john έγραψε:Εγω πιστευω οτι μετα απο την κολοδοση που πρεπει να παρουμε μαλλον θα γινει και μεχρι τον νοεμβρη. Αν δεν γινει μεχρι τοτε παπαλα
Ναί αλλά μέχρι να την πάρουμε θα μας βγεί το λάδι. Οι τροικανοί θέλουν και άλλα 2 δίς περικοπές. Λυπάμαι που το λέω αλλά για φέτος είναι πολύ δύσκολα να βγεί.
το θεμα ειναι ποτε κ αν θα προλαβει να βγει μεσα στο 2012... οσο για τις 300 θεσεις συγκεκριμενα ειναι 233 θεσεις κοινωνικοι λειτουργοι κ μεταφραστες με συμβαση μεχρι τον ιουνιο του 2013 πηρα την εφημεριδα κ το ειδα...
το θεμα ειναι ποτε κ αν θα προλαβει να βγει μεσα στο 2012... οσο για τις 300 θεσεις συγκεκριμενα ειναι 233 θεσεις κοινωνικοι λειτουργοι κ μεταφραστες με συμβαση μεχρι τον ιουνιο του 2013 πηρα την εφημεριδα κ το ειδα...
Συμφωνω και επαυξανω. Για μας τους 84αρηδες το θεμα ειναι να βγει μεσα στο 2012.
toro έγραψε:Ο καθε ενας εχει τους λογους του να βγει η προκ γρηγορα. Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει μεχρι το 12 μπορει και να μην ξανα ασχοληθω ξανα!
ναι φιλαρακι μου θα χεις ακομα ομως δυο χρονια ευκαιρια... Οποτε μπορει να αλλαξεις γνωμη...
toro έγραψε:Ο καθε ενας εχει τους λογους του να βγει η προκ γρηγορα. Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει μεχρι το 12 μπορει και να μην ξανα ασχοληθω ξανα!
Ναί ρε toro! Και εγώ του 85 είμαι! Οι 84ιδες όμως έχουν το ζόρι φέτος. Εσύ και εγώ έχουμε ένα-δυο χρόνια ακόμα διορία και γιατί να μην το ξαναπροσπαθήσουμε; !
Ναί ρε toro! Και εγώ του 85 είμαι! Οι 84ιδες όμως έχουν το ζόρι φέτος. Εσύ και εγώ έχουμε ένα-δυο χρόνια ακόμα διορία και γιατί να μην το ξαναπροσπαθήσουμε;