Τέλη Αυγούστου τα αθλήματα θα γίνουν !Babis77 έγραψε:Γιατί λέτε Σεπτέμβριο βρε παιδιά;
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Μαγκες μπειτε λιγο στον κοπο να δειτε ποσοι εχουν μορια απο ειδικες δυναμεις, ζητημα να ειναι το 30% των επιτυχοντων... (για τους κακοπροαιρετους δε το λεω με τη λογικη οτι οποιος εχει παει ειδ. Δυναμεις ειναι περισσοτερο παλικαρι απο τους αλλους) Σε αλλες προκυρηξεις μονο το 20% δεν ειχε μορια απο εκει και πολυ λεω. Δεν νοουνταν σωματα ασφαλειας χωρις ειδ. Δυναμεις πιο παλια.
Διαβασα ένα άρθρο του Ιουνίου και μέσα στα πάνεπιστημια που παναι οι οππι είναι και το Πάντειο πάντως δεν ξέρω αν ισχύει
Nick greek έγραψε:[Τέλη Αυγούστου τα αθλήματα θα γίνουν !
Τόσο σιγουρος ρε φίλε ; Έχεις κάποια πληροφορία ; Ή κλασικά το καφενείο ;(Δεν σ την λεω απλά τόσους μήνες στο νήμα ξε σ κούρασε η κατάσταση π όλοι ήταν σίγουρη από το καφενείο) φιλικά !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 10:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δηλαδή εσύ πιστεύεις θα γίνουν Οκτωβρίο;Βμκδ έγραψε:Τόσο σιγουρος ρε φίλε ; Έχεις κάποια πληροφορία ; Ή κλασικά το καφενείο ;(Δεν σ την λεω απλά τόσους μήνες στο νήμα ξε σ κούρασε η κατάσταση π όλοι ήταν σίγουρη από το καφενείο) φιλικά !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 10:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ απλα περιμενω να μας ενημερώσουν, δεν μ φαίνεται παράλογο τον οκτωμβριο Ελλάδα βρισκόμαστε. Εσυ απάντησες με σιγουριά. Και όπως φαίνεται από καφενείο οι πληροφορίες.Nick greek έγραψε:Δηλαδή εσύ πιστεύεις θα γίνουν Οκτωβρίο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 10:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Θα το δούμε !Βμκδ έγραψε:βρισκόμαστε. Εσυ απάντησες με σιγουριά. Και όπως φαίνεται από καφενείο οι πληροφορίες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Όχι και Οκτώβριο ρε παιδιά 😜😜😜 εγώ πιστεύω μετά τς 23 Αυγούστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Η μεγαλυτερη ξενερα για εμενα ειναι οτι δεν δινει μορια στα υπολοιπα διπλωματα, φαση 2 για αμαξι 2 για μηχανακι 3 για φορτηγο... οπως και για ειδικες δυναμεις ετσι...2 μορια; Ειναι δυνατων;
δηλαδη εγω προσπαθω τοσα χρονια για να μην μου τα μετρησουν;
δηλαδη εγω προσπαθω τοσα χρονια για να μην μου τα μετρησουν;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Ενταξει ρε φιλε εδω που τα λεμε δεν θελει και καποια ιδιαιτερη προσπαθεια για να παρεις διπλωμα, τι να πουν και αυτοι με τις γλωσσες κα τα πτυχια. Περισσοτερο λεφτα θελουν παρα προσπαθεια
Καταρχήν Θοδωρή φτιάξε την ορθογραφία σου. Και δεν είναι δύσκολο να βγάλεις δίπλωμα όπως είπε και ο φίλος σε σύγκριση με την 4-6ετους φοίτηση σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, αλλά ούτε και οι ειδικές δυνάμεις. Βγάλε 2-3 γλώσσες και μετά νιώσε αδικημένος ότι δε σε πήρανε, όχι στρατό και μηχανάκι 
Σιγά τη προσπάθεια που κατέβαλες, στα 17-18 μου είχα αμάξι-μηχανή...

Σιγά τη προσπάθεια που κατέβαλες, στα 17-18 μου είχα αμάξι-μηχανή...
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Ακριβώς όπως το λες.Σε σύγκριση με αυτούς που είναι αεί δεν συγκρινομαι.
Αυτό είναι το ποιντ μου.
Ξαφνικά βγήκε προκήρυξη που πρέπει να κοντραρομαι εγώ με αυτούς. Που δεν λέω, μπράβο στα παλικάρια...
Αυτό είναι το ποιντ μου.
Ξαφνικά βγήκε προκήρυξη που πρέπει να κοντραρομαι εγώ με αυτούς. Που δεν λέω, μπράβο στα παλικάρια...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε ένσταση;
Εμπειρικά, το μάξιμουμ θέσεων που μπορείς να πέσεις μετά τις ενστάσεις ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Εμπειρικά, ποιος είναι ο μάξιμουμ αριθμός θέσεων που μπορείς να πέσεις μετά τις ενστάσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης