Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

KatmanG4 έγραψε:16.800 βγηκαν οι καταλληλοι ετσι; Ποσοι απο αυτους δηλωσαν αμυνης αεροδρομιων; Σιγουρα πανω απο 5.000... Κ η θεσεις ειναι 170... Κ για μενα που εχω γυρω στα 450 μορια οχι απλα δυσκολα... Καλητερα να κλεισω τον υπολογιστη κ να μην τον ξανα ανοιξω για να δω τα αποτελεσματα...
5.000; ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!ΕικόναΕικόναΕικόνα
KatmanG4

Δημοσίευση από KatmanG4 »

Και κατι ακομα κ μετα 8α την πεσω για υπνο... Παρακολουθω τοση ωρα λεμε για μορια κτλ κτλ... Δλδ πιστευεται οτι δεν θα παιξει ρολο το βιζμα; Τοσο αξιοκρατια το πασοκ; Εγω παντως δεν το πιστευω!
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

Ελευθερία, συγγενής μου δήλωσε την ίδια ειδικότητα με εσένα αλλά δυστυχώς στην προηγούμενη σειρά είχαν όλοι απο τον πρώτο επιτυχόντα έως τον τελευταίο επιλαχώντα 250 μόρια απο προυπηρεσία, οπότε καταλαβαίνεις... Και τότε έπαιρναν 80 άτομα, όχι 35 όπως τώρα, εγω για την περίπτωση του δικού μου ατόμου με 600+ Μορια το αποκλείω... (χωρίς προυπηρεσία), που πάμε?
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από teo »

Φιλε ξερεις τη λενε αμα εχεις βησμα διαβενε
trakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από trakas »

Ελευθερια ειναι ι τριτη φορα που κανω τα χαρτια και τοσο μετρουσε το πτυχιο και δεν το ειχα και τωρα που το πηρα και δεν μετραει οπος φαινεται εχω τρελαθει.
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Βρε συ Άλεξ τι έχεις πάθει σήμερα! Συνέχεια γελάω με τις αντιδράσεις σου! Και τόσο γέλιο πο΄τε δεν μου βγένει σε καλό!
KatmanG4

ALEX1990 έγραψε:
KatmanG4 έγραψε:16.800 βγηκαν οι καταλληλοι ετσι; Ποσοι απο αυτους δηλωσαν αμυνης αεροδρομιων; Σιγουρα πανω απο 5.000... Κ η θεσεις ειναι 170... Κ για μενα που εχω γυρω στα 450 μορια οχι απλα δυσκολα... Καλητερα να κλεισω τον υπολογιστη κ να μην τον ξανα ανοιξω για να δω τα αποτελεσματα...
5.000; ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!ΕικόναΕικόναΕικόνα

περισσοτερη απο 8.000; Χ0α0χ0αχ0αχ0αχ0α0χ0α ενταξη δεν εχω να πω τπτ απλα γελαω. Τσπα παιδες καλη επιτυχια σε ολους κ οσοι δεν 8α μπουμε μην τρελενεσται! Τα καλυτερα ερχονται (λογικα) ¨ΕικόναΕικόνα
ALEX1990

KatmanG4 έγραψε:Και κατι ακομα κ μετα 8α την πεσω για υπνο... Παρακολουθω τοση ωρα λεμε για μορια κτλ κτλ... Δλδ πιστευεται οτι δεν θα παιξει ρολο το βιζμα; Τοσο αξιοκρατια το πασοκ; Εγω παντως δεν το πιστευω!
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΥΣΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΑΛΛΑ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
ALEX1990

Ελευθερία έγραψε:Βρε συ Άλεξ τι έχεις πάθει σήμερα! Συνέχεια γελάω με τις αντιδράσεις σου! Και τόσο γέλιο πο΄τε δεν μου βγένει σε καλό!
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩ ΕΠΟΠ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ Μ. ΠΕΥΚΟ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΕικόναΕικόναΕικόνα ΜΙΛΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 304ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΩ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ!
Ελευθερία

Μπάτζη δίκιο έχεις αλλά όταν έκαν τα χαρτιά μου είδα ότι έπερνε μόνο από 7 ΤΕΙ και είπα ότι μπορεί να έχω ελπίδες! Τι 35 πολλά λες οι θέσεις είναι μόνο 15! Όσο για βύσμα δεν παιζει αλλά και να έπεζε για να αλλάξουν τα μόρια πρέπει να έχετε το γιωργάκη θείο! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγως πάντως ουδε μία συγγένεια!
KatmanG4

ALEX1990 έγραψε:
KatmanG4 έγραψε:Και κατι ακομα κ μετα 8α την πεσω για υπνο... Παρακολουθω τοση ωρα λεμε για μορια κτλ κτλ... Δλδ πιστευεται οτι δεν θα παιξει ρολο το βιζμα; Τοσο αξιοκρατια το πασοκ; Εγω παντως δεν το πιστευω!
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΥΣΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΑΛΛΑ... ΕικόναΕικόναΕικόνα

κ εγω αδερφε μ εκει στο αλλα ειμαι που εγραψες στο τελος... Χ0α0χα0χ0α! Οποτε ρε αλανια κ 800++++ μορια να εχει καποιος αν ο αλλος εχει γερο βιζμα... Καταλαβαινεται!
Ελευθερία

Μακάρι βρε trakas να είναι η τρίτη και τυχερή! Κρίμα είναι να κουράστηκες για το πτυχίο και στο τέλος να μην το λαμβάνουν! Τι να σου πω βρε Παλικάρι μου μακάρι ολόψυχα στο εύχομαι
kostask
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kostask »

Τι κριση σας εχει πιασει; Σταματηστε ρε! Η τυχη ευνοει τους τολμηρους! Με αυτα τα μυαλα ποτισμενα στο αγχος θελετε να γινεται στρατιοτικοι; ΥΠΟΜΟΝΗ
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

ALEX1990 έγραψε:
Ελευθερία έγραψε:Βρε συ Άλεξ τι έχεις πάθει σήμερα! Συνέχεια γελάω με τις αντιδράσεις σου! Και τόσο γέλιο πο΄τε δεν μου βγένει σε καλό!
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩ ΕΠΟΠ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ Μ. ΠΕΥΚΟ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΕικόναΕικόναΕικόνα ΜΙΛΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 304ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΩ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ!
μια χαρα ειναι στο πευκο, το πευκο ειναι στρατος κ οχι χημειο,293 σειρα 3ος λοχος λεοντες
aris-nikolia

Δημοσίευση από aris-nikolia »

Περιμενουμε με αγωνια εχουμε τρελαθει...

ποτε θα βγουν επιτελους;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης