Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Ολοι κράζετε το ΙΕΚ και μας λέτε ότι φυλάμε τις μυτζιθρες στον Σκλαβενιτη. Όχι είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτό. Χωνευτετο
Για στρατιωτική θητεία ναι. Αλλά όχι ο ΟΒΑ να πάρει μόρια είπαμε... Το παραχέσαμε!
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
spinalgr1990 έγραψε: απαντηση στις αντιδρασεις των απολυτηριουχων λυκειου και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης
Ναι οκ. Οπως και εδω :
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/208564/asep-6k-2018-oi-diplomatoyxoi-iek-eidikotiton-ypiresion-asfaleias-apantoyn-stous-apofoitous-lykeiou
Τι εγινε ομως απο σωματειο των Στελεχων ασφαλειας προσωπων και υποδομων τωρα εκπροσωπει και το σωματειο των αρχαιοφυλακων; Τι ρεζιλικια ειναι αυτα, δεν ειναι σωστο, αλλο το ενα σωματειο και αλλο το αλλο. Ασε που κανονικα ειναι σε αντικριστες ακρες αυτα τα δυο...
Οτι να ναι ειστε, για να βολευτουν και οπως ξαναειπα οι φυλακες μουσειων. Οτι και να λετε οι φυλακες μουσειων ειναι εντελως ασχετοι με το θεμα, πολυ πιο εμπειροι ειναι καποιοι με εμπειρια εργασιακη ως security. Ολοι ειναι 35+ και θελουν να βολευτουν σε δουλεια μονιμη που δεν ειναι στο αντικειμενο τους.
Μεγα λαθος στο σωματειο των στελεχων να συμπαραστέκεται στους αρχαιοφυλακες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Pitbull έγραψε:Ας διοριστεί ο redman με το ΙΕΚ τωρα και βλέπουμε ΑΣΕΠ και χαζομάρες λεω εγωΖΑΝΤ έγραψε: Φίλε REDMAN 316 στην προκήρυξη πυροπροστασιας έχει το. Διαζευτικο. Η αν παρατηρησεις καλύτερα, αυτό ζητάμε και αυτό προφανώς θα γίνει.
Αφού σου είπα ότι δεν θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό γιατί δίνω πανελλήνιες για αστυφυλάκων ρε αργόσχολε τύπε που ζεις με χαρτζιλίκια. Μην μου απευθύνεσαι σου είπα ότι δεν έχω πρόθεση να συνδιαλαγώ μαζί σου, είναι ανούσιο εφόσον απλά γράφεις στο φόρουμ για να κράξεις και να γκρηνιάξεις από την ζήλια σου για κάποιους που δεν έμειναν στάσιμοι στην ζωή τους.
Έχεις δίκαιο αδερφέ ευτυχώς που ένας απόφοιτος ιεκ παραδέχεται ότι είναι εκπαιδευμένος να φυλάει μιτζιθρες στον Σκλαβενίτη και όχι κρατούμενους
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Πέτρο μπράβο φίλε σε παραδέχομαι που έκανες στην άκρη τα κόμπλεξ σου και είπες τα πράγματα με το όνομα τους είσαι ο μοναδικός απόφοιτος ιεκ που παραδέχεται ότι είναι εκπαιδευμένος στο να φυλάει μιτζιθρες στον Σκλαβενίτη και όχι κρατούμενους
Καλησπερα παιδια! Καποιες ερωτησεις θα ηθελα να κανω. ειμαι 32 με πτυχιο αρχαιολογου και μεταπτυχιακο. απο οτι εχω καταλαβει παει κουβα! Εχω απολυτήριο ενιαιου λυκειου με 15.8 delf γαλλικων advanced αγγλικων ecdl υπολογιστων. Ειμαι μοναχοπαιδι με γονεα 100% αναπηρια. φαντάζομαι λοιπον οτι μπαινω σε ειδικη κατηγορια αναπηρου γονεα χωρις προυπηρεσια που στα χανια δινει 2 θεσεις. πρωτον μπορω να δηλωσω μονο σε αυτην την κατηγορια; Ξερετε τι αλλο θα μοριοδοτηθει; εννοω κατι εξτρα; Τελος θα υπαρξει συνεντευξη(βισμα); Για εμενα ειναι θεμα βιοπορισμου και να κουβαλησω την οικογεια μου εξ ου και το αγχος.
Αλλο ειναι το θεμα μας και αλλου το πας. εγω μια ερωτηση έκανα και εσυ λες τα δικα σου. Και το χειρότερο ειναι οτι δεν ξερεις τι σου γινεται σε στρατιωτικα θεματα αν πιστευεις οτι οι ΟΒΑ ειναι σαν οπλιτες θητειας σε θεματα εκπαιδευσης, ευθυνων, αρμοδιοτητων κτλ. Τελος παντων δε θα συνεχισω τη συζητηση. Καλη επιτυχια σε ολους κ μακαρι να μπειτε οσοι πραγματικα το θελετε. και αυτο το λεω γιατι συνηθως μπαινουν πολλοι για τα χρηματα κυριως και επειδη δεν αντεχουν τέτοιου ειδους δουλειες, παραιτούνται σε πολυ σύντομο χρονικο διαστημα.
Μπράβο σεκιουριτα πετρο
Μετά λύπης μου διαπιστώνω για άλλη μια φορά, ότι με αφορμή τον επικείμενο διαγωνισμό για τους σωφρονιστικούς το παρόν νήμα, έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε ορισμένους, την στιγμή που υποτίθεται ότι το επισκέπτονται οι ενδιαφερόμενοι για να μάθουν νεότερα για την εξέλιξη της διαδικασίας ή να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την προκήρυξη.
Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος και ούτε έχω και τον ελεύθερο χρόνο, να κάθομαι σε καθημερινή βάση να διαγράφω ένα σωρό άσχετα μηνύματα με το θέμα μας.
Γι'αυτούς τους λόγους λοιπόν σας ενημερώνω, ότι εάν μέχρι το βράδυ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και συνεχίσουν ορισμένοι στην ίδια φόρμουλα, το νήμα θα κλειδωθεί και θα ανοίξει πάλι όταν και αν με το καλό δημοσιεύσουν την προκήρυξη.
Τελευταίο (προειδοποιητικό) μήνυμα.
Φιλικά,
Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος και ούτε έχω και τον ελεύθερο χρόνο, να κάθομαι σε καθημερινή βάση να διαγράφω ένα σωρό άσχετα μηνύματα με το θέμα μας.
Γι'αυτούς τους λόγους λοιπόν σας ενημερώνω, ότι εάν μέχρι το βράδυ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και συνεχίσουν ορισμένοι στην ίδια φόρμουλα, το νήμα θα κλειδωθεί και θα ανοίξει πάλι όταν και αν με το καλό δημοσιεύσουν την προκήρυξη.
Τελευταίο (προειδοποιητικό) μήνυμα.
Φιλικά,
Τελικά πρέπει να έχεις εκπλήρωση τον στρατιωτικό για να δηλώσεις;
coca_cola έγραψε:Αλλο ειναι το θεμα μας και αλλου το πας. Εγω μια ερωτηση έκανα και εσυ λες τα δικα σου. Και το χειρότερο ειναι οτι δεν ξερεις τι σου γινεται σε στρατιωτικα θεματα αν πιστευεις οτι οι ΟΒΑ ειναι σαν οπλιτες θητειας σε θεματα εκπαιδευσης, ευθυνων, αρμοδιοτητων κτλ. Τελος παντων δε θα συνεχισω τη συζητηση. Καλη επιτυχια σε ολους κ μακαρι να μπειτε οσοι πραγματικα το θελετε. Και αυτο το λεω γιατι συνηθως μπαινουν πολλοι για τα χρηματα κυριως και επειδη δεν αντεχουν τέτοιου ειδους δουλειες, παραιτούνται σε πολυ σύντομο χρονικο διαστημα.
Τι είναι ο ΟΒΑ για πες μου, έχει τις αρμοδιότητες που έχουν οι ΕΠΟΠ; Στην Ιεραρχία που βρίσκεσαι;
Οπλίτης θητείας είσαι και τίποτα παραπάνω το λέει και η ονομασία σου άλλωστε... Τώρα αυτά που λες ο, τι δεν ξέρω... Άστο... Απλά μην γράφεις φούμαρα εδώ μέσα...

Πάντως ρε παιδιά δεν είναι ότι δε σε αφήνει να κάνεις χαρτιά αν είσαι απόφοιτος λυκείου! Εγώ ήθελα να κάνω στο λιμενικό και ήθελε ειδικές δυναμεις. Μας απέρριπτε εμάς που πήγαμε αεροπορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες