Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες. Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;

Ή προκήρυξη των 500 δασοπυροσβεστων μπορεί να βγει μόνη της ή μπορεί να υπάρχει ως ειδική κατηγορία μέσα σε προκήρυξη πυροσβεστων.

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

EcoMike έγραψε:Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες.Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;

Ή προκήρυξη των 500 δασοπυροσβεστων μπορεί να βγει μόνη της ή μπορεί να υπάρχει ως ειδική κατηγορία μέσα σε προκήρυξη πυροσβεστων.

σιγουρα τα 3500 ατομα θα σπασουν στα δυο ισως και στα τρια. Μονοκοπανια δεν νομιζω να Τους παρουν διοτι ουτε οικονομικα ουτε και η ακαδημια της πυροσβεστικης θα αντεξη τοσα ατομα για εκπεδευση. Το πιο λογικο ειναι το 22 να παρει 1500 ατομα και το 23 τα αλλα 2000 ωστε να τους χρισημοποιηση και εκλογικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το τελος της αντιπυρικης περιοδου θα βγενουν αυτες οι προκ.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Kostantinos2017 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες.Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;

σιγουρα τα 3500 ατομα θα σπασουν στα δυο ισως και στα τρια. Μονοκοπανια δεν νομιζω να Τους παρουν διοτι ουτε οικονομικα ουτε και η ακαδημια της πυροσβεστικης θα αντεξη τοσα ατομα για εκπεδευση. Το πιο λογικο ειναι το 22 να παρει 1500 ατομα και το 23 τα αλλα 2000 ωστε να τους χρισημοποιηση και εκλογικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το τελος της αντιπυρικης περιοδου θα βγενουν αυτες οι προκ.

Καταρχήν να πω πως μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο τα πάντα είναι πιθανά.

Η ερώτηση μου πως το 2011 πήρε 4000 ;

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xrounk »

Pyr έγραψε:Καταρχήν να πω πως μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο τα πάντα είναι πιθανά.

Η ερώτηση μου πως το 2011 πήρε 4000 ;

ωωωω τι σας είπε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2021 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Ο άλλος νομίζει ότι θα κάνει εκλογές σε 2 χρόνια και θα χρησιμοποιήσει σπαστες προκήρυξεις για ψήφους μεχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Αρχικα μακαρι να τους παρει ολους μαζι, και εμενα αυτο με συμφερει.2ον Selby τους εποπ γιατι δε τους πηρε ολους μαζι, και καθε χρονο θα παιρνει απο 1500 ατομα;

Πολιτικα τρικ ειναι για να κρατανε ζεστους τους ψηφοφορους, δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο αν το κανουν ετσι.

3ον εκλογες θα γινουν νωριτερα απο τη 4ετια εννοειται. Για αυτο πιστευω θα βγαλει μια προκηρυξη λογω των εκλογων και μια μετα αφου ξαναεκλεγει θα παρει και τους υπολοιπους!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

EcoMike έγραψε:Αρχικα μακαρι να τους παρει ολους μαζι, και εμενα αυτο με συμφερει.2ον Selby τους εποπ γιατι δε τους πηρε ολους μαζι, και καθε χρονο θα παιρνει απο 1500 ατομα;

Πολιτικα τρικ ειναι για να κρατανε ζεστους τους ψηφοφορους, δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο αν το κανουν ετσι.

3ον εκλογες θα γινουν νωριτερα απο τη 4ετια εννοειται. Για αυτο πιστευω θα βγαλει μια προκηρυξη λογω των εκλογων και μια μετα αφου ξαναεκλεγει θα παρει και τους υπολοιπους!

Αυτο ακριβως φιλε μου

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Μήπως έχουν δημοσιευτεί πουθενά τα κριτήρια για τους 500 δασοκομαντο; Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Glock 19
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρακαλώ πολύ οι διαφωνίες που δεν ωφελούν το εποικοδομητικό της συζήτησης και δεν έχουν ουσία, να σταματήσουν διότι κουράζουν. Ήδη λαμβάνω ΠΜ από χρήστες που παραπονιούνται για τον κατ'επανάληψη εκτροχιασμό της συζήτησης από πολύ συγκεκριμένα άτομα, ενώ επιθυμούν να διαβάσουν κάτι ουσιώδες. Η ανοχή μου τελείωσε και αυτό το γράφω πολύ σοβαρά αυτή τη φορά. Δεν θα κάνω άλλη σύσταση.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Enoplos Frouros έγραψε:Μήπως έχουν δημοσιευτεί πουθενά τα κριτήρια για τους 500 δασοκομαντο; Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.

και εγω τα ψαχνω αλλα μαλλον ακομα δεν εχει βγει κατι επισημο. Πιθανων να ειναι τα ιδια κριτηρια με τους εποχιακους. Εχεις βρει τα κριτηρια των εποχιακων; Να σου στειλω πληροφοριες να τα δεις; Να παρεις μια ιδεα

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Την προκήρυξη για εποχικούς την έχω Κωνσταντίνε. Πιστεύεις ότι θα είναι η ίδια μοριοδότηση;
Glock 19
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Fotis_94 έγραψε:Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
λογικο θα μου φαινοταν, αλλα δεν νομιζω να γινει διοτι δεν γινετε να αποκλησεις καποιο ατομο. Αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να δοσουν περισσοτερα μορια στης ειδικες δυναμης

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Xrounk »

Kostantinos2017 έγραψε:
Fotis_94 έγραψε:Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
λογικο θα μου φαινοταν, αλλα δεν νομιζω να γινει διοτι δεν γινετε να αποκλησεις καποιο ατομο. Αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να δοσουν περισσοτερα μορια στης ειδικες δυναμης

εγω άκουσα υποχρεωτικής θητεία δόκιμος επειδή μπορεί να δίνει και διαταγές
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Xrounk »

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε Ότι μάς συμφέρει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες