Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Κομοτηνή ειναι καλύτερα παρόλο που ειναι μακρια.. Εχω 3 αστυφυλακες στην οικογένεια που εχουν περασει πριν καμια 10ρια χρονια ο ενας Καρδίτσα ο αλλος Κομοτηνη και ο αλλος ειδικος φρουρός και αυτος κομοτηνη. Γενικά Ρέθυμνο καποτε ηταν καλα αλλα οχι πια.
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Οι ειδικοι φρουροι παιδια κανουν την 4μηνη εκπαιδευση στις σχολες αναλογα με οποια μπορει να τους φιλοξενησει συγκεκριμενα για εκεινη την περιοδο δεν εχει περιθωρια επιλογης. Μακαρι αν σε επαιρναν να σου ειχαν και επιλογες παιδια αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα. Οι ειδικοι φρουροι κανουν μια 4μηνη εκπαιδευση και βγαινουν. Οι αστυφυλακες 2,5 χρονια αλλα ειναι διαφορετικα προνομια και γενικως η αντιμετωπιση τους.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας δεν με ενδιαφερει πως θα φανει σε καποιους (απο συναισθηματικης αποψεως μιλαω). Ειμαι 19χρονων και εδωσα περσι πανελληνιες και περασα στο πανεπιστημιο διοικησης επιχειρησεων στην Χιο. Δεν ημουν ευχαριστημενος λογω των μοριων φυσικα διοτι ηθελα εξαρχης αστυφυλακων. Πηγα λοιπον στην Χιο και ηταν ομορφα διοτι ειχα και φιλους εκει αλλα κατι δεν με γεμιζε ρε παιδια. Αυτο που ηθελα να κανω απο οταν θυμομουν τον εαυτο μου ειναι αστυνομικος. Και ας ειχα την παρεα μου απο κρητη εκει δεν ενιωθα γεματος ρε παιδια. Τελος παντων ειμαι 19 χρονων λετε να ξαναδωσω για αστυφυλακων; Λετε προλαβαινω να ειμαι ετοιμος μεχρι τις πανελληνιες; Την γνωμη οποιου το διαβασει ολο αυτο θα την εκτιμουσα πραγματικα!
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αν θέλεις να μπεις στην Αστυνομία δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι οι Πανελλαδικές, για ΕΦ πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Αν έχεις την δυνατότητα, ξανά δώσε Πανελλήνιες είσαι μικρός ακόμα.

Φίλε είμαι απόφοιτος εδώ και 5 χρόνια περίπου, ανέκαθεν ήθελα Αστυνομία όντας και από Αστυνομική οικογένεια. Ακόμα και τώρα αν μπορούσα θα ξανά έδινα Πανελλαδικές, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται... Πέραν ότι η βάση έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα-αυτό είναι γνωστό άλλωστε, κόβομαι λόγω ύψους... Δεν ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μην μπορείς καν να είσαι υποψήφιος... Τέλος πάντων. Αν πραγματικά θέλεις να μπεις στην Αστυνομία και μπορείς να ξανά δώσεις, ξανά δώσε. Σοβαρά και με πολύ διάβασμα.
Φιλικά.

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Vartrooper ξαναδωσε δεν χανεις τίποτα εαν οντως το θες θα προσπαθήσεις γιατι μην κοροϊδευόμαστε οι πιθανότητες για ειδικούς φρουρους ειναι μηδαμινές οποτε φιλικα παντα ξαναδώσε και ποιος ξέρει του χρονου μπορεί να ήμαστε μαζι στην σχολη
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

vardtrooper έγραψε:Παιδια θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας δεν με ενδιαφερει πως θα φανει σε καποιους (απο συναισθηματικης αποψεως μιλαω). Ειμαι 19χρονων και εδωσα περσι πανελληνιες και περασα στο πανεπιστημιο διοικησης επιχειρησεων στην Χιο. Δεν ημουν ευχαριστημενος λογω των μοριων φυσικα διοτι ηθελα εξαρχης αστυφυλακων. Πηγα λοιπον στην Χιο και ηταν ομορφα διοτι ειχα και φιλους εκει αλλα κατι δεν με γεμιζε ρε παιδια. Αυτο που ηθελα να κανω απο οταν θυμομουν τον εαυτο μου ειναι αστυνομικος. Και ας ειχα την παρεα μου απο κρητη εκει δεν ενιωθα γεματος ρε παιδια. Τελος παντων ειμαι 19 χρονων λετε να ξαναδωσω για αστυφυλακων; Λετε προλαβαινω να ειμαι ετοιμος μεχρι τις πανελληνιες; Την γνωμη οποιου το διαβασει ολο αυτο θα την εκτιμουσα πραγματικα!

Εννοειται να ξανα δωσεις. εγω εδωσα δυο φορες και δεν το μετανιωσα ουτε τον κοπο μου ουτε τα χρηματα. μπορει να υπαρχουν αρκετα προβληματα στο σωμα και δυσλειτουργιες αλλα για εμενα αξιζει τον κοπο αν το αγαπας το επαγγελμα!

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Έτσι ακριβώς. Όπως τα λέει ο marsupilami.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου πραγματικα μου δωσατε δυναμη και θαρρος! Αντωνης2018 μακαρι φιλε να ειμαστε μακαρι το θελω οσο τιποτε αλλο. Καταδρομεας σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες. Μαρσουπιλαμι αν δεν κανω λαθος εισαι μεσα στην αστυφυλακων εσυ;
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

Να ξανά δώσεις με κλειστά μάτια φίλε... Είμαι 24 και με στρατό επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω προκύρηξη (κατά τη γνώμη μου) έδωσα 3η συνέχομενη φετος απο γελ απο οικονομιας.. Πολλά λεφτά, πολύ κούραση αλλά δε το μετανιώνω έβγαλα πάνω από 17 και πιστεύω θα μπω πυροσβεστική... Δώσε με κλειστά μάτια...
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε αν εβγαλες πανω απο 17 μπαινεις αστυφυλακων ανετα.(Εκτος αν δεν θες αυτο και κανω λαθος) Αν επιτρεπεται τι σε ενδιαφερει φιλε;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

vardtrooper έγραψε:Παιδια σας ευχαρθιστω πολυ μεσα απο την καρδια μου πραγματικα μου δωσατε δυναμη και θαρρος! Αντωνης2018 μακαρι φιλε να ειμαστε μακαρι το θελω οσο τιποτε αλλο. Καταδρομεας σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες. Μαρσουπιλαμι αν δεν κανω λαθος εισαι μεσα στην αστυφυλακων εσυ;

Ναι

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Vardtrooper τελικα τι αποφάσες; Πρόσεξε καλα τι θα πεις ειναι Αύγουστος ακομα και εχεις χρονο μεχρι ιουνιο του 2019 :P
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Επίσης μπαμπαστουμφ η πυροσβεστική θεωρείται καποιος πιο high σωμα ασφαλειας... Εχω 2 θειους αξιωματικούς επιπυραγος ο ενας και η αλλη το αντίστοιχο του Ταξιάρχου στην πυ/κη και απο οτι μου λενε εχει αρκετα καλο εξοπλισμό συνθήκες εργασίας και συναδελφικοτητα
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε Αντωνη το πηρα αποφαση να δωσω ξανα πανελληνιες ουτως η αλλως εχω χρονο να το λιωσω στο διαβασμα αλλα και σωματικα. Δεν με σταματαει τιποτα απο τον στοχο μου αυτη την φορα να ξερεις φιλε μου του χρονου μαζι μονο αυτο σου λεω. Πραγματικα θα καταντησει γραφικο αλλα μου δωσατε παιδια τοση θεληση και ενεργεια. Σας ευχαριστω με ολη μου την καρδια!
Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Φυσικά η πυροσβεστική και το λιμενικό είναι ένα τα καλύτερα σώματα ασφαλείας λόγω του αρτιου εξοπλισμού που διαθέτουν σε σχέση με την ελας αλλά δεν είναι της ίδιας δυσκολίας η εκπαίδευση στην ελας και στην πυροσβεστική ωστόσο η Πυροσβεστική διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις οπότε είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματά. Αντωνη ελπιζω να έχεις ξεκουραστεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες από τοτε που σταμάτησες τα καλοκαιρινά για να μπορέσεις να αντέξεις τον υπόλοιπο καιρό, εγώ προσωπικά ξεκίνησα από σήμερα τις επαναλήψεις, γενικά πώς σου φαινονται τα πράγματα αν θυμάμαι καλά δίνεις από θεωρητική
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες