Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Ωραια τοτε αυτοι που ειναι κοινοι στρατολογοι/ναυτικοι και τους αφηνουν στα αθληματα να πανε ολοι ναυτικο! Αλλιως να μας το ελεγαν πως εκει θα ηταν πιο ελαστικα να πηγαινα κι εγω χαλαρα και οχι να πεθαινα στην προπονηση και στο αγχος!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
takis2 έγραψε:ΓΜΑΚ έγραψε:Στην αεροπορία φέτος ήτανε αυστηρά τα πράγματα και κόβανε για μισό δευτερόλεπτο.
δεν εκοβε η επιτροπη. Οι υποψηφιοι δεν ηταν σωστοι στα ορια.
εγώ άλλα έμαθα τελοσπάντων
Ε πες μας να μαθουμε και μεις
-
- Στρατηγός
Στο 1000άρι με το που τελείωνες σου λέγανε αν κόβεσαι εκείνη την στιγμή. Εμένα αυτό μου φάνηκε αξιοκρατικό. Και δεν βάζανε άλλα όρια που λες
Για στρατολογια ειμαι οχι ναυτικο!:) (κοπελα ειμαι) Ειναι η δευτερη φορα που δινω και αυτη τη φορα τα εδωσα ολα για ολα! Γιατι να περιμενω την επομενη προκυρηξη; Για να μπουν αλλοι που δεν προσπαθησαν καν... Η οι βυσματιες;
Νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα
ΓΜΑΚ έγραψε:Στο 1000άρι με το που τελείωνες σου λέγανε αν κόβεσαι εκείνη την στιγμή. Εμένα αυτό μου φάνηκε αξιοκρατικό. Και δεν βάζανε άλλα όρια που λες
αν λες για μενα για τα αλλα ορια. Εννοω για ναυτικο! Στο οποιο υπαρχουν κοινοι στρατολογοι! Αεροπορια-στρατολογια το ξερω οτι υπηρχε αξιοκρατια! Πραγμα που δεν το περιμενα! Οντως για δευτερολεπτα κοβοσουν!
-
- Στρατηγός
@@ έγραψε:Για στρατολογια ειμαι οχι ναυτικο!:) (κοπελα ειμαι) Ειναι η δευτερη φορα που δινω και αυτη τη φορα τα εδωσα ολα για ολα! Γιατι να περιμενω την επομενη προκυρηξη; Για να μπουν αλλοι που δεν προσπαθησαν καν... Η οι βυσματιες;
γιατί αν θέλεις τόσο πολύ να μπεις. Πρέπει να επιμένεις και όχι να τα παρατάς. Το ξέρω οτί πικράθηκες. Αλλά πρέπει να το παλέψεις όσο είσαι μέσα στο όριο ηλικίας.
Επειδη τσιμπαω και κατι ταυτοχρονα, μηπως δε τα εγραψα κατανοητα; Ειπα επειδη δε θα συμπληρωνουν στο ναυτικο τους περνανε ολους. Και στην αεροπορια κοβοταν οι υποψηφιοι που δεν ηταν μεσα στα ορια (δεν τους εκοψε καποιος). Αυτο ειναι το σωστο μυνημα. Σορυ παιδια ειπαμε τρωω και κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis2 την Τρί Μαρ 02, 2010 12:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
@@ έγραψε:Γιαυτην ακριβως την αδικια θα μεινω εγω ομως εξω... Το καταλαβαινεις αγορι μου; Ειμαι στους τελευταιους επιλαχοντες και οταν οι αλλοι περνανε τα αθληματα ετσι δεν προκειται να περασω... Καταλαβε τι σου λεω!
εισαι εκει που σου αξιζει.
τελευταια επιλαχων
δεν ειχες μορια δηλαδη τα προσοντα
ΓΜΑΚ έγραψε:@@ έγραψε:Για στρατολογια ειμαι οχι ναυτικο!:) (κοπελα ειμαι) Ειναι η δευτερη φορα που δινω και αυτη τη φορα τα εδωσα ολα για ολα! Γιατι να περιμενω την επομενη προκυρηξη; Για να μπουν αλλοι που δεν προσπαθησαν καν... Η οι βυσματιες;
γιατί αν θέλεις τόσο πολύ να μπεις. Πρέπει να επιμένεις και όχι να τα παρατάς. Το ξέρω οτί πικράθηκες. Αλλά πρέπει να το παλέψεις όσο είσαι μέσα στο όριο ηλικίας.
δεν προκειται να τα παρατησω αυτο ειναι σιγουρο... Αλλα ειναι η αδικια που με τσαντιζει! Ο καθενας στη θεση μου ετσι θα ηταν!
-
- Συνταγματάρχης
takis2 έγραψε:Επειδη τσιμπαω και κατι ταυτοχρονα, μηπως δε τα εγραψα κατανοητα; Ειπα επειδη δε θα συμπληρωνουν στο ναυτικο ΔΕΝ τους περνανε ολους. Και στην αεροπορια κοβοταν οι υποψηφιοι που δεν ηταν μεσα στα ορια (δεν τους εκοψε καποιος)
Α μπραβο ετσι ειναι
Δε νομιζω να οτι εχεις δικαιο ηλεκτρολογε. Ακομη και τελευταια να ειναι δε την ενδιαφερει. Ας γινουν σωστα οι διαδικασιες και οχι με παρακαλητα απο τους ναυτικους.
-
- Συνταγματάρχης
οι τελευταιοι δεν κοιτανε να δουν γιατι ειναι τελευταιοι αλλα πως να ριξουν το φταιξιμοtakis2 έγραψε:Δε νομιζω να οτι εχεις δικαιο ηλεκτρολογε. Ακομη και τελευταια να ειναι δε την ενδιαφερει. Ας γινουν σωστα οι διαδικασιες και οχι με παρακαλητα απο τους ναυτικους.
-
- Στρατηγός
Εσύ αν ήσουνα στους επιτυχών κοπελιά θα σε ένοιαζε αν ήτανε χαλαρά τα πράγματα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες