Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

handballer έγραψε:
lakios έγραψε: Τους 2 μηνες στο προηγουμενο μηνυμα καντε τους 4 γιατι μπερδευτηκα
Αυτό με την προεδρική φρουρά όσο το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι μου φανίνεται επικίνδυνο... Παίζει ανέβει η βάση.

αστα να πανε οντως παιζει να ανεβει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

LEW. έγραψε: Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας

Φίλε μου όλα τα ίδια σ#@τα είναι, το θέμα είναι να το γουστάρεις .. Οσο για αυτά που λένε κάποια παλικάρια ότι θα είναι δύσκολα τα οικονομικά στην Αθήνα έχουν δίκιο όμως θα κάνεις υπομονή όπως κι εγώ και κάποια στιγμή θα πάμε στο μέρος μας σαν αστυφύλακες .. Έτσι κι αλλιώς 40 χρόνια θα δουλεύουμε .. Υ. Γ. Εχεις και 1α χαρα μορια [;) ]
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
LEW. έγραψε: Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας

Φίλε μου όλα τα ίδια σ#@τα είναι, το θέμα είναι να το γουστάρεις .. Οσο για αυτά που λένε κάποια παλικάρια ότι θα είναι δύσκολα τα οικονομικά στην Αθήνα έχουν δίκιο όμως θα κάνεις υπομονή όπως κι εγώ και κάποια στιγμή θα πάμε στο μέρος μας σαν αστυφύλακες .. Έτσι κι αλλιώς 40 χρόνια θα δουλεύουμε .. Υ. Γ. Εχεις και 1α χαρα μορια [;) ]

Φίλε αυτό με την μετάθεση είναι σίγουρο; Δηλαδή θα πας στο μέρος που θέλεις η όχι;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Θα πας καποια στιγμη αλλα αγνωστο το ποτε, εξαρτατε το τοπο συμφεροντων που εχεις δηλωσει, ποσες θεσεις ανοιγουν καθε χρονο και τι ζητηση εχει (και εννοειται παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος, αν εχεις παιδια και ποσα, αν εχεις εντοπιοτιτα και αλλα) Μαλιστα η βλακεια με τους φρουρους ηταν οτι μεχρι πριν λιγα χρονια οταν απο φρουροι γινοταν αστυφυλακες μηδενιζονταν τα μορια που σημαινει οτι τα εχανες κ αν δεν προλαβενες να πας στην περιοχη σου σαν φρουρος ισως να μη πηγαινες και ποτε, νομιζω ομως τωρα οτι το εχουν αλλαξει και πλεον δεν τα χανεις τα μορια για την μεταθεση. Μια ερωτηση παιδια γιατι δεν ειμαι σιγουρος, πλεον οι φρουροι γινονται αστυφυλακες στα 5 χρονια η στα 8?
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Παιδια με 2500 β κατ. Γινετε τιποτα.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Με πολυ τυχη ισως σαν επιλαχον.
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Πετρος έγραψε:Παιδια με 2500 β κατ. Γινετε τιποτα.

φιλε μου με τα περσινα δεδομενα και αφου θα παρει 240 ατομα στην κατηγορια σου!
εχουμε ο 240 ειχε 2627 μορια να βαλουμε και 20 επιλαχοντες αρα ο 270 ειχε 2600 μορια...
( http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/prosl_ef_2010/sefeaa_2010_20apol.pdf )
Τα συμπερασματα δικα σου! ... Εαν πεσουν λιγο οι βασεις, σαν επιλαχον πιστευω εισαι μεσα...
Και ολα αυτα ειναι παντοτε η γνωμη μου...
nikosvolt
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikosvolt »

Παίδες, έφτασε η μέρα... Μπείτε http://www.sefeaa.gr/ Και δείτε στην κεντρική το πρώτο πρώτο νέο!

Δευτέρα ή Τρίτη θα έχουυμε την προκύρηξη! Καλη επιτυχία σε όλους σας.

Άντε να κάνω και εγώ το στρατιωτικό 2012 και θα περιμένω κι εγώ την προκύρηξη.

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

nikosvolt έγραψε:Παίδες, έφτασε η μέρα... Μπείτε http://www.sefeaa.gr/ Και δείτε στην κεντρική το πρώτο πρώτο νέο!

Δευτέρα ή Τρίτη θα έχουυμε την προκύρηξη! Καλη επιτυχία σε όλους σας.

Άντε να κάνω και εγώ το στρατιωτικό 2012 και θα περιμένω κι εγώ την προκύρηξη.

Κάλως να έρθει αν και θα την προτιμούσα να έρθει λίγο αργότερα.20 - 30 Αυγούστου!
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Τελικά μάλλον δεν θα καταφέρω να προλάβω να βγάλω το δίπλωμα του φορτηγού γιατί αυτοί στην σχολή οδηγών είναι ***** και εδώ και 1 μήνα και δεν μου έχουν βγάλει ημερομηνία για να δώσω θεωρητικά για το φορτηγό. Παραμένω αισιόδοξος βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω (αντικειμενικά) με 2330 στην Α και τι με 2430;

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Χάρης
nikosvolt
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikosvolt »

Mr.H έγραψε:Τελικά μάλλον δεν θα καταφέρω να προλάβω να βγάλω το δίπλωμα του φορτηγού γιατί αυτοί στην σχολή οδηγών είναι ******* Και εδώ και 1 μήνα και δεν μου έχουν βγάλει ημερομηνία για να δώσω θεωρητικά για το φορτηγό. Παραμένω αισιόδοξος βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω (αντικειμενικά) με 2330 στην Α και τι με 2430;

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Χάρης

Θεωρώ ότι είσαι ΟΚ και με 2330 στην Α', γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε πτώση στις βάσεις. Με 2430, μη φοβάσει καθόλου. Φυσικά, προσωπική μου άποψη είναι.

Άβαταρ μέλους
dionisis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dionisis21 »

Εγω που εχω βγαλει το διπλωμα απλα δεν μου εχει ερθει στα χερια;
αμα παω υπευθυνη δηλωση, τη λετε θα την δεχτουν;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

dionisis21 έγραψε: Εγω που εχω βγαλει το διπλωμα απλα δεν μου εχει ερθει στα χερια; Αμα παω υπευθυνη δηλωση, τη λετε θα την δεχτουν;
Θα πρέπει να ρωτήσεις εκεί.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Την δεχονται. Κ εγω αυτην εδωσα περσυαπλα θα σου δωσουν καποιες ημερες περιθωριο για Να Καταθεσεις το κανονικο
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Παιδια καλησπερα! Μαζευω 2300 μορια β κατηγορια εχω καποια ελπιδα; Λογικα θα ειμαι επιλαχον...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες