Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Petran δεν μπορω να καταλαβω ποσο να μην πω καλυτερα μπορει να εισαι, Ειπα ρε μεγαλε οτι ειναι καβατζωτικο να οδηγας κλουβα; Μηπως βλεπεις φαντασματα; ΕΙΠΑ οτι ειναι πιο χρησιμο στη ζωη μου γενικοτερα απο του φορτηγου γιατι πιο πιθανο ειναι (απιθανο αλλα τεσπα) να οδηγησω ποτε κανα σχολικο για να βγαζω το μεροδουλι παρα φορτηγα... Διαβαζε καλυτερα και μετα πετα τις κοτσανες σου... Αντε με τον καθενα εδω μεσα. Επισης συμφωνω με τους πιο πανω ως π[ρος τη διακυμανση των θεσεων αναλογα με τα μορια... Οι πρωτοι θα εχουν χαωδη διαφορα με τους τελευταιους... Οποτε ολοι εχουν ελπιδες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
handballer έγραψε:Συμφωνώ.electrolisa έγραψε: Μπα μην αγχωνεσαι με 2380. Συνηθως οι πρωτοι 200 εχουν πανω απο 2400-2500. Μετα πεφτουν δραματικα τα μορια μεχρι να φτασουμε να εχουμε καθε δεκα μορια,100 ατομα την ιδια βαθμολογια
μην κοιτας τι εγινε περσι με 400 ατομα στην Α, η προκ ηταν κομμενη και ραμμενη στους δοκιμους των ειδ δυναμεων (με ταριφα ολα τα διπλωματα και στην ξεφτιλα ενα lower). Φετος υπαρχουν αλλες 2 προκηρυξεις που αφορουν καπου στα 900-1000 ατομα και ειδικα οπως εχει γινει η αστυνομια αυτες τις μερες, θεωρω πως θα ειναι λιγοτερες οι αιτησεις.
Η δικη μ Προβλεψη Ειναι πως φετος και αυτος π εχει 2200 θα μπει. Σαν επιλαχων εστω, αλλα θα μπει...
το σκεπτικο μου ειναι το εξης: Περυσι π ειχαμε 400 "τυχερους" (2450 η βαση) πηρε επιλαχοντες (συμφωνα παντα με τις μαρτυριες οσων ειχαμε περυσι εδω και περασαν) μεχρι 2390. Αν πατε στους πινακες θα δειτε μαγκες μ οτι ο 2390 εχει σειρα καπου 500! Δλδ στους 400, πηρανε μεχρι και τον 100στο επιλαχοντα... Στους 400! Φανταστειτε τι θα γινει στους 960!
ειδικα φετος θα συνιστουσα λιιιιγη αισιοδοξια... Οχι εθελοτυφλια ομως, ουτε αυταπατες... Οπως ειπε ενας... Ἔ σσεται ἦ μαρ
υ. Γ. Το στυλακι μ στο τελος ειναι λιγο "ο θανατος σου, η ζωη μου" αλλα. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ολοι ξερουμε πως ειναι ετσι.
Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα... Πέρυσι βρήκαν πολλά πλαστά απολυτήρια... Μπήκαν κοντά στους 100 επιλαχόντες απο Α' και κοντά 60 απο Β'... Αρκετοί οι επιλαχόντες και ειδικά απο τη Β' κατηγορία αν αναλογιστούμε το ποσοστό των επιτυχόντων ανα κατηγορία. Και κάτι άσχετο... Αν θυμάμαι καλά, περυσι πέρασαν μόνο 8 γυναίκες σύνολο.
Μια βάρδια η ζωή μου...
Ποσο λες να ειναι βαση φετος δηλαδη; Ο τελευταιος?
-
MAXIMOS12 έγραψε:Ρε παιδια βλεπω κατι μορια 3200 οπως π. Χ ο πιλοτος απο πανο μου. Και λεω που παω εγω με τα 2380 λετε να τα καταφερω ρε παιδια; Το θελω παρα πολυ να μπω...
Αδερφέ μη σε παίρνει απο κάτω... Τα ατομα που έχουν τόσα πολλά μόρια όπως έχει ο πιλότος είναι καμια 10ρια ανα κατηγορία... Θα το διαπιστώσεις αν ανατρέξεις σε παλαιότερα αποτελέσματα... Και καμια φορά λιγότεροι και απο 10... Οπότε εσύ συγκέντρωσε όσα περισσότερα μόρια μπορείς και απλά περίμενε όπως όλοι μας...

Μια βάρδια η ζωή μου...
-
athis έγραψε:Ποσο λες να ειναι βαση φετος δηλαδη; Ο τελευταιος;
Προσωπική εκτίμηση μπορώ να κανω σύμφωνα με τους αριθμους παντα και τα γεγονοτα, αλλα δεν μπορω να το ανακοινωσω εδω γιατι αν γινει η στραβη και εχω μεγαλη αποκλιση θα με πάρουν ολοι με τις πετρες και με το δικιο τους βεβαια... !

Μια βάρδια η ζωή μου...
Παιδια σας ευχαριστω μου φτιαξατε την διαθεση μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε και να τα πουμε απο κοντα στης σχολες 

Λακεδαίμων έγραψε:Petran δεν μπορω να καταλαβω ποσο να μην πω καλυτερα μπορει να εισαι, Ειπα ρε μεγαλε οτι ειναι καβατζωτικο να οδηγας κλουβα; Μηπως βλεπεις φαντασματα; ΕΙΠΑ οτι ειναι πιο χρησιμο στη ζωη μου γενικοτερα απο του φορτηγου γιατι πιο πιθανο ειναι (απιθανο αλλα τεσπα) να οδηγησω ποτε κανα σχολικο για να βγαζω το μεροδουλι παρα φορτηγα... Διαβαζε καλυτερα και μετα πετα τις κοτσανες σου... Αντε με τον καθενα εδω μεσα. Επισης συμφωνω με τους πιο πανω ως π[ρος τη διακυμανση των θεσεων αναλογα με τα μορια... Οι πρωτοι θα εχουν χαωδη διαφορα με τους τελευταιους... Οποτε ολοι εχουν ελπιδες...
γινε μελος πρωτα βλακα!
ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε:Απολυτήριο 15,7ΔΕΑ
Ειδ. Δυναμεις
Μοτο
Γ+Ε δίπλωμα
3τεκνης οικ
Σύνολο 3,270
Περιμένουμε...
ο πιλοτος μπορει να ειναι κ αεροπορεια στα λογια! Αν καποιος δεν ειναι μελος εγω προσωπικα εχω εναν λογο παραπανω να μην τον πιστευω. Υπαρχουν ατομα που θελουν απλα να δημιουργησουν πανικο κ αγχος σε εμας.
Το να είναι κάποιος μέλος τον κάνει πιο αξιόποστο ; Μάλισταα...
@ΠΙΛΟΤΟΣ α η β κατηγορία παίζεις;
- Starseeds
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Παιδια καποια προβλεψη για την Β κατηγορια εχουμε;:)
Σιγουρα πανω απο 2500-2600.
-
hackertom έγραψε:@ΠΙΛΟΤΟΣ α η β κατηγορία παίζεις;
Ο πιλοτος σε όποια κατηγορια και να παιζει με αυτα τα μορια ειναι μεσα... Αεροπορια...
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
MAXIMOS12 έγραψε:Παιδια σας ευχαριστω μου φτιαξατε την διαθεση μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε και να τα πουμε απο κοντα στης σχολες
Απο το στομα σου και στου... Υπουργου... Τ'αφτι...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες