LEW. έγραψε: Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας
Φίλε μου όλα τα ίδια σ#@τα είναι, το θέμα είναι να το γουστάρεις .. Οσο για αυτά που λένε κάποια παλικάρια ότι θα είναι δύσκολα τα οικονομικά στην Αθήνα έχουν δίκιο όμως θα κάνεις υπομονή όπως κι εγώ και κάποια στιγμή θα πάμε στο μέρος μας σαν αστυφύλακες .. Έτσι κι αλλιώς 40 χρόνια θα δουλεύουμε .. Υ. Γ. Εχεις και 1α χαρα μορια [;) ]
LEW. έγραψε: Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας
Φίλε μου όλα τα ίδια σ#@τα είναι, το θέμα είναι να το γουστάρεις .. Οσο για αυτά που λένε κάποια παλικάρια ότι θα είναι δύσκολα τα οικονομικά στην Αθήνα έχουν δίκιο όμως θα κάνεις υπομονή όπως κι εγώ και κάποια στιγμή θα πάμε στο μέρος μας σαν αστυφύλακες .. Έτσι κι αλλιώς 40 χρόνια θα δουλεύουμε .. Υ. Γ. Εχεις και 1α χαρα μορια [;) ]
Φίλε αυτό με την μετάθεση είναι σίγουρο; Δηλαδή θα πας στο μέρος που θέλεις η όχι;
Θα πας καποια στιγμη αλλα αγνωστο το ποτε, εξαρτατε το τοπο συμφεροντων που εχεις δηλωσει, ποσες θεσεις ανοιγουν καθε χρονο και τι ζητηση εχει (και εννοειται παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος, αν εχεις παιδια και ποσα, αν εχεις εντοπιοτιτα και αλλα) Μαλιστα η βλακεια με τους φρουρους ηταν οτι μεχρι πριν λιγα χρονια οταν απο φρουροι γινοταν αστυφυλακες μηδενιζονταν τα μορια που σημαινει οτι τα εχανες κ αν δεν προλαβενες να πας στην περιοχη σου σαν φρουρος ισως να μη πηγαινες και ποτε, νομιζω ομως τωρα οτι το εχουν αλλαξει και πλεον δεν τα χανεις τα μορια για την μεταθεση. Μια ερωτηση παιδια γιατι δεν ειμαι σιγουρος, πλεον οι φρουροι γινονται αστυφυλακες στα 5 χρονια η στα 8?
Πετρος έγραψε:Παιδια με 2500 β κατ. Γινετε τιποτα.
φιλε μου με τα περσινα δεδομενα και αφου θα παρει 240 ατομα στην κατηγορια σου! εχουμε ο 240 ειχε 2627 μορια να βαλουμε και 20 επιλαχοντες αρα ο 270 ειχε 2600 μορια... ( http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/prosl_ef_2010/sefeaa_2010_20apol.pdf ) Τα συμπερασματα δικα σου! ... Εαν πεσουν λιγο οι βασεις, σαν επιλαχον πιστευω εισαι μεσα... Και ολα αυτα ειναι παντοτε η γνωμη μου...
Τελικά μάλλον δεν θα καταφέρω να προλάβω να βγάλω το δίπλωμα του φορτηγού γιατί αυτοί στην σχολή οδηγών είναι ***** και εδώ και 1 μήνα και δεν μου έχουν βγάλει ημερομηνία για να δώσω θεωρητικά για το φορτηγό. Παραμένω αισιόδοξος βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω (αντικειμενικά) με 2330 στην Α και τι με 2430;
Mr.H έγραψε:Τελικά μάλλον δεν θα καταφέρω να προλάβω να βγάλω το δίπλωμα του φορτηγού γιατί αυτοί στην σχολή οδηγών είναι ******* Και εδώ και 1 μήνα και δεν μου έχουν βγάλει ημερομηνία για να δώσω θεωρητικά για το φορτηγό. Παραμένω αισιόδοξος βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω (αντικειμενικά) με 2330 στην Α και τι με 2430;
Ευχαριστώ προκαταβολικά, Χάρης
Θεωρώ ότι είσαι ΟΚ και με 2330 στην Α', γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε πτώση στις βάσεις. Με 2430, μη φοβάσει καθόλου. Φυσικά, προσωπική μου άποψη είναι.