εσυ σταθη εισαι στην α ε; Ποσα μορια;sta8hsss έγραψε:κατι μου λεει οτι φετος 8α βγουν πιο νωρις... Προσωπικη αποψη... !nic007 έγραψε:ακου απο 19 εως 21 μερες... Για να μας σπανε τα νευρα. Λες και ειναι κατι το τοσο δυσκολο. Αν θελανε τα εβγαζαν και την τεταρτη που μας ερχεται.NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Καλημέρα παιδιά, τις τρείς προηγούμενες φορές η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά μέσον όρο από 19 έως 21 μέρες μετά την κανονική λήξη της προθεσμίας.
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
ναι Α 2520 εχω...nic007 έγραψε:εσυ σταθη εισαι στην α ε; Ποσα μορια;sta8hsss έγραψε:κατι μου λεει οτι φετος 8α βγουν πιο νωρις... Προσωπικη αποψη... !nic007 έγραψε:ακου απο 19 εως 21 μερες... Για να μας σπανε τα νευρα. Λες και ειναι κατι το τοσο δυσκολο. Αν θελανε τα εβγαζαν και την τεταρτη που μας ερχεται.NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Καλημέρα παιδιά, τις τρείς προηγούμενες φορές η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά μέσον όρο από 19 έως 21 μέρες μετά την κανονική λήξη της προθεσμίας.
2520 μια χαρα ειναι ρε συ πολυ καλα μοριαsta8hsss έγραψε:ναι Α 2520 εχω...nic007 έγραψε:εσυ σταθη εισαι στην α ε; Ποσα μορια;sta8hsss έγραψε:κατι μου λεει οτι φετος 8α βγουν πιο νωρις... Προσωπικη αποψη... !nic007 έγραψε:ακου απο 19 εως 21 μερες... Για να μας σπανε τα νευρα. Λες και ειναι κατι το τοσο δυσκολο. Αν θελανε τα εβγαζαν και την τεταρτη που μας ερχεται.NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Καλημέρα παιδιά, τις τρείς προηγούμενες φορές η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά μέσον όρο από 19 έως 21 μέρες μετά την κανονική λήξη της προθεσμίας.
ετσι πιστευω κι εγω... Τωρα θα δουμε σε λιγες μερες!nic007 έγραψε:2520 μια χαρα ειναι ρε συ πολυ καλα μοριαsta8hsss έγραψε:ναι Α 2520 εχω...nic007 έγραψε:εσυ σταθη εισαι στην α ε; Ποσα μορια;sta8hsss έγραψε:κατι μου λεει οτι φετος 8α βγουν πιο νωρις... Προσωπικη αποψη... !nic007 έγραψε:ακου απο 19 εως 21 μερες... Για να μας σπανε τα νευρα. Λες και ειναι κατι το τοσο δυσκολο. Αν θελανε τα εβγαζαν και την τεταρτη που μας ερχεται.NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Καλημέρα παιδιά, τις τρείς προηγούμενες φορές η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά μέσον όρο από 19 έως 21 μέρες μετά την κανονική λήξη της προθεσμίας.
Ολα θα τα δουμε σε λιγες ημερες... !
πιστευω μεσα στην βδομαδα να μαθουμε κατι εγκυρο... Απο καποιον που να εχει σχεση...nic007 έγραψε:Ολα θα τα δουμε σε λιγες ημερες... !

Δεν ξερω. Ισως. Παντως δε νομιζω να υπαρχει ανυσηχια με τα μορια σου. Εισαι καλα. Πολυ καλα πιστευω.
επισης δεν πιστευω και αυτο που λεει ο χρηστος χρηστου οτι ολα ειναι ετοιμα και οτι η βαση ειναι 2280 μορια
επισης δεν πιστευω και αυτο που λεει ο χρηστος χρηστου οτι ολα ειναι ετοιμα και οτι η βαση ειναι 2280 μορια
ολα να ειναι ετοιμα δεν γινετε... Αλλα η βαση να παιζει καπου εκει. Το πιστευω... !nic007 έγραψε:Δεν ξερω. Ισως. Παντως δε νομιζω να υπαρχει ανυσηχια με τα μορια σου. Εισαι καλα. Πολυ καλα πιστευω.
Εμας στην β πως μας βλεπεις σταθη;
εμας τους 3 που γραφουμε τελευταια εδω.
πετραν με 2660
εγω με 2640
και ο δημητρης 25 με 2610
;
πετραν με 2660
εγω με 2640
;

πανω απο 2600... Πιστευω ειναι μεσα! Δεν νομιζω να παει πιο ψηλα η βαση στην Β...nic007 έγραψε:Εμας στην β πως μας βλεπεις σταθη;
πετραν με 2660
εγω με 2640
;

Καλησπερα αλανια! Αυτο για 15 οκτωμβριου που το μαθατε; Σαν πολυ αργα δν ειναι; Ειναι πανω απο 1 μηνα... Τοσο πολυ λετε να αργησουν;
ΕΛΛΑΣ
εγω δε νομιζω να αργησουν τοσο πολυ... Την πρωτη βδομαδα του οκτωβριου πιστευω θα μαθουμε... Υ. Γ αν δεν γινει και νωριτερα!asimike έγραψε:Καλησπερα αλανια! Αυτο για 15 οκτωμβριου που το μαθατε; Σαν πολυ αργα δν ειναι; Ειναι πανω απο 1 μηνα... Τοσο πολυ λετε να αργησουν;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Κ εγω νωριτερα περιμενω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μετα τις εκλογες θα τα βγαλουν

αχαχαχαχα... Ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο...nic007 έγραψε:Μετα τις εκλογες θα τα βγαλουν

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες