αεροπορια ειμαι. στην ειδικοτητα μου παιρνει 15 ατομα... σειρα επιτυχιας ειμαι 13. αυτο τυι σημαινει; Οτι ειμαι 13ος στους 15. δεν παιζει να ειμαι επιλαχων, σωστα; Αρα αφου περασω και τα αθληματα γιατι να μην ειμαι μεσα στους επιτυχοντες; Επισης αν κοπεις σε ενα αθλημα στο λενε εκεινη την ωρα κ δεν κανεις τα αλλα; Πρεπι να παρεις τηλεφ δηλ για να μαθεις; Κ αν εγω τα εχω περασει καθαρα και μ πουν κοπηκες τι θα κανω?kostaslou έγραψε:αλλα αν εισαι αεροπορια δυσκολα να ειναι ελαστικοι! μν αγχωνεσαι... σκεψου θετικαkostaslou έγραψε:εκει ειναι θεμα ελαστικοτητταςarisba έγραψε: ειμαι και επιτυχων κ οσο να ναι αγχωνομαι λιγο. αν κοπω πχ στο πρωτο αθλημα θα με αφησουν να συνεχισω η θα μ πουν τελος;
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Μαλλον εισαι μονο για ναυτικο ε; Γι αυτο τα λες. Εκανα ενα λαθος πριν στο μυνημα ξαναδιαβαστο λιγο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
arisba έγραψε:αεροπορια ειμαι. Στην ειδικοτητα μου παιρνει 15 ατομα... Σειρα επιτυχιας ειμαι 13. Αυτο τυι σημαινει; Οτι ειμαι 13ος στους 15. Δεν παιζει να ειμαι επιλαχων, σωστα; Αρα αφου περασω και τα αθληματα γιατι να μην ειμαι μεσα στους επιτυχοντες; Επισης αν κοπεις σε ενα αθλημα στο λενε εκεινη την ωρα κ δεν κανεις τα αλλα; Πρεπι να παρεις τηλεφ δηλ για να μαθεις; Κ αν εγω τα εχω περασει καθαρα και μ πουν κοπηκες τι θα κανω;kostaslou έγραψε:αλλα αν εισαι αεροπορια δυσκολα να ειναι ελαστικοι! Μν αγχωνεσαι... Σκεψου θετικαkostaslou έγραψε:εκει ειναι θεμα ελαστικοτητταςarisba έγραψε: ειμαι και επιτυχων κ οσο να ναι αγχωνομαι λιγο. Αν κοπω πχ στο πρωτο αθλημα θα με αφησουν να συνεχισω η θα μ πουν τελος;
αν κόπηκες σε έναν στο λένε εκείνη την στιγμή και δεν συνεχίζεις. Αν τα περάσεις όλα προφανώς και είσαι μέσα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
ετσι για να ακουγονται οι αληθειεςtakis2 έγραψε:ΓΜΑΚ έγραψε:Στην αεροπορία φέτος ήτανε αυστηρά τα πράγματα και κόβανε για μισό δευτερόλεπτο.
δεν εκοβε η επιτροπη. Οι υποψηφιοι δεν ηταν σωστοι στα ορια.
-
- Στρατηγός
@@ έγραψε:HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
εισαι εκει που σου αξιζει.
τελευταια επιλαχων
δεν ειχες μορια δηλαδη τα προσοντα
δεν θα ασχολειθω αλλο μαζι σου ηλεκτρολογε! Βλεπεις μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν τι λεμε! Εσυ προφανως ειχες το βυσματακι σου και βολευτικες! Αλλιως δεν θα μιλουσες ετσι αν ειχες μπει κι εσυ με την αξια σου! Και τα προσοντα δεν ειναι μονο τα μορια... Ειναι να μπορεις να παρεις και τα ποδια σου! Τι να τον κανουν το αλλον οταν εχει 800 μορια ειναι 100 κιλα και δεν μπορει να κουνηθει ; Αντε μπραβο ασε μας τωρα!
γι'αυτό υπάρχουνε τα όρια για βάρος και ύψος.

Ηλεκτρολογε μη το κανεις αυτο. Ειπα κατι συγκεκριμενο. Στο ναυτικο παρακαλανε γιατι δε παει κανενας και τους περνανε ΟΛΟΥΣ! Ακομη και τους κουτσους. Ενω στην αεροπορια απλα δε παρακαλανε και τηρουν τα ορια της προκυρηξης. Ασχετο ομως με καποιον που διεκδικει θεση ειτε απο 514 ειτε απο 1 σειρα.
Ρε παιδια τι να κανει και η επιτροπηο τνα καποιοι ειναι αναισθητοι κ δεν μπορουν με ΤΠτ να περασουν τα ορια. αναγκαστικα σε κοβουν. οι ιδιοι υποψηφιοι φταινε. ας προετοιμαστουν καλυτερα. οποιος το θελει πολυ προσπαθει κ κανει θυσιες. εγω πληρωνω γυμναστη για να νιωθω κ για να ειμαι ετοιμος κ για να μην εχω αναγκη κανεναν
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
@@ έγραψε:HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
τελευταια επιλαχων
δεν θα ασχολειθω αλλο μαζι σου ηλεκτρολογε! Βλεπεις μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν τι λεμε! Εσυ προφανως ειχες το βυσματακι σου και βολευτικες! Αλλιως δεν θα μιλουσες ετσι αν ειχες μπει κι εσυ με την αξια σου! Και τα προσοντα δεν ειναι μονο τα μορια... Ειναι να μπορεις να παρεις και τα ποδια σου! Τι να τον κανουν το αλλον οταν εχει 800 μορια ειναι 100 κιλα και δεν μπορει να κουνηθει ; Αντε μπραβο ασε μας τωρα!
εχω 670 μοριακια κ περασα κ τα παντα χωρις βισματακι εσυ κατσε απ εξω κ τσουξε μ το πασσο σου
Ναυτικο πηγες ηλεκτρολογε?
ΓΜΑΚ έγραψε:Εσύ αν ήσουνα στους επιτυχών κοπελιά θα σε ένοιαζε αν ήτανε χαλαρά τα πράγματα;
ναι και παλι θα με ενοιαζε! Ας περασουν οι καλυτεροι! Οχι το μεγαλυτερο βυσμα! Και επιτυχων να εισαι δεν σημαινει οτι εισαι σιγουρα μεσα! Αν δεν περασεις τα αθληματα κοβεσαι! Στρατολογια τοτε γιατι καλεσαν τοσα ατομα; Για να περασουν οι πρωτοι και οι τελευταιοι να πανε απλα για βολτα; Ολοι εχουν ελπιδες ειτε επιτυχοντες ειτε επιλαχοντες!
ΓΜΑΚ έγραψε:@@ έγραψε:HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
τελευταια επιλαχων
γι'αυτό υπάρχουνε τα όρια για βάρος και ύψος.
ειδα καποια πραγματα που δεν ηταν και πολυ ενταξει... Μην το ψαχνεις...
HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:@@ έγραψε:HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
τελευταια επιλαχων
εχω 670 μοριακια κ περασα κ τα παντα χωρις βισματακι εσυ κατσε απ εξω κ τσουξε μ το πασσο σου
με προκαλεις πολυ ηλεκτρολογε! Ευχομαι να φας μεγαλο αγγουρι στο ναυτικο! Και να ξερεις πως θα το φας με αυτη τη συμπεριφορα σου!
-
- Στρατηγός
Πρόσεχε πως εκφράζεσαι.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
Μν λεμε βλεκειες τωρα... Οποιος ειναι αξιος να περασει θα περασει, και εννοω τα αθληματα. Βεβαιος υπαρχουν τα πολυμπριζα αλλα αμα κανουμε εναν καλο χρονο δν υπαρχει κανενα προβλημα. Και μν τσακωνεσται γτ δν βγαζεται τπτ ετσι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
ηλεκτρολογε ηταν μια κοπελα χθες η αννια που ελεγε οι δν τους μετρησαν καν στο ναυτικο στο 1000αρι. Και οτι το γηπεδο ηταν 300αρι δλδ οτι εκαναν 800μ με 2,5 γυρουςkostaslou έγραψε: Μν λεμε βλεκειες τωρα... Οποιος ειναι αξιος να περασει θα περασει, και εννοω τα αθληματα. Βεβαιος υπαρχουν τα πολυμπριζα αλλα αμα κανουμε εναν καλο χρονο δν υπαρχει κανενα προβλημα. Και μν τσακωνεσται γτ δν βγαζεται τπτ ετσι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες