Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Συνοριοφυλακας25 έγραψε:Για χαζο τον έχετε... ; Που ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό;
Όχι αλλά όταν σε ρωτάνε κάτι συγκεκριμένο Παιδιά που θέλουν να μπουν και μέλη της ποσυφυ που υποχρεούσαι να τους εξηγείς τα πάντα γιατί αυτοί σε εξελεξαν και αυτούς εκπροσωπείς, δεν μπορείς να μου απαντάς λες και είμαστε στη βουλή.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Ε καλα οι συνδικαλιστες τι νομιζεις οτι ειναι φιλε; Οι 'πολιτικοι' των Σωματων Ασφαλειας!

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Διαβάζω τα σχολια και γελάω... Τελικά ομως το απολαμβάνω διότι εγω και ο border police σας τα λεγαμε που ειμαστε ηδη στο σωμα για το τι παπατζες είναι... Ευτυχως που μας βριζετε τοτε και τωρα κανετε τουμπεκι... Και ακομα δεν εχετε δει τίποτα... Ας κοιταξουν οι κυριοι της ποσυφυ να μαθουν αν θα γινουμε μονιμοι και ποτε και ας αφησουν τις προκηρύξεις... Εδω δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ταζουν και αλλες προκηρύξεις...

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Anemelossss έγραψε:Διαβάζω τα σχολια και γελάω... Τελικά ομως το απολαμβάνω διότι εγω και ο border police σας τα λεγαμε που ειμαστε ηδη στο σωμα για το τι παπατζες είναι... Ευτυχως που μας βριζετε τοτε και τωρα κανετε τουμπεκι... Και ακομα δεν εχετε δει τίποτα... Ας κοιταξουν οι κυριοι της ποσυφυ να μαθουν αν θα γινουμε μονιμοι και ποτε και ας αφησουν τις προκηρύξεις... Εδω δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ταζουν και αλλες προκηρύξεις...

Τα λέμε καιρό, δεν πειράζει ο καθένας ας καταλαβαίνει ο, τι θέλει. Το θέμα είναι να υπάρξει μια ενημέρωση για όλους. Και για εμάς που είμαστε ήδη μέσα και για τα παιδιά που θέλουν να μπουν. Στην τελική η ενασχόληση με το συνδικαλισμό είναι και υποχρεώσεις. Τέλος πάντων παιδιά το έχουμε ξαναπεί. Αν δεν δείτε κάτι με τα μάτια σας αφήστε τα θεωρητικά που ακούτε.

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Μάγκες αντί να καθόμαστε και να ταπώνουμε ο ένας τον αλλον ας μείνουμε στην ουσία που είναι η πληροφορίες αυτές χρειαζόμαστε τώρα για τα παιδιά που είναι ήδη μέσα στο σώμα μπράβο σας και εύχομαι να μείνετε πραγματικά μέσα από την καρδιά μου αλλά μην κάθεστε και λέτε να σας τα λέγαμε εμείς και τέτοια επειδή κάποιοι απλά το μόνο που ξέρουν ειναι να κράζουν βάζω στοίχημα πως αυτοί θα ειναι η πρώτη που θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους όταν με το καλό βγει η προκυρηξη καλύτερα να μας δώσετε καμία ουσιαστική πληροφορία αν και όποτε ακούσετε κάτι
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Τόνυ εκεί στην Λέσβο τι λέει ο πρόεδρος τον Σφοχ;
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Δεν έχω μιλήσει μαζί του
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Tony 99 έγραψε:Μάγκες αντί να καθόμαστε και να ταπώνουμε ο ένας τον αλλον ας μείνουμε στην ουσία που είναι η πληροφορίες αυτές χρειαζόμαστε τώρα για τα παιδιά που είναι ήδη μέσα στο σώμα μπράβο σας και εύχομαι να μείνετε πραγματικά μέσα από την καρδιά μου αλλά μην κάθεστε και λέτε να σας τα λέγαμε εμείς και τέτοια επειδή κάποιοι απλά το μόνο που ξέρουν ειναι να κράζουν βάζω στοίχημα πως αυτοί θα ειναι η πρώτη που θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους όταν με το καλό βγει η προκυρηξη καλύτερα να μας δώσετε καμία ουσιαστική πληροφορία αν και όποτε ακούσετε κάτι
Φιλε μου δεν ταπωνουμε απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε με ο, τι ξέρουμε. Στο τέλος όλα καλά θα πάνε γιατί και εκλογές έρχονται και έχει ανάγκη το σώμα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Loxias89 »

Tony 99 έγραψε:Δεν έχω μιλήσει μαζί του

Εσυ ελπίζεις δλδ να πάρει κόσμο στη Μυτιλήνη;

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Άσε τι ελπίζω εγώ φίλε μ εσυ από ότι φαινετε η άποψη σ είναι ότι δεν θα πάρει πουθενά όποτε τι σε ενδιαφέρει που ελπίζω εγώ
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Border police ας τους αφησουμε καλυτερα εμας μας νοιάζει ετσι και αλλιως να μονιμοποιηθουμε στο σώμα... Δεν είναι περίεργο ομως που η ποσυφυ κανει συναντήσεις με αρχηγους υπουργους κλπ κλπ και δεν ενημερώνει για τιποτα; Η σου λέει ο μποζιαρης οτι δεν ειναι τίποτα δεδομένο για μονιμοποίηση; Αυτα θα επρεπε να μας απασχολούν εμας ... Εγω δεν ξανα γραφω σε αυτο το νημα τα υπόλοιπα ερχονται δευτερα καλη επιτυχία σε οσους ειναι να μπουν οταν και άμα βγει η προκήρυξη... Εγω οτι συμβουλές ειχα να δωσω τις εδωσα καποιοι εκραζαν τωρα δεν μιλάν καν...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Border police ας τους αφησουμε καλυτερα εμας μας νοιάζει ετσι και αλλιως να μονιμοποιηθουμε στο σώμα... Δεν είναι περίεργο ομως που η ποσυφυ κανει συναντήσεις με αρχηγους υπουργους κλπ κλπ και δεν ενημερώνει για τιποτα; Η σου λέει ο μποζιαρης οτι δεν ειναι τίποτα δεδομένο για μονιμοποίηση; Αυτα θα επρεπε να μας απασχολούν εμας ... Εγω δεν ξανα γραφω σε αυτο το νημα τα υπόλοιπα ερχονται δευτερα καλη επιτυχία σε οσους ειναι να μπουν οταν και άμα βγει η προκήρυξη... Εγω οτι συμβουλές ειχα να δωσω τις εδωσα καποιοι εκραζαν τωρα δεν μιλάν καν...
Μην μας σπας τα @ρχιδια! Για τη μονιμοποίηση σας (που είναι ευχής όλων) υπάρχει άλλο νήμα. Άντε εκεί

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Anemelossss έγραψε:Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
Ενταξει "ενστολε" σου μεγαλωσε το τσουτσουνι κανα 2 ποντους παραπανω; Ειστε μερικοι μερικοι εδω μεσα ρε φιλε εμετοι...

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Νλοκ σε καταλαβαίνω... Πονάει πολυ να σε κοροϊδεύουν κ να το παίρνεις πρέφα μετά απο καιρο... Δεν θα σου κανω την χαρη να σς βρισω γτ ουτε αυτο δεν αξιζεις. Τα πάμε πολίτη...
Για αυτό τους αστυνομικούς θα τους λένε πάντα μπάτσους...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες