοπρωθεσμο γιατι αυτη εδω κανουνε προσληψεις οποτε αμα δεν μας παρουν μεσα στον μαρτιο ετοιμαστητε για δικαστικο αγωνα που θα μας βγει υπερ μας

πολυ ωραια κυριοι αυτη η ανακοινωση ειναι υπερ μας και δεν μας ποιανει το μεσοπρωθεσμο γιατι αυτη εδω κανουνε προσληψεις οποτε αμα δεν μας παρουν μεσα στον μαρτιο ετοιμαστητε για δικαστικο αγωνα που θα μας βγει υπερ μας

kostas έγραψε: http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97
Το μεσοπροθεσμο κωστα λεει οτι δεν θα μπουνε ιδιωτες στην ακαδημια, οσοι ειναι στο σωμα ηδη μπορουνε κανονικα!
-
Αυτό όμως αφορά αυτούς που είναι ήδη πυροσβεστες κι όχι ιδιώτες.
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
διαβασε καλυτερα ρε φιλεkostas έγραψε: http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97
Μονο εμας μας εχουν γραμμενους

- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
στον κωστα αναφερομαι οχι στον theo. Για αυτο και απαντησα στο μηνυμα του. Διαφορετικα αμα διαφωνουσα με τον theo θα απαντουσα στον theo. Συνεννοηση...δοκιμος έγραψε:Τι εννοείς καλύτερα; Μια χαρά τα λέει ο ΤΗΕΟ
Δικό μου λάθος... Τέλος Πάντων πάμε για τη τελευταία βδομάδα ελπίδας... Καλά κουράγια να περάσει το Σαββατοκύριακο...
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
εγω παλι επιμενω, ειναι πλεονασμα τα 11+ εκατομμυρια. Μπορει καπως τεκμηριωμενα να μου πει οτι ειναι ελλειμμα απο αυτος που το υποστηριζουν;PAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:
οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)
σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :
(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου )
Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου
Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.
DIMITRIS_84 έγραψε:εγω παλι επιμενω, ειναι πλεονασμα τα 11+ εκατομμυρια. Μπορει καπως τεκμηριωμενα να μου πει οτι ειναι ελλειμμα απο αυτος που το υποστηριζουν;PAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:
οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)
σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :
(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου)
Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου
Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.
ειναι ελλειμα γιατι ενω εκτιμουν πως χρειαζονται 276 εκ τελικα πιστωονται απο το γλκ 265 εκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες