Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Λογικά η Evi είναι Δόκιμη.Κατά την διάρκεια της πρακτικής δεν παίρνεται μεταθέσεις; Ή όλη η πρακτική γίνεται σε μία Υπηρεσία αμετάθετοι; Είχα την εντύπωση ότι δεν γίνεται σε μία μόνο Υπηρεσία.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Καταδρομέας έγραψε:Λογικά η Evi είναι Δόκιμη.Κατά την διάρκεια της πρακτικής δεν παίρνεται μεταθέσεις; Ή όλη η πρακτική γίνεται σε μία Υπηρεσία αμετάθετοι; Είχα την εντύπωση ότι δεν γίνεται σε μία μόνο Υπηρεσία.
Την θερινη περιοδο η πρακτικη δυναται να πραγματοποιηθει και σε υπηρεσιες της αττικης αλλα και σε τουριστικες περιοχες δηλαδη σε νησια κατα κυριο λογο. απο τον Νοεμβριο και επειτα ολοι οι δοκιμοι ασκουν την πρακτικη τους σε υπηρεσιες της αττικης. και η τοποθετηση ειναι ας πουμε αμεταθετη μονο με προσφυγη μπορει να αλλαξει κανεις υπηρεσια η αμοιβαια με καποιον αλλο. και παλι αυτα θα εξεταστουν απο την διευθυνση δεν ειναι και τοσο ευκολο δηλαδη.
Πολύ σωστά παιδιά. Ό, τι λέει ο marsupilami ισχύει! Επίσης όλοι οι δόκιμοι υποχρεωτικά περνούν από την Τροχαία
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Ανα δυο μηνες σε γκρουπακια και το τελευταιο γκρουπ παραμενει κιολας εως το τελος της πρακτικης
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Κατάλαβα
Ευχαριστώ παιδιά!
Ευχαριστώ παιδιά!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Παιδιά για τους ειδικούς φρουρούς υπάρχει άλλο κομμάτι του φόρουμ που αναλύονται εκεί τα θέματα προκήρυξεων. Πιστευω η προκήρυξη θα γινει ανεφ κυβέρνησης τον Σεπτέμβρη του 19 μετά της εκλογες.
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Πρέπει να εχω κανει στρατιωτική θητεία για να μπορω να παω στους ειδικούς φρουρούς; Εστω και την απλη θητεία εννοώ.
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Αντωνης2018 έγραψε:Πρέπει να εχω κανει στρατιωτική θητεία για να μπορω να παω στους ειδικούς φρουρούς; Εστω και την απλη θητεία εννοώ.
Ναι... Προσωπικά όμως θα σου έλεγα μην έχεις τους ε. Φ στο μυαλό σου... Διάβασε κ μπες του χρόνου κ τέλος. Πιο πιθανό είναι αυτή τη στιγμή να κερδίσεις το Τζόκερ πάρα να ξανά βγει ε. Φ
...
-
Φίλε για το κράτος συμφέρει να έχει ειδικούς φρουρούς από ότι αστυφύλακες αυτό είναι γεγονός. Κοιτα να δεις θα ήταν καλυτερο μέσω πανελληνίων να μπεις αλλά καλό θα ήταν να έχεις και τα χαρτιά σου για προκήρυξη που θα γίνει σίγουρα και αφήστε τα τζοκερ. Τελευταια προκήρυξη ήταν το 11 και θα γίνουν αστυφύλακες το 19 όσοι ήταν εφ. Αρα το κράτος δεν θα εχει ειδικους φρουρούς και λόγω εκλογών του χρόνου για αυτο δεν ειναι θέμα τζοκερ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Και το 2014 ππυ ήταν έτοιμη να βγει όπως έλεγαν, είχαμε εκλογές το Γενάρη του 2015 αλλά εν τέλει δεν βγήκε...vardtrooper έγραψε:Φίλε για το κράτος συμφέρει να έχει ειδικούς φρουρούς από ότι αστυφύλακες αυτό είναι γεγονός. Κοιτα να δεις θα ήταν καλυτερο μέσω πανελληνίων να μπεις αλλά καλό θα ήταν να έχεις και τα χαρτιά σου για προκήρυξη που θα γίνει σίγουρα και αφήστε τα τζοκερ. Τελευταια προκήρυξη ήταν το 11 και θα γίνουν αστυφύλακες το 19 όσοι ήταν εφ. Αρα το κράτος δεν θα εχει ειδικους φρουρούς και λόγω εκλογών του χρόνου για αυτο δεν ειναι θέμα τζοκερ.
-
Ναι αλλά τοτε υπηρχε ομάδα δέλτα και δεν είχαμε τόση εγκληματικοτητα γενικως και τόσα αβατα στην Αθήνα και έλλειψεις στο προσωπικό. Πλεον οι ιδιοι οι ειδικοί φρουροί βγάζουν ανακοίνωση ότι ζητανε άτομα αλλά με αυτήν την κυβέρνηση που κατειργησε τόσες αξιες μοναδες. Μετα τις εκλογές αν βγει η ΝΔ που είναι πολύ πιθανόν αυτό το κομμα είναι φιλικο προς τους αστυνομικούς λόγω των ψηφων βεβαια θα κάνει σίγουρα προκήρυξη.
- Αντωνης2018
Babastroumf εννοείται και δεν έχω αυτους στο μυαλο μου απλα ρωτάω απο περιέργεια. πιστεψε με διαβαζω σαν σκυλος
-
Μπραβο φιλε μου να σκισεις στις πανελληνιες. Δες εμενα που περιμενω πως και πως μια προκηρυξη για ΕΦ και μετα απο μια 5ετια με 8ετια θα ειμαι μονιμος αστυφυλακας. Επειδη μου αρεσει το επαγγελμα αυτο θα μπω με οποιον τροπο μου δωθει θα τον πιασω απο τα μαλλια και θα τον στυψω αδερφε δες εσυ αυτο σαν παραδειγμα για να προσπαθησεις στο τερμα και να πετυχεις. Τα καλυτερα!
- Αντωνης2018
Ευχαριστω ρε φιλε το επάγγελμα του αστυνομικου δεν θελω να το κανω για την επαγγελματική αποκατάσταση αλλα επειδη το γουσταρω. Ημουν μαθητής παντα του 16-17 και απο την δευτερα λυκ και περα διαβάζω μονο και μονο για αυτο ρε φιλε
Ερώτηση προς όσους έχουν περάσει και από τις δύο σχολές :Που είναι καλύτερα; Κομοτηνή ή Ρέθυμνο (για αστυφύλακες) ;
Τα μαθήματα και γενικότερα το πρόγραμμα είναι ακριβώς το ίδιο σε όλες τις σχολές ;
Τα μαθήματα και γενικότερα το πρόγραμμα είναι ακριβώς το ίδιο σε όλες τις σχολές ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες