Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Ρε κρατήστε ότι είναι για τον εαυτό σας κ βάσιμη να είναι η πληροφορία κάποια σκουπίδια ξέρουν καλύτερα... Κ αν δεν μιλήσει κάνεις σε 3 μερες θα γράφουν μόνοι τους αν υπάρχει κάποιο νέο. Ο ΔΥΚ έκανε αυτό τ νήμα για να ανταλλάσουμε απόψεις όχι να ειρωνευεστε κάποιοι. Κουρασατε.
300 πυροσβέστες
Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον νέο διαγωνισμός για τους εποχικούς πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθεί θα είναι ίδιος με πέρσι. Οι 1.300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου.
Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον νέο διαγωνισμός για τους εποχικούς πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθεί θα είναι ίδιος με πέρσι. Οι 1.300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου.
Μωρέ λες... ; 🤣
Καλημέρα. Τα κριτήρια για να λάβεις μέρος στον επικείμενο διαγωνισμό για τους εποχικούς ποια είναι;
Από τον Ελεύθερο τύπο μου λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποιο λάθος και να εννοούν τους περσινούς, είναι πληροφορίες από το υπουργείο.Γραμμή σε ΠΣ και πολιτική προστασία δε βγάζω.
Ρώτησα σωματείο, είπαν δεν έχουν κάποια ενημέρωση για νέα προκήρυξη. Τώρα θα δούμε, μέχρι τις 20 μαϊου το αργότερο θα φανεί αν γίνει κάτι τέτοιο. Λιγο έμεινε παιδιά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Η σελίδα στο φατσοβιβλιο η επίσημη της πυροσβεστικής ανέβασε άρθρο ότι σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη .. Όχι γιατί όταν σας έλεγε οτι θα βγει με βρίζατε ! Τα φιλιά μου φιλτατοι
Predator έγραψε:Η σελίδα στο φατσοβιβλιο η επίσημη της πυροσβεστικής ανέβασε άρθρο ότι σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη .. Όχι γιατί όταν σας έλεγε οτι θα βγει με βρίζατε ! Τα φιλιά μου φιλτατοι
Δώσε μία το link αδερφέ. Ευχαριστώ.
ΔΥΚ μήπως άνοιξε τ συρτάρι που είπαμε πριν μερες; Τι να πω μακάρι.
Εντωμεταξύ εννοεί ξεκάθαρα όπως το έχουνε γράψει και αναφέρεται στο άρθρο ότι εννοεί για νέα προκήρυξη πως εννοεί τους περσινούς... Δεν ξέρω βρε παιδιά μακάρι ότι είναι για καλό.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Η σελίδα των εποχικών στο fb γράφει ότι επικοινωνήσαν κ ότι δεν ισχύει αναφέρεται λέει στους περσινούς. Πως γίνεται αφού το άρθρο αναφέρει καινούριους
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Ρε παιδιά αποφασίστε τι αναφέρεται στους περσινούς . το 2500 ή το 1300; Έναν ολόκληρο χειμώνα λυσσάξατε κάποιοι με αυτό το γαμ****ο νούμερο 2500 και τώρα γράφει για 1300 όπως πέρσι αναφέρεται σε νέα προκήρυξη και πάλι παίζετε με τα νούμερα. Δηλ πει χάθηκε το 2500; Αποφασίστε. Και εγώ αν δεν δω Φεκ θα κρατήσω μικρό καλάθι αλλά αποφασίστε 2500 ή 1300 αναφέρεται στους ήδη υπάρχων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης