Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα
Για κατηγορία Α 3.520 μόρια;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 6:49 pm Καλησπέρα
Για κατηγορία Α 3.520 μόρια;
Λογικά μέσα στους πρώτους 60 θα είσαι.
Antonis277
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Antonis277 »

Βάση κατηγορία Α Ποσο λετε να φτάσει ; Τελευταία θέση 240;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Antonis277 έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 6:58 pm Βάση κατηγορία Α Ποσο λετε να φτάσει ; Τελευταία θέση 240;
Δεν νομίζω να πέσει κάτω από 3300.
Επισκέπτης

Καλά τον βλάκα απλά τον βρίζω γιατί είναι κομμένος και προσπαθεί να μου σπάσει τα νεύρα γιατί με 2000 μόρια χωρίς πτυχίο ούτε εγώ από το αστυνομικό τμήμα δεν περνάει δεν έκανε καν τα χαρτιά του απλά επειδή δεν έχει ζωή βρίζει εμένα που απλά ξεφτιλιζα τους αποτυχημένους που διασπείρουν ψευδής ονειρώξεις ότι το όριο θα έφτανε 30+. Τέλος πάντων ευτυχώς δεν θα μπουν άτομα σαν και αυτόν σε αυτήν την προκήρυξη το ερώτημα είναι το εξής γιατί δεν έχει μπει ακόμη ο ποτσεπης που έχει πάει δικαστικώς το εκ προμελέτης κόψιμο του; Αφού τον κόψανε αδίκως?
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 8:26 pm Καλά τον βλάκα απλά τον βρίζω γιατί είναι κομμένος και προσπαθεί να μου σπάσει τα νεύρα γιατί με 2000 μόρια χωρίς πτυχίο ούτε εγώ από το αστυνομικό τμήμα δεν περνάει δεν έκανε καν τα χαρτιά του απλά επειδή δεν έχει ζωή βρίζει εμένα που απλά ξεφτιλιζα τους αποτυχημένους που διασπείρουν ψευδής ονειρώξεις ότι το όριο θα έφτανε 30+. Τέλος πάντων ευτυχώς δεν θα μπουν άτομα σαν και αυτόν σε αυτήν την προκήρυξη το ερώτημα είναι το εξής γιατί δεν έχει μπει ακόμη ο ποτσεπης που έχει πάει δικαστικώς το εκ προμελέτης κόψιμο του; Αφού τον κόψανε αδίκως;
Ο ποτσεπης κόπηκε στα ψυχοτεχνικα, τον λόγο που κινήθηκε δικαστικά δεν τον γνωρίζω και δεν με απασχολεί κιόλας.

Εγώ αναφέρομαι σε θέματα που τα γνωρίζω και μπορώ να τα αποδείξω.
Επισκέπτης

Ναι αλλά μη μου λες ότι αν σε κόψουν αδίκως στα ΠΚΕ δεν μπορείς να πας δικαστικώς ότι γουστάρεις μπορείς να κάνεις. Επίσης το λινκ που μου έστειλες γράφει ότι αν δεν επιτρέπεται σε εμφανή σημεία το τατού και φυσικά όταν προβάλει κάτι το οποίο είναι κατά της υπηρεσίας σου και του Συντάγματος των Ελλήνων. Άρα κάποιος ο ποιοι κόπηκε για αυτό τον λόγο γιατί να το πάει δικαστικώς?
Επισκέπτης

Καλησπέρα βάση στη Β πόσο λέτε; Και τι θέση μπορεί να πάρει στην κατάταξη κάποιος με 3200 μόρια;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 8:37 pm Καλησπέρα βάση στη Β πόσο λέτε; Και τι θέση μπορεί να πάρει στην κατάταξη κάποιος με 3250 μόρια;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 8:34 pm Ναι αλλά μη μου λες ότι αν σε κόψουν αδίκως στα ΠΚΕ δεν μπορείς να πας δικαστικώς ότι γουστάρεις μπορείς να κάνεις. Επίσης το λινκ που μου έστειλες γράφει ότι αν δεν επιτρέπεται σε εμφανή σημεία το τατού και φυσικά όταν προβάλει κάτι το οποίο είναι κατά της υπηρεσίας σου και του Συντάγματος των Ελλήνων. Άρα κάποιος ο ποιοι κόπηκε για αυτό τον λόγο γιατί να το πάει δικαστικώς;
Φίλε δικαστικώς μπορεί να κινηθεί ο καθένας, το θέμα είναι να ευσταθεί η αιτιολογία, αλλιώς θα πετάξει τα λεφτά του στα σκουπίδια. Πχ αν δεν νιώθεις καλά στα αθλήματα και σου πούνε να συνεχίσεις και αρνηθείς σταματάς, ενημερώνεις ότι θες να γίνει καταγραφή και κινείσαι νομικά, αν συνεχίσεις και κοπείς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Έχει βγει αντισυνταγματικο να κόβουν για τατουάζ εδώ και πολλές προκηρύξεις, το γιατί το αναφέρουν ακόμα δεν το γνωρίζω, στην προηγούμενη προκήρυξη υπήρχαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και δεν κόπηκαν.
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 8:37 pm Καλησπέρα βάση στη Β πόσο λέτε; Και τι θέση μπορεί να πάρει στην κατάταξη κάποιος με 3200 μόρια;
Λογικά μέσα είσαι, ίσως 3000 να είναι ο τελευταίος επιτυχών.

Καφενείου συζήτηση κάνουμε για τις βάσεις αλλά οκ.
Επισκέπτης

Ευχαριστώ μαν πάντως στο τμήμα μου είπαν ότι είχαν πολύ χαμηλή συμμετή αυτή η προκήρυξη θα δούμε πως θα πάει
Επισκέπτης

Σε κάθε προκήρυξη τα ίδια λένε εν τω μεταξύ.
Dim1914

Δημοσίευση από Dim1914 »

Εγώ 3000 ούτε απέξω χαχαχα
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Για β κατηγορία έχει κανένας γνώμη πως θα πάει με τα μόρια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες