Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Όπως τα λες γκαντέμη. Άλλοι καταξοδευτήκαμε, άλλοι δανειστήκαμε, άλλοι αφήσαμε πίσω πράγματα, πήγαν παραπίσω άλλες δουλειές που ίσως να είχαμε, άλλοι μείναμε άνεργοι για αυτήν την προκήρυξη αλλά δεν θα παραδώσουμε τα όπλα. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
γκαντεμης_1983
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από γκαντεμης_1983 »

Κανονιστε πιεστικοτατη συναμτηση-μαζοξη αλλα και οι 725 ουτε ενας λιγοτερος και να παμε ενα 2ημερο να καταλειψουμε κανα 2 υπουργεια και κανεναν αλλο αρμοδιο οργανισμο και μετα βλεπουμε... Ετσι για να παρουν χαμπαρι τι τους περιμενει...

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Μια βδομάδα υπομονή ακόμα και κάτι θα κανονίσουμε. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι!
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Ετσι παιδια... Εγω προσωπικα εχασα την δουλεια μου και πραγματικα δεν θα το αφησω με τπτ να περασει ετσι! Αν κανουν το λαθος και δεν μας παρουν μετα απο ολα που εχουμε τραβηξει οι 725 θα γινει στα σιγουρα πολεμος!
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97

πολυ ωραια κυριοι αυτη η ανακοινωση ειναι υπερ μας και δεν μας ποιανει το μεσοπρωθεσμο γιατι αυτη εδω κανουνε προσληψεις οποτε αμα δεν μας παρουν μεσα στον μαρτιο ετοιμαστητε για δικαστικο αγωνα που θα μας βγει υπερ μας

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

kostas έγραψε: http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97

πολυ ωραια κυριοι αυτη η ανακοινωση ειναι υπερ μας και δεν μας ποιανει το μεσοπρωθεσμο γιατι αυτη εδω κανουνε προσληψεις οποτε αμα δεν μας παρουν μεσα στον μαρτιο ετοιμαστητε για δικαστικο αγωνα που θα μας βγει υπερ μας

Το μεσοπροθεσμο κωστα λεει οτι δεν θα μπουνε ιδιωτες στην ακαδημια, οσοι ειναι στο σωμα ηδη μπορουνε κανονικα!

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Αυτό όμως αφορά αυτούς που είναι ήδη πυροσβεστες κι όχι ιδιώτες.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

kostas έγραψε: http://sites.diavgeia.gov.gr/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%A04%CE%97

διαβασε καλυτερα ρε φιλε
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Τι εννοείς καλύτερα; Μια χαρά τα λέει ο ΤΗΕΟ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Μονο εμας μας εχουν γραμμενουςΕικόνα
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

δοκιμος έγραψε:Τι εννοείς καλύτερα; Μια χαρά τα λέει ο ΤΗΕΟ
στον κωστα αναφερομαι οχι στον theo. Για αυτο και απαντησα στο μηνυμα του. Διαφορετικα αμα διαφωνουσα με τον theo θα απαντουσα στον theo. Συνεννοηση...
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Δικό μου λάθος... Τέλος Πάντων πάμε για τη τελευταία βδομάδα ελπίδας... Καλά κουράγια να περάσει το Σαββατοκύριακο...
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

PAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:

οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)

σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :

(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου )

Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου

Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.

εγω παλι επιμενω, ειναι πλεονασμα τα 11+ εκατομμυρια. Μπορει καπως τεκμηριωμενα να μου πει οτι ειναι ελλειμμα απο αυτος που το υποστηριζουν;
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

DIMITRIS_84 έγραψε:
PAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:

οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)

σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :

(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου)

Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου

Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.

εγω παλι επιμενω, ειναι πλεονασμα τα 11+ εκατομμυρια. Μπορει καπως τεκμηριωμενα να μου πει οτι ειναι ελλειμμα απο αυτος που το υποστηριζουν;

ειναι ελλειμα γιατι ενω εκτιμουν πως χρειαζονται 276 εκ τελικα πιστωονται απο το γλκ 265 εκ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες