Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Τι λέτε ρε τι επίδομα ενοικίου με 800 το μηνα βγαίνει 8500 το χρόνο πάτε καλά ο άλλος έλεγε δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στο ΔΗΜΌΣΙΟ ο άλλος επίδομα παράμεθοριου τί άλλο θα δούμε που τα είδατε αυτά; ... Είστε σοβαροί; Στρατό πάτε όχι σε κοινωνικό ίδρυμα να σας βιοπορισει και να σας περίθαλψη... Άδεια Χριστούγεννων δεν προβλέπεται γιατί η ανακοίνωση των γκρουπ βγήκαν πρίν κατατάχτητε πάλι στς τάξης των ενόπλων δυνάμεων...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τι λέτε ρε τι επίδομα ενοικίου με 800 το μηνα βγαίνει 8500 το χρόνο πάτε καλά ο άλλος έλεγε δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στο ΔΗΜΌΣΙΟ ο άλλος επίδομα παράμεθοριου τί άλλο θα δούμε που τα είδατε αυτά; ... Είστε σοβαροί; Στρατό πάτε όχι σε κοινωνικό ίδρυμα να σας βιοπορισει και να σας περίθαλψη... Άδεια Χριστούγεννων δεν προβλέπεται γιατί η ανακοίνωση των γκρουπ βγήκαν πρίν κατατάχτητε πάλι στς τάξης των ενόπλων δυνάμεων...
Δες εμένα αν με δώσουν και κάτι παραπάνω δεν με χαλάει ούτος η άλλος τίποτα δεν θα ξοδεύω θα τους το ρωτήσω για να τους τρολαρω λίγο γτ μαρεσει να τους τρολαρω το Χα πάντα αυτό από τότε που μουν στρατιώτης να σπάω πλάκα μαζί τους 😂😂😂
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε για όσους έρθετε Έβρο θα κάνετε και ακόμα μια έξτρα υπηρεσία δεν ξέρω πότε απολυθηκατε αλλά το ποτάμι δεν το γλιτώνει κάνεις σας ούτε γω από τη μέρα που μπήκε δεν έχει σταματήσει και το παίζουν μπάλα μια το παίρνει η μια ταξιαρχία μια η άλλη ανά δύο μήνες δηλαδή το έχει το ένα στρατόπεδο μετά από δύο το αναλαμβάνει το άλλο γιατι είναι ζορικη υπηρεσία η περίπολος στον ποταμό Έβρο αλλά το μόνο θετικό πληρώνετε έξτρα ξεχωριστά από το μισθό δεν ξέρω αν το ξέρατε το αναφέρω κ αυτό να το ξέρετε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Το γκρουπάκι δεν παίζει να το χάσουμε. Δεν παίζει απλά. Και λογικά θα πάρουμε το πρώτο άρα αυλώνα μέχρι τις 17.
Βάση της επίσκεψης του ΥΕΘΑ κ. Κ Παναγιωτόπουλου στα φυλάκια τού νόμου Έβρου αλλά καί τς γύρω περιοχής διαβεβαίωσε τους κατοίκους αλλά καί της τοπικές αρχές ότι το κύριο χαρακτηριστικό που διακατέχει την κυβέρνηση είναι η Θωράκιση καί η υποστήριξη τών κυριαρχικών δικαιωμάτων στης ακριτικές περιοχές. Για αυτό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα συγκεκριμένα μέρη αλλά καί πολλές άλλες ακριτικές περιοχές θα θωρακιστουν με την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών αλλά καί ΟΒΑ όπου καί θα τοποθετηθούν...
Πηγή: Έβρος news
Πηγή: Έβρος news
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Οι 3 μήνες που χρειάζονται να περάσουν για να δηλώσουμε παραίτηση ξεκινάνε να μετράνε από την μέρα κατάταξης ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Καλημέρα παιδιά μην πάμε με το σκεπτικό της παραίτησης καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε να δούμε πως θα είναι τα πράγματα και έπειτα βλέποντας και κάνοντας. Όσο για το οικονομικό κομμάτι από κουβέντες που έχω κάνει με άτομα της ίδιας κατηγορίας με εμάς μου είπαν πως την βγάζουμε μια χαρά απλά θέλει λιγάκι οικονομία. Και εγώ έχω λίγο άγχος για το τι θα μας περιμένει αλλά τι να κάνω σε σχέση με έξω είναι καλύτερα πιστεύω π. Χ εγώ σε σούπερ μάρκετ δούλευα και με είχε φάει το κουβαλήμα για 600? όποτε υπομονή και επιμονή!
alexmpss έγραψε:Οι 3 μήνες που χρειάζονται να περάσουν για να δηλώσουμε παραίτηση ξεκινάνε να μετράνε από την μέρα κατάταξης ;
Από την μετάθεση στην μονάδα
Φεύγει κάνεις Κυριακή βράδυ από Ηράκλειο Κρήτης για Αυλώνα
Οι ημέρες μας στον στρατό μετρούν από την πρώτη ημέρα που μπαίνουμε όπως και σαν στρατιώτες με το εννιαμηνο. Γκρουπακι Χριστουγέννων θα πάρουμε και πολύ απλά γιατί δεν έχουν την διάθεση να μας πληρώσουν εισιτήρια για να γυρίσουμε πίσω και φύλλα πορείας. Όταν σε διώχνουν με άδεια τα έξοδα είναι δικά σου ενώ όταν μετακινείσαι για σκοπούς εκπαιδευτικούς έχεις είτε δικαίωμα να τα καλύψεις μόνος σου είτε να σου δώσουν αυτοί φύλλο πορείας και δωρεάν εισιτήριο. Οπότε γκρούπ λογικά αναγκαστικά
Και συν παιδιά χριστουγεννιατικα να μας πάνε να μας κάνουν τι. Θα πρέπει να κάνουμε πάλι εκε να θυμηθούμε ειδικότητες να χρεωθούμε πράγματα να τοποθετηθουμε σε λόχους. Λίγο δύσκολο να γίνουν όλα αυτά από 20-30 Δεκεμβρίου
Φιλε εδώ πέρα είμαστε για να τα συζητάμε και όχι να κάνουμε κριτική η να προσβάλουμε από την μέρα που έμαθες ότι δεν μπήκες άλλαξες τελείως τον τρόπο που γράφεις και δεν ξέρω γιατί!ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τι λέτε ρε τι επίδομα ενοικίου με 800 το μηνα βγαίνει 8500 το χρόνο πάτε καλά ο άλλος έλεγε δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στο ΔΗΜΌΣΙΟ ο άλλος επίδομα παράμεθοριου τί άλλο θα δούμε που τα είδατε αυτά; ... Είστε σοβαροί; Στρατό πάτε όχι σε κοινωνικό ίδρυμα να σας βιοπορισει και να σας περίθαλψη... Άδεια Χριστούγεννων δεν προβλέπεται γιατί η ανακοίνωση των γκρουπ βγήκαν πρίν κατατάχτητε πάλι στς τάξης των ενόπλων δυνάμεων...
Θέτουμε κάποια ερωτήματα που μπορεί να τα δικαιούμαστε αν ξέρεις απαντά αλλιώς μην κανείς το ξερόλα
Ρε φίλε το τι ξέρω σ λέω καί τό τι ισχύει αν νομίζεις ότι είναι ψέματα μην τα ακούς δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο καλή επιτυχία καί καλή συνέχεια σε όλους σάς
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Εορταστική άδεια απαγορεύεται να μην πάρεις. Είναι υποχρεωτική για όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες