Dimitrios έγραψε:Παιδία δυστυχώς είναι μεγάλη αλλαγή με τους τσολιάδες... Όσοι ήταν στα 1.800-1.900 μόρια πέρυσι φέτος θα είναι στα 2.300-2.400 ... Που σημαίνει ότι μπαίνουν... Οπότε... Την πατίσαμε μερικοί.
Δεν ειναι απαραιτητο να την πατησουμε... Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα επηρεασουν τη βαση και οι τσολιαδες αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο... Θα δειξει...
Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας
LEW. έγραψε:Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας
Φίλε αν δεν είσαι από Αθήνα τα πράγματα είναι δύσκολα, και αν μένεις και μόνος και νοικιάζεις στάνταρ θα ζητάς και από του γονείς σου χρήματα.
Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς,+ ότι παίζεις και την ζωή σου κορόνα γράμματα. Αλλά αν δεν παίζει φράγκο ούτε για καφέ κάτι πρέπει να κάνεις!
Κοιτα φίλε athis, όποιος έχει πάει τσολιάς και είναι έως 28 μπορεί να πει δεν κάνω και εγώ τα χαρτιά μου αφού έχω ελπίδες; Έτσι θα γίνει και θα μαζευτεί έυκολα κανα 1000αρικο αιτήσεις τσολιάδων. Επίσης όταν ήμουν Δόκιμος στην Θήβα πολλοί φαντάροι θέλαν να παν τσολάδες κ στρατονομία γιατί νόμιζαν ότι παίρνουν μόρια... Οπότε πολλοί θα έχουν ρισκάρει πάλι φαντάζομαι
LEW. έγραψε:Βγάζοντας δίπλωμα μηχανής φτάνω τα 2500 μόρια στην 'Α οπότε αν βγάλει για 1000 άτομα περίπου φαντάζομαι είμαι μέσα. Το θέμα είναι αξίζει; Θα εγκλωβιστούμε στα 1000 ευρώ μέχρι τα 60 μας. Πώς το βλέπετε εσείς ρε αλάνια; Ψιλοάσχετο αυτό που ρώτησα αλλά με προβληματίζει είναι η αλήθεια και θα θελα την γνώμη σας
Δεν ξερω τι θα γινει μεχρι τα 60, παντως στα πρωτα χρονια οχι 1000, γυρω στα 800 θα ειναι ο μισθος. Το αν αξιζει εξαρταται απο διαφορους παραγοντες, π. Χ αν εισαι απο επαρχια ή Αθήνα, αν θα εχεις και απο αλλες πηγες εισοδηματα (2η δουλεια, κανα χωραφι ή σπιτι κτλ), τι εναλλακτικες επιλογες εχεις και κατα ποσο θες να κανεις αυτη την δουλεια φυσικα... Οποτε δεν μπορει να σου πει κανεις αν αξιζει, αυτο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα...
Χαιρετω ολη την παρεα. Καταρχιν ευχομαι καλη επιτυχία σε όλους. Τώρα μερικα πραγματάκια κατα την άποψη μου και μια ερώτηση. Είπαν οτι οι προσλήψεις θα γίνουν απο το 2012 κανεις δεν ειπε τον ιανουάριο αρα μπορει να ειναι και τον φεβρουαριο και μαρτιο... Οποτε δεν μπορει να πει καποιος οτι επειδη ειπανε πως οι προσληψεις θα γινουν το 2012 αρα η προκυρηξη θα βγει 2 μηνες πριν τον ιανουαριο. Γνωμη μου ειναι πως θα βγει απο 15/9/11 μεχρι 25/10/11. Επίσης τα μόρια δεν νομίζω να εχουν τοση ανοδο τα βλέπω απο 21.000 μεχρι 23.000 βαση Τέλος επειδη δεν θυμάμαι θέλω να ρωτήσω μεχρι πόσες ξένες γλώσσες μπορείς να δηλώσεις; Ευχαριστώ !
βασιλης έγραψε: Χαιρετω ολη την παρεα. Καταρχιν ευχομαι καλη επιτυχία σε όλους. Τώρα μερικα πραγματάκια κατα την άποψη μου και μια ερώτηση. Είπαν οτι οι προσλήψεις θα γίνουν απο το 2012 κανεις δεν ειπε τον ιανουάριο αρα μπορει να ειναι και τον φεβρουαριο και μαρτιο... Οποτε δεν μπορει να πει καποιος οτι επειδη ειπανε πως οι προσληψεις θα γινουν το 2012 αρα η προκυρηξη θα βγει 2 μηνες πριν τον ιανουαριο. Γνωμη μου ειναι πως θα βγει απο 15/9/11 μεχρι 25/10/11. Επίσης τα μόρια δεν νομίζω να εχουν τοση ανοδο τα βλέπω απο 21.000 μεχρι 23.000 βαση Τέλος επειδη δεν θυμάμαι θέλω να ρωτήσω μεχρι πόσες ξένες γλώσσες μπορείς να δηλώσεις; Ευχαριστώ !