μιλησα με καποιον απο μεσα θα εχω νεοτερα στις 11/8 δυστυχως αλλα μ ειπε οτι θελουν να τελειωνουν με εμας, παιδια με καθε επιφυλαξη καθε φορα εννοειτε.sv650 έγραψε:Νικο τι εννοεις;
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Μιλησα με καποιον που ηταν στο αρχηγειο και μαλιστα στο τμημα προσληψεων. Μου ειπε ότι ο αρχηγος θελει να μας παρουν γιατι υπαρχουν πολλα κενα ιδιαιτερα στους οδηγούς. Εμεις ειμαστε γυρω στους 140. Το θεμα είναι ο υπουργος. Γιαυτο ότι εχει ο καθενας ας το βαλει. Μην μεινουμε παλι στην απεξω. Τωρα είναι η ευκαιρια που ειμαστε και προ εκλογων. Βεβαια αναλογα και ποσο θα επιμεινει ο αρχηγος. Γιατι μου ειπε ότι όταν ο αρχηγος επιμενει τοτε είναι αναγκασμένος ο υπουργος να το κανει. Επισης ειπε ότι αν γινει κατι θα γινει μετα τις 10 σεπτεμβριου. Θετικα μεν αλλα τιποτα συγουρο. Πιεστε.
Το αρχηγείο λέει ο υπουργός ο υπουργός το αρχηγείο πάρε το αυγό και κουρευτο Νίκο περιμένουμε νέα σου που σου είπαν 12\08 εν αναμονή...
-
- Ανθυπασπιστής
Ο αρχηγος ειχε πει οτι θα επαιρνε κοσμο μετα το περας του προηγουμενου σχολειου και οντως πηρε, το ειχα αναφερει. Δυστυχως νομιζα θα επαιρνε και εμας. Να ξερετε θελει να μας παρει και εμας μας χρειαζετε. Αλλα δεν μπορω να πω εδω μεσα αν χρειαζετε μια μεριδα εποχικων γτ το φορουμ διαβαζετε απο πολλους. Τεστπα μην χανεσαι.Rubik σε χασαμε εντελως. Πριστ τασο και Sv υπομονη. Πετρο απο που εισαι;
Ρε παιδες δεν ξερω αν σε αυτην την φαση πρεπει να κανουμε υπομονη η να δράσουμε. Νομιζω πως το δευτερο είναι καλυτερο. Οτι μπορω να μαθω και να πιεσω μεσω ενός προσωπου θα το κανω. Νομιζω πως τωρα είναι ωρα μας. Μην μεινουμε με σταυρωμένα τα χερια και μας φανε παλι. Πρεπει να τους ενοχλήσουμε και στο αρχηγειο και στον υπουργο. Τουλαχιστον να ξερουν ότι καποιοι αγωνιζονται γιαυτο και περιμενουν την προσληψη. Επισης ο γνωστος από το αρχηγειο μου ειπε πως ειμαστε οι μονοι που δεν κινηθήκαμε νομικα! και ότι καλο θαναι ότι μπορούμε (να το κανουμε).
prist απο θεσσαλονικη κ γυρω ειμαστε 6-8 ατομα αν θυμαμαι καλα που περιμενουμε δικασιμο.
Καλα κανατε. Επρεπε ολοι μαζι. Εγω αργησα να παρω χαμπαρι! Τελοςπαντων. Τωρα πως τα βλέπετε τα πραγματα?
Γενικα ειμαι απαισιοδοξος. Τι να πω περιμενουμε δικασιμο κ βλεπουμε.
-
- Ανθυπασπιστής
sv650 ποσο πηγε το μαλλι σε εσενα; ΔΕν υπαρχει χρημα ***** το να το διαθεσουμε ετσι ανετα.
Νικολα δεν θυμαμαι καθολου... Αν βλεπει κανεις απο τα παιδια ας μας πει με σιγουρια... Αν θυμαμαι καλα κανα 700αρι απο την αρχη
-
- Ανθυπασπιστής
Sv650 ευχομαι να εχω νεα και αμεσως θα τα μεταφερω, τα τελευταια ηταν οτι σκοπευουν να παρουν μονον ιδιωτες αυτη τη φορα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης