Σωτηρης έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Πρεπει υποχρεωτικα να κανουμε τις αιτησεις στο τμημα της περιοχης μας; Αν ας πουμε ειμαι εκτος της πολης μου δεν μπορω να καταθεσω αλλου τα χαρτια μου, σε καποιο αλλο τμημα;
Σωτηρης έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Πρεπει υποχρεωτικα να κανουμε τις αιτησεις στο τμημα της περιοχης μας; Αν ας πουμε ειμαι εκτος της πολης μου δεν μπορω να καταθεσω αλλου τα χαρτια μου, σε καποιο αλλο τμημα;
Δεν μπορείς να κάνεις σε άλλο τμήμα τα χαρτιά σου
Γιατί ποιος σε δεσμευει ; Εγω δηλαδη αν μενω καλαματα επειδη παντρευτηκα αλλα το πατρικο μου ειναι περιστερι τι σημασια εχεις; Μηπως λες οτι ναναι;
Δεν μπορείς να κάνεις σε άλλο τμήμα τα χαρτιά σου
Γιατί ποιος σε δεσμευει ; Εγω δηλαδη αν μενω καλαματα επειδη παντρευτηκα αλλα το πατρικο μου ειναι περιστερι τι σημασια εχεις; Μηπως λες οτι ναναι;
1. Διάβασε την προκήρυξη 2. Μην γράφεις με κεφαλαία 3. Το αν γράφω ότι ναναι άσε να το κρίνω εγώ.
vag_21 έγραψε:Την εχω διαβασει και την διαβαζω 2 χρονια τωρα. Δεν λεει πουθενα για μονιμη κατοικια. Στα τμηματα του τοπου κατοικιας λεει. Οποτε 1-3 ακυρο.
Καταλαβαίνεις τι ακριβώς ρώτησε η είναι τόσο δύσκολο; Βασικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο επιμένεις και κάνεις και λάθος.
vag_21 έγραψε:Την εχω διαβασει και την διαβαζω 2 χρονια τωρα. Δεν λεει πουθενα για μονιμη κατοικια. Στα τμηματα του τοπου κατοικιας λεει. Οποτε 1-3 ακυρο.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο επιμένεις αλλά δεν πειράζει, είδες τι ρώτησε ο σωτήρης; Τμήμα της περιοχής του είπε. Άρα τόπος κατοικίας του... Τι δεν καταλαβαίνεις;
αυτο λεω ρε φιλε. Ο τοπος κατοικιας δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και μονιμης κατοικιας. Εσυ επιμενεις οτι πρεπει μονο απο το τμημα της περιοχης του. Επισης ιδια περιπτωση ειναι αν ειμαι διακοπες να καταθεσω τα χαρτια μου απο το ναυπλιο ας πουμε. Εαν εχω λαθος τεκμητιωσε μου τη αποψη σου. Μην την πατησουμε σαν μ... Κες
Φίλε μου greekστο λέω με σιγουριά ότι δεν παίζει πρόβλημα να κάνεις τα χαρτιά σου και σε άλλο τμήμα. Είμαι από επαρχία και ο αδελφός μου που είναι αυτήν την στιγμή ειδικός φρουρός είχε κάνει τα χαρτιά του στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου σε άλλο τμήμα εκτός της περιοχής μου στην προκήρυξη του 2010!
Η ταλαιπωρία είναι ότι όλες τις διαδικασίες δηλαδή κάποια πρόσθετα χαρτιά, ορκωμοσία κτλ πρέπει να πας στο τμήμα που καταθέτεις τα χαρτιά.κι αν δεν είσαι από εκεί κοντά έχει τρέξιμο.
δημητρης25 έγραψε: Μιλησα με τον αστυνομο που εκανα τα χαρτια μου περσυ!90% να μπουμε στις σχολες με τους αστυφυλακες για λιγοτερο κοστος. Θα βιαστουν γι'αυτο λογικα!
Απίθανο οι φετινοί επιτυχόντες να μπουν μαζί με τους δόκιμους αστυφύλακες...
Ρε μάγκες την είχα και εγώ αυτή την απορία. Το τμήμα που έβγαλα την αστυνομική μου ταυτότητα είναι του Ληξουρίου στην κεφαλονιά.4 χρόνια τώρα είμαι φοιτητής εδώ Αθήνα και φαντάρος μάλιστα πήγα με ασμ 153 δυτικής αττικής γιατί είχα κάνει μεταφορά χαρτιών. Αν εγώ λοιπόν πάω εσώ στο Περιστέρι που είμαι τώρα δεν θα μπορώ να τα καταθέσω; Πρέπει να τρέχω στη Κεφαλονιά; Από ότι κατάλαβα γκρικ εσύ αυτό υποστηρίζεις...vag εσύ είσαι σίγουρος φίλε;