Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια τωρα κοιταξα την προκυρηξη και λεει 2 νοεμβρη. Ποιος σας ειπε οτι δε γραφει;
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

Μην γραφουμε και λεμε τα ιδια πραγματα... Για ολους ειναι δυσκολο και εχουν εξαντληθει η υπομονη μας και τα ορια μας αλλα μπορουμε να κανουμε κατι;
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

DjPanahs έγραψε:Δε νομιζω μαγκες... Ειναι κ κατι λεπτωμεριες το που, ποτε θ παρουσιαστουν οι νεοι επ. Οπ γτ θ αλλαξει λογικα η ημερα καταταξης... Δηλαδη πιασε το αυγο κ κουρεφτω. Καλα χριστουγενα μεχρι ν αποφασισουν. Μακαρι παντως να βγουν κ αυριο
βρε ας βγουν τα αποτελεσματα και να ειναι θετικα και ας μας αλλαξουν κατι ημερες την ημερομηνια, αυτο ειναι το λιγοτερο πιστευω...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Λοιπον ας ειπωθουν καποια πραγματα που μαλλον δεν θα ξερετε! Οι εποπ δεν εχουν σταθερο μισθο, στα χαρτια που υπογραφεις μετρα την ορκωμοσια σου ειναι σαν αυτο που σου λεει οτι εισαι συμβασιουχος για 7 χρονια! Αν γινει Μονιμοποιηση στην 7ετια τοτε θα μιλαμε για σταθερο μισθο... Και να σημειωσω κιολας πως ηδη απο την 5ετια κρινουν τον ατομικο σου φακελο! Κανεις δεν μπορει να ξερει θα παραμεινει σιγουρα, οποτε εισαι παλι στην αβεβαιοτητα... Απο την στιγμη που ειπαν οτι προς το Παρον αναστελλονται οι προκηρυξεις επειδη εκκρεμει το θεμα με την συνεντευξη λογικο ηταν να μην βγουν στην ωρα τους τα αποτελεσματα... Και γιατι καθε μερα ρωτατε αν βγηκε κατι Καινουργιο ή τα αποτελεσματα; Ειναι ανωφελο κ ανουσιο... Ολα θα τα δειτε κ θα τα βρειτε στο αρμυ κ σε περιπτωση που δεν βρειτε κατι εκει εδω θα ειπωθει κατι νεο... Υπομονη δεν ξερετε τι σημαινει;
Dum spiro spero
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Κανουμε υπομονη απο τοτε που καναμε τα χαρτια μας... Να παμε στο νοσοκομειο να κανουμε εξετασεις, να παμε στα αθλημα... Το μεσο διαστημα μεχρι να παμε απο το ενα στο αλλο... Αυτη η αναμονη εχει κρατησει 7 μηνες. Τι λες; Δεν καναμε υπομονη; Το ενα εκατοστο της ζωης μας ξοδεψαμε με το να αναμενουμε.
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μακαρι να βλεπει κανεις αυτο το φορουμ απο τους μεγαλους μπας και καταλαβει την ανησυχια μας.
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Πεστα ρε βαγγελη.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω οτι κανετε υπομονη... Ξερεις οπως εχω ξαναπει η υπομονη ειναι ενα εναρετο αγαθο! Κ αυτα που αναφερεις ειναι οι διαδικασιες που εκανες ωστε να φτασεις στο σημειο να περιμενεις αποτελεσματα... Θα σου πω κ εγω ενα παραδειγμα για μενα, και εγω εχω κανει τα χαρτια μου κ σε διαγωνισμους του ασεπ κ συγκεκριμενα περιμενω τα αποτελεσματα του ικα που εχει ενα χρονο απο την υποβολη των αιτησεων, δηλαδη τι θα επρεπε να κανω; Να τιναξω τα μυαλα μου στον αερα; Εννοω οτι ειναι καλο να ειμαστε ψυχραιμοι κ κουλ...
Dum spiro spero
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λες εμεις να ειμαστε ετοιμοι να τιναξουμε τα μυαλα μας; Ακομα και τωρα κανουμε υπομονη. Εσυ δεν μπορεις να κανεις υπομονη με εμας που κανουμε υπομονη; Πλακα κανεις; Και η διαδικασια ηθελε να εχεις υπομονη και η αναμονη τον αποτελεσματων. Μην το παιζεις τωρα καπως γιατι οταν καποιος ειναι ενα βημα πριν ολοκληρωση μια ολοκληρομενη προσπαθεια το πιο σπαστικο ειναι να του μηδενιζεις τον ενθουσιασμο της αγωνιας της τελευταιας στιγμης. Μακαρι να καταλαβες τι εννοω. Αυτη η αγωνια κανει τον στοχο μας ανωτερο για μας. Εσυ τωρα αν εισαι αναισθητος για το τι θα συμβει μπραβο σου εχεις καταφερει την αταραξεια και δεν σε ανησυχουν οι περιστασεις της ζωης σου.
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

takis2 έγραψε: Εγω πιστευω πως οτι και να γινει ειναι θεμα καθαρα οικονομικο και κομματικο! Το οικονομικο θα ειναι να μην εμφανισει εξοδα στα ηδη ανεβασμενα ελλειματα, μετα το ψηφισμα του προυπολογισμου! Και το κομματικο καταλαβαινετε...
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μαλον ειναι και αυτο.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Επειδη εισαι νεος στο φορουμ δεν εχεις δει προηγουμενα ποστ μου... Καταρχην ειμαι γυναικα! Κ εφοσν δεν εχεις δει προηγουμενα ποστς μου αναφερομαι ή μαλλον προτρεπω να ειστε χαλαροι κ ηρεμοι διοτι δεν υπαρχει λογος να τρωτε τη ψυχη σας, το παν ειναι να εχουμε την υγεια μας! Κ καθε αλλο παρα αναισθητη ειμαι, απλα προτιμαω να εχω την υγεια μου παρα να καθομαι κ να τρωγομαι ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα κ αν θα περασω ή οχι! Αν περασω καλως, αν δεν περασω παλι καλως... Γιατι οπως οπως εχω αναφερει αν εχεις την υγεια σου ολα ερχονται κ ολα γινονται...
Dum spiro spero
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ενταξη... Πρωτα η υγεια μας. Αλλα αφου εχουμε την υγεια μας αγωνιουμε για το αν θα μπουμε εποπ.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Το μονο πραγμα που ειπε τηλεοραση για συνεδριαση, ειναι η συνεδριαση του υπουργικου συμβουλιου που θα γινει σημερα και δεν εχει καμια σχεση με τη βουλη... στο υπουργικο συμβουλιο ειναι μονο του πασοκ και συζητανε για δικα τους θεματα και στη συνεδριαση της βουλης (που αυτο θελουμε) ειναι ολα τα κομματα και ψηφιζουν...
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τιποτα δεν κινητε παιδες. Καλα χριστουγεννα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες