Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Ναι σου λέω 18 το χαμηλότερο ανάλογα το διάβασμα του καθενός αλλά το 19+ το γράφεις άνετα αλλά θεωρω τα αρχαία γενικά δύσκολο μάθημα και είναι πιθανότερο να γράψεις 20 στα μαθηματικά παρά στα αρχαια ωστόσο και η ιστορία μπορεί να σε δυσκολεψει μέσω των πηγών από όσο γνωρίζω γιατί μπορει να κάνω και λάθος
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Παιδια νομιζω οι κατευθυνσεις που μπαινουν κατα προτιμηση οι περισσοτεροι στις αστυνομικες σχολες κατα την ΓΝΩΜΗ μου ειναι οι εξης:1) Θεωρητικης2) Οικονομικης3) Θετικη
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Κοιτα το πιο δυσκολο μάθημα ειναι τα αρχαια για οποίους θελουν νομικες.. Για εναν που θελει σχολη των 16μισο οπως αστυφύλακων το 15 και 16 ειναι ευκολο
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- Αντωνης2018
Vardtrooper σε αυτο εχεις δικαιο αλλα η θεωρητική θελει να βγαλεις σπυρια στον κω** απο το καθισιό επισης οπωσ καλα ειπες η θετικη ειναι 3η επειδή έχουν αλλες τοσες στρατιωτικές σχολες
- Αντωνης2018
Επισης ξερει κανενας εαν μπορω να αλλαξω το ονομα προφίλ?
- Αντωνης2018
-
Αντωνη δεν ειπα οτι ειναι ευκολο να περασεις απο την θεωρητικη. Ειπα οτι απλα ειναι 1η στις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες. Καθε κατευθυνση εχει τα μαθηματα της που ειναι πιο ευκολο να γραψεις καλα και αυτα που ειναι πολυ δυσκολα ετσι. Πχ εσυ εχεις τα λατινικα εγω εχω την οικονομια απο τα μαθηματα που ΠΡΕΠΕΙ να γραψεις πολυ καλα. Πχ εγω εχω τα μαθηματικα κατευθυνσης που ειναι πολυ δυσκολα εσυ εχεις τα αρχαια που ειπες πιο πριν. Δεν μειωνω καμια κατευθυνση!
- Αντωνης2018
Δεν ειπα οτι μειώσες κανεναν απλα υπαρχει το "εθιμο" η θεωρητική εχει τους μεγαλύτερους εισακτεους αρα ειναι η πιο ευκολη, οχι. Εχει τους μεγαλυτερους εισακτεους επειδή θελει ωρες και ωρες για το 16 μισο και αυτοι που το βγαζουν εχουν κανει θυσιες. Ειναι ευκολο απο αποψη οτι ενας τελεια διαβασμένος γραφει ομως είναι τεράστιος ογκος υλης που προσθέτουν και δυσκολια σς αυτη την κατεύθυνση
-
Φιλε ας προσπαθησουμε στο μεγιστο που μπορουμε και να ειμαστε τον σεπτεμβρη στην ιδια σχολη μονο αυτο μετραει! Αμα γινει αυτο οι κατευθυνσεις θα μας φαινονται περιττες.

-
Θεωρω εύκολο το 15-16 στα φετινά θέματα και όχι στων προηγούμενων ετών καθώς το είχα συζητησει με τον καθηγητή που μου κάνει έκθεση και μου εξέφρασε την ίδια ακριβώς θέση και αυτή η δυσκολία είναι διοτι λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι διαβάζουν αρχαία από την 1η γυμνασίου έως την 3η λυκείου έτσι ώστε να εχουν μια οικειοτητα με αυτό το μάθημα και να μην δυσκολεύονται σε λεξιλογικά θέματα , πάντως για άτομα που χρειάζονται τέτοιων αριθμο μορίων και βέβαια δεν έχουν ασχοληθεί με τα αρχαία από νωρίς πασχιζουν για το άριστα στην ιστορία και λατινικά και συμβιβάζονται 13-14 στα αρχαία αλλα δεν μπορώ να κρίνω το πόσο καλός είσαι εσύ αντωνη διότι θεωρώ άδικο να σε βάλω στο ιδιο καζάνι με την πλειοψηφία
- Αντωνης2018
Κοιτα Κώστα εγω διαβαζω αρκετα αλλα δεν με λες και μαθητή που θα εγραφε ενα 17μισο στα φετινα θεματα οπως πολλοι γνωστοί μου που εδωσαν φετος. Ομως ξερω άτομα που ξεκίνησαν το γνωστο (το οποιο ειναι 12 στα 20 ή 60 στα 100) και το αγνωστο (8 στα 20 ή 40 στα 100) και γραψανε 17 με τα φετινα θεματα. Εγω προσωπικά μπαίνω ευκολα με ενα 19μισο ή 20 λατινικα με ενα 18+ ιστορια ενα 15. κατι εκθεση και 15. κατι αρχαια που ειναι σχεδον λιγο πιο πανω απο 17.000 μορια.
- Αντωνης2018
Επισης ξερω ατομα που αρχισαν ολα τα μαθηματα της θεωρητικής στην γ λυκειου (ηταν προηγουμένως στην θετικη) διαβασαν αρκετα και γραψανε 17.500 καο 17ρια. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο στέκει αυτο που σου ειπε ο καθηγητής σου με την εμπειρία απο α λυκ τοσο στην θεωρητική.
- Αντωνης2018
Vardtrooper ναι φιλε μακαρι να ειμαστε τον Σεπτέμβρη και οι 3 μας στην σχολή αλλα θελει μέχρι τοτε ένα οπως λεει και ο καθηγητής των αρχαίων μου -τιμιο διαβασμα-
-
Μακάρι παιδιά του χρόνου να είμαστε όλοι στην σχολή και μπορεί να γνωριστούμε και στις πκε. Ωστόσο αυτό που σου είπα Αντώνη είναι μόνο για τα αρχαία για τα υπολοιπα με τιμιο διάβασμα γράφεις άριστα καθώς και στην έκθεση τις δύο τελευταίες χρονιές έχουν μπει sos θέματα οπότε πιστεύω τα συγκεκριμενα μόρια τα βγάζει κάποιος απλός να διαβάζουμε και χωρίς υπερβολές θα πρεπει να βρίσκουμε και χρόνο να ξεκουραζόμαστε κιόλας , στίβο θα αρχίσετε εσείς και πότε λέτε να αρχίσετε;
- Αντωνης2018
Εγω προσωπικά στιβο και βάρη θα κανω στο σχολειο. Επειδη ηταν τελευταίος χρονος γράφτηκα σε ιδιωτικό λυκειο οπου κάνουμε κατεύθυνση και μετα έχουμε ενα 1μισαωρο στην διαθεση μας για αθληματα στρατού τεφαα και τετοια οποτε μολις ανοιξουν τα σχολεια ξεκινάω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης