Όχι αλλά όταν σε ρωτάνε κάτι συγκεκριμένο Παιδιά που θέλουν να μπουν και μέλη της ποσυφυ που υποχρεούσαι να τους εξηγείς τα πάντα γιατί αυτοί σε εξελεξαν και αυτούς εκπροσωπείς, δεν μπορείς να μου απαντάς λες και είμαστε στη βουλή.Συνοριοφυλακας25 έγραψε:Για χαζο τον έχετε... ; Που ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Ε καλα οι συνδικαλιστες τι νομιζεις οτι ειναι φιλε; Οι 'πολιτικοι' των Σωματων Ασφαλειας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Διαβάζω τα σχολια και γελάω... Τελικά ομως το απολαμβάνω διότι εγω και ο border police σας τα λεγαμε που ειμαστε ηδη στο σωμα για το τι παπατζες είναι... Ευτυχως που μας βριζετε τοτε και τωρα κανετε τουμπεκι... Και ακομα δεν εχετε δει τίποτα... Ας κοιταξουν οι κυριοι της ποσυφυ να μαθουν αν θα γινουμε μονιμοι και ποτε και ας αφησουν τις προκηρύξεις... Εδω δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ταζουν και αλλες προκηρύξεις...
-
- Ανθυπασπιστής
Τα λέμε καιρό, δεν πειράζει ο καθένας ας καταλαβαίνει ο, τι θέλει. Το θέμα είναι να υπάρξει μια ενημέρωση για όλους. Και για εμάς που είμαστε ήδη μέσα και για τα παιδιά που θέλουν να μπουν. Στην τελική η ενασχόληση με το συνδικαλισμό είναι και υποχρεώσεις. Τέλος πάντων παιδιά το έχουμε ξαναπεί. Αν δεν δείτε κάτι με τα μάτια σας αφήστε τα θεωρητικά που ακούτε.Anemelossss έγραψε:Διαβάζω τα σχολια και γελάω... Τελικά ομως το απολαμβάνω διότι εγω και ο border police σας τα λεγαμε που ειμαστε ηδη στο σωμα για το τι παπατζες είναι... Ευτυχως που μας βριζετε τοτε και τωρα κανετε τουμπεκι... Και ακομα δεν εχετε δει τίποτα... Ας κοιταξουν οι κυριοι της ποσυφυ να μαθουν αν θα γινουμε μονιμοι και ποτε και ας αφησουν τις προκηρύξεις... Εδω δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ταζουν και αλλες προκηρύξεις...
Μάγκες αντί να καθόμαστε και να ταπώνουμε ο ένας τον αλλον ας μείνουμε στην ουσία που είναι η πληροφορίες αυτές χρειαζόμαστε τώρα για τα παιδιά που είναι ήδη μέσα στο σώμα μπράβο σας και εύχομαι να μείνετε πραγματικά μέσα από την καρδιά μου αλλά μην κάθεστε και λέτε να σας τα λέγαμε εμείς και τέτοια επειδή κάποιοι απλά το μόνο που ξέρουν ειναι να κράζουν βάζω στοίχημα πως αυτοί θα ειναι η πρώτη που θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους όταν με το καλό βγει η προκυρηξη καλύτερα να μας δώσετε καμία ουσιαστική πληροφορία αν και όποτε ακούσετε κάτι
Τόνυ εκεί στην Λέσβο τι λέει ο πρόεδρος τον Σφοχ;
Δεν έχω μιλήσει μαζί του
-
- Ανθυπασπιστής
Φιλε μου δεν ταπωνουμε απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε με ο, τι ξέρουμε. Στο τέλος όλα καλά θα πάνε γιατί και εκλογές έρχονται και έχει ανάγκη το σώμα.Tony 99 έγραψε:Μάγκες αντί να καθόμαστε και να ταπώνουμε ο ένας τον αλλον ας μείνουμε στην ουσία που είναι η πληροφορίες αυτές χρειαζόμαστε τώρα για τα παιδιά που είναι ήδη μέσα στο σώμα μπράβο σας και εύχομαι να μείνετε πραγματικά μέσα από την καρδιά μου αλλά μην κάθεστε και λέτε να σας τα λέγαμε εμείς και τέτοια επειδή κάποιοι απλά το μόνο που ξέρουν ειναι να κράζουν βάζω στοίχημα πως αυτοί θα ειναι η πρώτη που θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους όταν με το καλό βγει η προκυρηξη καλύτερα να μας δώσετε καμία ουσιαστική πληροφορία αν και όποτε ακούσετε κάτι
Tony 99 έγραψε:Δεν έχω μιλήσει μαζί του
Εσυ ελπίζεις δλδ να πάρει κόσμο στη Μυτιλήνη;
Άσε τι ελπίζω εγώ φίλε μ εσυ από ότι φαινετε η άποψη σ είναι ότι δεν θα πάρει πουθενά όποτε τι σε ενδιαφέρει που ελπίζω εγώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Border police ας τους αφησουμε καλυτερα εμας μας νοιάζει ετσι και αλλιως να μονιμοποιηθουμε στο σώμα... Δεν είναι περίεργο ομως που η ποσυφυ κανει συναντήσεις με αρχηγους υπουργους κλπ κλπ και δεν ενημερώνει για τιποτα; Η σου λέει ο μποζιαρης οτι δεν ειναι τίποτα δεδομένο για μονιμοποίηση; Αυτα θα επρεπε να μας απασχολούν εμας ... Εγω δεν ξανα γραφω σε αυτο το νημα τα υπόλοιπα ερχονται δευτερα καλη επιτυχία σε οσους ειναι να μπουν οταν και άμα βγει η προκήρυξη... Εγω οτι συμβουλές ειχα να δωσω τις εδωσα καποιοι εκραζαν τωρα δεν μιλάν καν...
Μην μας σπας τα @ρχιδια! Για τη μονιμοποίηση σας (που είναι ευχής όλων) υπάρχει άλλο νήμα. Άντε εκείAnemelossss έγραψε:Border police ας τους αφησουμε καλυτερα εμας μας νοιάζει ετσι και αλλιως να μονιμοποιηθουμε στο σώμα... Δεν είναι περίεργο ομως που η ποσυφυ κανει συναντήσεις με αρχηγους υπουργους κλπ κλπ και δεν ενημερώνει για τιποτα; Η σου λέει ο μποζιαρης οτι δεν ειναι τίποτα δεδομένο για μονιμοποίηση; Αυτα θα επρεπε να μας απασχολούν εμας ... Εγω δεν ξανα γραφω σε αυτο το νημα τα υπόλοιπα ερχονται δευτερα καλη επιτυχία σε οσους ειναι να μπουν οταν και άμα βγει η προκήρυξη... Εγω οτι συμβουλές ειχα να δωσω τις εδωσα καποιοι εκραζαν τωρα δεν μιλάν καν...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ενταξει "ενστολε" σου μεγαλωσε το τσουτσουνι κανα 2 ποντους παραπανω; Ειστε μερικοι μερικοι εδω μεσα ρε φιλε εμετοι...Anemelossss έγραψε:Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
Για αυτό τους αστυνομικούς θα τους λένε πάντα μπάτσους...Anemelossss έγραψε:Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες