Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Παιδιά, οι πε 2 λάβατε μαιλ για συνέχιση διαδικασιών;Αυτό έγραψε στην άλλη σελίδα η Natasha.
Ισχύει;
Ισχύει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Στην αρχική προκήρυξη αναφερόταν ότι οι θέσεις είναι 56 για ΠΕ7...
αλλά στο παραπάνω link λέει ότι διορίστηκαν 37...
Πώς γίνεται αυτό; Μήπως δε βρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι... ;
Ξέρετε πότε θα ξεκινήσουν την εργασία τους οι ΠΕ7;
Ευχαριστώ πολύ!
αλλά στο παραπάνω link λέει ότι διορίστηκαν 37...
Πώς γίνεται αυτό; Μήπως δε βρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι... ;
Ξέρετε πότε θα ξεκινήσουν την εργασία τους οι ΠΕ7;
Ευχαριστώ πολύ!
Έγραφε ότι πρέπει να περάσουν Όλα τα στάδια των εξετάσεων. Μπορεί και να μην τα πέρασαν.
Καλή αρχή!
Καλή αρχή!
Βρε παιδιά ορκιστήκατε;Πως ξέρουν πόσοι θα πάνε τελικά;
Καλησπέρα, Δεν ορκιστηκαμε ακόμα και δεν έχουμε λάβει και καμία ειδοποίηση από την Υπηρεσία.
Δεν ξέρω τι γίνεται...
Δεν ξέρω τι γίνεται...
Νατάσα πρέπει να επικοινωνήσετε την υπηρεσια γιατί για να βγήκε ΦΕΚ με αριθμό ατόμων μου φαίνεται ότι κάτι έχει μπερδευτεί.Δεν μπορεί να βγάζεις σε ΦΕΚ πόσοι τοποθετούνται αλλά να μην έχει γίνει ορκομωσία γιατί κάλλιστα μπορεί μα μη πάνε κάποιοι όπως έγινε με την κατηγορία της πληροφορικής.
Αν ξέρει κανείς κάτι ας μας πει ...
Αν ξέρει κανείς κάτι ας μας πει ...
Ήρθε σήμερα ειδοποίηση για ορκωμοσία την Επόμενη εβδομάδα!
Παιδια γνωριζει καποιος τι εγινε με τους ΔΕ11; Ακυρωθηκαν αυτες οι θεσεις; Κανενας απο τους φυλακες δε περασε καμια διαδικασια απο τι ξερω!
Έχουν ακυρωθεί οι θέσεις των φυλάκων ΔΕ11. Βγήκε το ΦΕΚ και διορίζονται 94 άτομα.
Πιο συγκεκριμένα:
52 άτομα επιτελών πληροφοριών ΠΕ2.
37 άτομα μεταφραστών διερμηνέων - ακροατών ΠΕ7.
3 άτομα μεταφραστών διερμηνέων - ακροατών ΔΕ7.
Πιο συγκεκριμένα:
52 άτομα επιτελών πληροφοριών ΠΕ2.
37 άτομα μεταφραστών διερμηνέων - ακροατών ΠΕ7.
3 άτομα μεταφραστών διερμηνέων - ακροατών ΔΕ7.
Καλησπέρα,Μπορείς κάποιος να μου απάντηση με σιγουριά στην εξής ερώτηση.
Για να ορκιστώ στην υπηρεσία θα πρέπει πρώτα να παραιτηθώ από την τωρινή μου εργασία στον ιδιωτικό τομέα; Ή μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων (πχ την επόμενη ημέρα).
Για να ορκιστώ στην υπηρεσία θα πρέπει πρώτα να παραιτηθώ από την τωρινή μου εργασία στον ιδιωτικό τομέα; Ή μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων (πχ την επόμενη ημέρα).
Κακ
Από την ημέρα που ορκίζεσαι ξεκινά και η εργασία σου στην υπηρεσία, μισθολογικά και ασφαλιστικά. Θα πρέπει να έχεις παραιτηθεί από την προηγούμενη μέρα της ορκομωσίας από τον εργοδότη σου.
Δηλαδή χωρίς να γνωρίζουμε μις οικονομικές παροχές, το που θα εργαζόμαστε και πότε ξεκινάμε θα πρέπει πρώτα να παραιτηθούμε; Είμαι ο μοναδικός εδώ που θεωρώ λογικό να γνωρίζω τα παραπάνω και μετά να "αποφασίσω";
Επίσης από την ημέρα ανακοίνωσης της ορκομωσίας μέχρι την ημέρα αυτής δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα... Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αυτοί που δεν θα παραιτηθούμε πριν ορκιστούμε.(αν υπάρχουν κι άλλοι)
Επίσης από την ημέρα ανακοίνωσης της ορκομωσίας μέχρι την ημέρα αυτής δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα... Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα αυτοί που δεν θα παραιτηθούμε πριν ορκιστούμε.(αν υπάρχουν κι άλλοι)
Κακ
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι απολύτως λογικά. Και εγώ που επικοινώνησα με την υπηρεσία για τη διαδικασία μετά την ορκομωσία, απάντηση δεν πήρα περισσότερες λεπτομέρεις θα μας δώσουν στην ορκομωσία. Ξεκινάς εργασία από την ημέρα της ορκομωσίας, θεωρώ ότι θα υπάρχει εκπαίδευση, για το που θα σε τοποθετήσουν μετά την εκπαίδευση άγνωστο. Για τους μισθούς απο μια πρόχειρη αναζήτηση στο internet μπορείς να πάρεις κάποιες πληροφορίες. Σκέψου ότι αρκετός κόσμος είναι και από επαρχία. Εάν υπάρχει κάποιος άλλος διοριστέος που ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες