Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες. Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;
Ή προκήρυξη των 500 δασοπυροσβεστων μπορεί να βγει μόνη της ή μπορεί να υπάρχει ως ειδική κατηγορία μέσα σε προκήρυξη πυροσβεστων.
Ή προκήρυξη των 500 δασοπυροσβεστων μπορεί να βγει μόνη της ή μπορεί να υπάρχει ως ειδική κατηγορία μέσα σε προκήρυξη πυροσβεστων.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
σιγουρα τα 3500 ατομα θα σπασουν στα δυο ισως και στα τρια. Μονοκοπανια δεν νομιζω να Τους παρουν διοτι ουτε οικονομικα ουτε και η ακαδημια της πυροσβεστικης θα αντεξη τοσα ατομα για εκπεδευση. Το πιο λογικο ειναι το 22 να παρει 1500 ατομα και το 23 τα αλλα 2000 ωστε να τους χρισημοποιηση και εκλογικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το τελος της αντιπυρικης περιοδου θα βγενουν αυτες οι προκ.EcoMike έγραψε:Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες.Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;
Kostantinos2017 έγραψε:σιγουρα τα 3500 ατομα θα σπασουν στα δυο ισως και στα τρια. Μονοκοπανια δεν νομιζω να Τους παρουν διοτι ουτε οικονομικα ουτε και η ακαδημια της πυροσβεστικης θα αντεξη τοσα ατομα για εκπεδευση. Το πιο λογικο ειναι το 22 να παρει 1500 ατομα και το 23 τα αλλα 2000 ωστε να τους χρισημοποιηση και εκλογικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το τελος της αντιπυρικης περιοδου θα βγενουν αυτες οι προκ.EcoMike έγραψε:Αυτοί μιλάνε για 500 δασοπυροσβεστες και 3500 νέους πυροσβέστες.Εσείς το βλεπετε εύκολο να βγει προκήρυξη 4000 θέσεων μονοκοπανιά;
Καταρχήν να πω πως μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο τα πάντα είναι πιθανά.
Η ερώτηση μου πως το 2011 πήρε 4000 ;
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
ωωωω τι σας είπε.Pyr έγραψε:Καταρχήν να πω πως μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο τα πάντα είναι πιθανά.
Η ερώτηση μου πως το 2011 πήρε 4000 ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2021 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Ο άλλος νομίζει ότι θα κάνει εκλογές σε 2 χρόνια και θα χρησιμοποιήσει σπαστες προκήρυξεις για ψήφους μεχρι τότε.
Αρχικα μακαρι να τους παρει ολους μαζι, και εμενα αυτο με συμφερει.2ον Selby τους εποπ γιατι δε τους πηρε ολους μαζι, και καθε χρονο θα παιρνει απο 1500 ατομα;
Πολιτικα τρικ ειναι για να κρατανε ζεστους τους ψηφοφορους, δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο αν το κανουν ετσι.
3ον εκλογες θα γινουν νωριτερα απο τη 4ετια εννοειται. Για αυτο πιστευω θα βγαλει μια προκηρυξη λογω των εκλογων και μια μετα αφου ξαναεκλεγει θα παρει και τους υπολοιπους!
Πολιτικα τρικ ειναι για να κρατανε ζεστους τους ψηφοφορους, δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο αν το κανουν ετσι.
3ον εκλογες θα γινουν νωριτερα απο τη 4ετια εννοειται. Για αυτο πιστευω θα βγαλει μια προκηρυξη λογω των εκλογων και μια μετα αφου ξαναεκλεγει θα παρει και τους υπολοιπους!
-
- Ταγματάρχης
EcoMike έγραψε:Αρχικα μακαρι να τους παρει ολους μαζι, και εμενα αυτο με συμφερει.2ον Selby τους εποπ γιατι δε τους πηρε ολους μαζι, και καθε χρονο θα παιρνει απο 1500 ατομα;
Αυτο ακριβως φιλε μου
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 12
Μήπως έχουν δημοσιευτεί πουθενά τα κριτήρια για τους 500 δασοκομαντο; Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Glock 19
Παρακαλώ πολύ οι διαφωνίες που δεν ωφελούν το εποικοδομητικό της συζήτησης και δεν έχουν ουσία, να σταματήσουν διότι κουράζουν. Ήδη λαμβάνω ΠΜ από χρήστες που παραπονιούνται για τον κατ'επανάληψη εκτροχιασμό της συζήτησης από πολύ συγκεκριμένα άτομα, ενώ επιθυμούν να διαβάσουν κάτι ουσιώδες. Η ανοχή μου τελείωσε και αυτό το γράφω πολύ σοβαρά αυτή τη φορά. Δεν θα κάνω άλλη σύσταση.
-
- Ταγματάρχης
Enoplos Frouros έγραψε:Μήπως έχουν δημοσιευτεί πουθενά τα κριτήρια για τους 500 δασοκομαντο; Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
και εγω τα ψαχνω αλλα μαλλον ακομα δεν εχει βγει κατι επισημο. Πιθανων να ειναι τα ιδια κριτηρια με τους εποχιακους. Εχεις βρει τα κριτηρια των εποχιακων; Να σου στειλω πληροφοριες να τα δεις; Να παρεις μια ιδεα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 12
Την προκήρυξη για εποχικούς την έχω Κωνσταντίνε. Πιστεύεις ότι θα είναι η ίδια μοριοδότηση;
Glock 19
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
-
- Ταγματάρχης
λογικο θα μου φαινοταν, αλλα δεν νομιζω να γινει διοτι δεν γινετε να αποκλησεις καποιο ατομο. Αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να δοσουν περισσοτερα μορια στης ειδικες δυναμηςFotis_94 έγραψε:Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
εγω άκουσα υποχρεωτικής θητεία δόκιμος επειδή μπορεί να δίνει και διαταγέςKostantinos2017 έγραψε:λογικο θα μου φαινοταν, αλλα δεν νομιζω να γινει διοτι δεν γινετε να αποκλησεις καποιο ατομο. Αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να δοσουν περισσοτερα μορια στης ειδικες δυναμηςFotis_94 έγραψε:Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την όποια πληροφορία... Για τους 500 ένας φίλος μου είπε ότι πιθανών να είναι υποχρεωτική η θητεία στις ειδικές δυνάμεις...
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε Ότι μάς συμφέρει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες