Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
... Ελευθερία εαν στην ειδικότητα σου έχεις 700+μόρια έχεις αρκετές ελπίδες... Αλλά όχι λιγότερα όμως.
Γεια σου φιλε δυκ. Ειχα παρει τηλ ς αυτα της προκυρηξης και ρωτησα για το τι παιζει με τα πτυχια και απολυτηρια και μου ειπε μια κυρια με πολυ εμφαση στη φωνη Πως εχουν κανει παρα παρα πολλοι για αμυνας αεροδρομιων. Μαλλον δε θα δω επιτυχια απο εκει
ΠΑΙΔΙΑ τα αποτελεσματα θα βγουν αυριο το πρωι Καληνυχτα...
Προτεινω να μην κοιμηθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Να περιμενουμε ολοι μαζι τα αποτελεσματα! Και μετα να παρουμε αναφορα! Χαχαχα "Μοιρααα προσο-χηηη! Προσκλητηριο για αναφορα!
takis2 έγραψε:Γεια σου φιλε δυκ. Ειχα παρει τηλ ς αυτα της προκυρηξης και ρωτησα για το τι παιζει με τα πτυχια και απολυτηρια και μου ειπε μια κυρια με πολυ εμφαση στη φωνη Πως εχουν κανει παρα παρα πολλοι για αμυνας αεροδρομιων. Μαλλον δε θα δω επιτυχια απο εκει
Αυτή έχεις δηλώσει αγορίνα μου;
Έλα ρε σύ ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σιγά τώρα...
Αύριο θα δείξει το πόρισμα...

Τι να έχω 700+ χαχαχαχαχα! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
Φίλε μου δυστυχός έχω μόνο 450 (το πτυχίου μου δηλ) τώρα θα μου πεις... Που πας ρε καραμήτρο; Αλλα είπα να δοκιμάσω μία φορά την τύχη μου!
Φίλε μου δυστυχός έχω μόνο 450 (το πτυχίου μου δηλ) τώρα θα μου πεις... Που πας ρε καραμήτρο; Αλλα είπα να δοκιμάσω μία φορά την τύχη μου!
Φιλε Takis2 Τι σου ειπε αυτη οτι θα πιανουν τα πτυχια για την ειδικοτητα αμυνας αεροδρομιου?
Ελευθερια αμυνα αεροδρομιου εβαλες?
Όχι Τεχνίτης ΗΥ... Αλλα δεν υπάρχει ερίπτωσει με αυτά που διαβάζω εδώ!
16.800 βγηκαν οι καταλληλοι ετσι; Ποσοι απο αυτους δηλωσαν αμυνης αεροδρομιων; Σιγουρα πανω απο 5.000... Κ η θεσεις ειναι 170... Κ για μενα που εχω γυρω στα 450 μορια οχι απλα δυσκολα... Καλητερα να κλεισω τον υπολογιστη κ να μην τον ξανα ανοιξω για να δω τα αποτελεσματα...
Εμενα ελευθερια αν πιασουν το πτυχιο στην αμυνα αεροδρομιου εχω πιθανοτητες πολλες αλλα δεν λεει κανεις σιγουρα αν θα μετρησουν τα πτυχια στην αμυνα αεροδρομιου
trakas έγραψε:Φιλε Takis2 Τι σου ειπε αυτη οτι θα πιανουν τα πτυχια για την ειδικοτητα αμυνας αεροδρομιου;
σιγουρα δε μετρανε τα πτυχια παιδια. Αυτο μου ειπε και αυτη
Κατμαν εσυ αμυνα αεροδρομιου δηλωσες; Ξερεις αν μετρησουν τα πτυχια στην μοριοδοτηση;
trakas ειλικρινά αν το θες τόσο πολύ και το γουστάρεις μακάρι να είσαι τυχερός και να μπεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης