Ακριβώς όταν υπογράφεις για ΠΠΥ να μην έχεις περάσει τα 40!mikeangel έγραψε:Όσον αφορά τώρα τούς εποχικούς τού 19 Τού 20 και για όποιον μπει σαν επιλαχον η από άλλη προκήρυξη για να γίνει κάποια στιγμή μόνιμος θα πρέπει μια γίνει πενταετοις πριν να κλείσει τα 40 έτη τής ηλικίας του
Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Καλησπέρα φίλε. Χριστός Ανέστη. Έχεις πληροφορίες για τον συγκεκριμένο αριθμό; Γιατί τον οκτώβριο που είδα μια ανακοίνωση για επιλαχόντες μόνο 38 άτομα είχαν φύγει. Τώρα μιλάμε για καμιά 800 αν ισχύει το νούμερο που αναφέρεις. Ευχαριστώ.Βμκκ έγραψε:1700 άτομα είναι αδερφε ...
Θα παρει νεους εποχικους τελικα η θα απορροφησει επιλαχοντες;
Επίσης αδερφε μ... Αρχικά δεν ήταν ποτέ 2500. Τεσπα θα τ δεις από μεθαύριο αυτό είναι τ νούμερο... Επιλαχοντες θα παρει.
Ναι. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Εσυ ποσο περιπου υπολογιζεις τα κενα; Ευχαριστω κ παλι
nikos521 έγραψε:Θα παρει νεους εποχικους τελικα η θα απορροφησει επιλαχοντες;
Έχουμε γράψει ήδη εκατοντάδες φορές ότι για φέτος θα απορροφήσει επιλαχόντες από τον πίνακα του 2020.
Δυκ μαζι σ είμαι φίλε αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να απορροφήσει απο το 2020 και να μην βγάλει νέα προκήρυξη
Καλημερα. Τα δεδομενα δεν δειχνουν νεα προκηρυξη. Τον λογο για νεα η οχι δεν το βρισκουμε δυστυχως εμεις. Εμενα θα με βολευε νεα προκηρυξη γιατι ειμαι καμια 18ος επιλαχων στην Σαμο και για να με παρουν πρεπει να φυγουν οι μονιμοι με τον διοικητη μαζι.:) Αλλα δυστυχως τα δεδομενα κ η χρονικη περιοδος δειχνουν κληση επιλαχοντων. Ουτε ειδικος ειμαι βεβαια.
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Καλημέρα χρόνια πολλά. Καλα ρε παιδιά αυτά που σκέφτεστε μερικοι και γράφετε τα πιστεύετε; Ο μήνας έχει 3. Σε 2 μέρες ξεκινάνε δουλειά οι εποχικοι. Και εσείς σκέφτεστε ότι θα βγάλει καινούργια προκυρηξη; Φίλε μου θα παρει επιλαχοντες γιατι τους καλεί με ένα τηλέφωνο. Εχει έτοιμους πίνακες. Τα έχουμε πει 1000 φορές... Όταν βγάλει καινούργια προκυρηξη ακολουθούν διαδικασίες που διαρκούν πάνω από ένα μήνα. Αιτησεις-προσωρινα-ενστασεις-οριστικα κτλπ κτλπ. Αν έβγαζε προκυρηξη σήμερα για να γίνουν όλες οι διαδικασίες ούτε τέλη Ιουνίου δεν θα πήγαιναν για δουλειά! Εχει βγάλει δύο συνεχόμενες το 2019 και το 2020. Πριν από αυτές είχε 10 χρόνια να βγάλει. Και μερικοί ονειρεύονται κάθε χρόνο προκυρηξη; Κουράζεται το νήμα τσάμπα! Πηγαίνετε ποιο πίσω μερικοί και δείτε την συζήτηση, λέμε τα ίδια και τα ίδια. ΔΥΚ κλειστό το νήμα να ησυχάσουμε.
Για να σε βοηθήσω φιλε μου να βρεις το λόγο μπορείς να διαβάσεις την προκυρηξη του 2020! Ισχυει για εως 5 χρονια ο πινακας επιλαχόντων και οποια κενα υπαρχουν θα καλύπτονται απο τον πινακα επιλαχόντων του 2020!Πολλοί νομίζουν ότι επειδή εβγαλε προκυρηξη και το 19 και το 20 θα βγαλει και το 21!
Η προκυρηξη του 2019 βγηκε για μια σεζόν με αποτέλεσμα να μην κανουν πολλοι τα χαρτιά τους και να μην υπάρχουν πολλοι επιλαχοντες, ήταν λοιπόν φανερό οτι το 20 θα εβγαινε προκυρηξη (ειτε για 1 είτε για 3 ειτε για 5 χρονια που βγηκε τελικα) γιατι ειχαν αρκετά κενα και δεν ειχαν απο που να τα καλύψουν (τα κάλυψαν με επιλαχοντες απο κοντινούς δήμους, αλλα και παλι αυτο δεν ηταν λυση γιατι ξεσπιτωθηκε πολυς κοσμος).
Αλλος ένας λόγος φιλε μου ειναι οτι δεν βγαίνουν σε μια μερα οι προκυρηξεις, υπάρχει ενας σχεδιασμός απο το προηγούμενο ετος για ποσα άτομα θα παρει, που θα τα παρει, για ποσο θα τα παρει και ποσο θα στοιχίσουν!
Οποιος θελει να ψάξει αν βγει ή δεν βγει προκυρηξη μπορεί να βλεπει καθε χρόνο τον προϋπολογισμό τους κρατους!
Ο προϋπολογισμός των 2500 εποχικων του 19 του 20 και των παλαιότερων ετων που εχουν μείνει, εχει ψηφιστει και τα κονδυλια εχουν βγει για εως 5 χρόνια!
Αν τελείωσουν σε διαφορους τοπους οι πινακες επιλαχόντων ισως να βγει συμπληρωματικη προκυρηξη για αυτούς τους τόπους και μονο!
Αυτα τα λεω καλοπροαιρετα χωρις να θελω να προσβαλω κανενα απλα λεω πως εχουν τα δεδομένα!
Η προκυρηξη του 2019 βγηκε για μια σεζόν με αποτέλεσμα να μην κανουν πολλοι τα χαρτιά τους και να μην υπάρχουν πολλοι επιλαχοντες, ήταν λοιπόν φανερό οτι το 20 θα εβγαινε προκυρηξη (ειτε για 1 είτε για 3 ειτε για 5 χρονια που βγηκε τελικα) γιατι ειχαν αρκετά κενα και δεν ειχαν απο που να τα καλύψουν (τα κάλυψαν με επιλαχοντες απο κοντινούς δήμους, αλλα και παλι αυτο δεν ηταν λυση γιατι ξεσπιτωθηκε πολυς κοσμος).
Αλλος ένας λόγος φιλε μου ειναι οτι δεν βγαίνουν σε μια μερα οι προκυρηξεις, υπάρχει ενας σχεδιασμός απο το προηγούμενο ετος για ποσα άτομα θα παρει, που θα τα παρει, για ποσο θα τα παρει και ποσο θα στοιχίσουν!
Οποιος θελει να ψάξει αν βγει ή δεν βγει προκυρηξη μπορεί να βλεπει καθε χρόνο τον προϋπολογισμό τους κρατους!
Ο προϋπολογισμός των 2500 εποχικων του 19 του 20 και των παλαιότερων ετων που εχουν μείνει, εχει ψηφιστει και τα κονδυλια εχουν βγει για εως 5 χρόνια!
Αν τελείωσουν σε διαφορους τοπους οι πινακες επιλαχόντων ισως να βγει συμπληρωματικη προκυρηξη για αυτούς τους τόπους και μονο!
Αυτα τα λεω καλοπροαιρετα χωρις να θελω να προσβαλω κανενα απλα λεω πως εχουν τα δεδομένα!
- jioseftsavi
Δεν καταλαβαίνω λέει ο άλλος το λόγο να μην βγάλει προκυρηξη. Οι λόγοι είναι εμφανείς και ξεκαθαροι φίλε μου! Έχει βγάλει ΔΥΟ προκυρηξεις συνεχόμενες σε δύο χρόνια! Δηλαδή με πόσες είστε ευχαριστημένοι; Με 10 Συνεχόμενες προκυρηξεις; Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε! Και εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω να βγάλει μια προκυρηξη με όριο ηλικίας τα 33 έτη στην Ελληνική αστυνομία διότι τώρα έχω 3000 μορια και θα μπω στην πρώτη 50αδα αλλά δυστυχώς το πουλάκι πέταξε! Όταν με επερνε το όριο ηλικίας δεν είχα μορια! Δεν ρωτάω γιατί και πως! Ξεχάστε προκυρηξη εποχικών για φέτος και το ποιο πιθανό και του χρόνου! Καλή επιτυχία στους επιλαχοντες και μην λέμε τα ίδια και τα ίδια! Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν τα χαρτιά τους βρείτε καμια δουλειά και ηρεμήστε.
Με εντελώς φιλική και καλοπροαίρετη διάθεση, προτείνω να κάνετε τα χαρτιά σας για εθελοντές όσοι το θέλετε πολύ, ώστε να αυξήσετε τα μόριά σας και όταν με το καλό είναι να βγει προκήρυξη θα βγει. Οι φήμες λένε (και οι φωνές αυτές γίνονται ολοένα και πιο δυνατές) ότι η επόμενη προκήρυξη για το πυροσβεστικό σώμα, θα αφορά προκήρυξη για ΠΠΥ. Προσευχηθείτε οι αναμένοντες προκήρυξη για εποχικούς να γίνει αυτό για ευνόητους λόγους.
ΥΓ: Όπως έχω ξαναγράψει κανένας δεν θέλει να φάει το ψωμί του άλλου και όλοι βράζουμε στο ίδιο ζουμί. Καλό είναι όμως να βλέπουμε τα πράγματα με ρεαλιστική προσέγγιση και να μην εθελοτυφλούμε. Χριστός Ανέστη και καλή αντιπυρική σε όλους!
ΥΓ: Όπως έχω ξαναγράψει κανένας δεν θέλει να φάει το ψωμί του άλλου και όλοι βράζουμε στο ίδιο ζουμί. Καλό είναι όμως να βλέπουμε τα πράγματα με ρεαλιστική προσέγγιση και να μην εθελοτυφλούμε. Χριστός Ανέστη και καλή αντιπυρική σε όλους!
- jioseftsavi
jioseftsavi έγραψε:Δεν καταλαβαίνω λέει ο άλλος το λόγο να μην βγάλει προκυρηξη. Οι λόγοι είναι εμφανείς και ξεκαθαροι φίλε μου! Έχει βγάλει ΔΥΟ προκυρηξεις συνεχόμενες σε δύο χρόνια! Δηλαδή με πόσες είστε ευχαριστημένοι; Με 10 Συνεχόμενες προκυρηξεις; Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε! Και εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω να βγάλει μια προκυρηξη με όριο ηλικίας τα 33 έτη στην Ελληνική αστυνομία διότι τώρα έχω 3000 μορια και θα μπω στην πρώτη 50αδα αλλά δυστυχώς το πουλάκι πέταξε! Όταν με επερνε το όριο ηλικίας δεν είχα μορια! Δεν ρωτάω γιατί και πως! Ξεχάστε προκυρηξη εποχικών για φέτος και το ποιο πιθανό και του χρόνου! Καλή επιτυχία στους επιλαχοντες και μην λέμε τα ίδια και τα ίδια! Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν τα χαρτιά τους βρείτε καμια δουλειά και ηρεμήστε.
Πεστα φιλε μου!
Πες τα χρυσοστομε. Το έχουμε τραβήξει από τα αυτιά. Όντως τα ίδια και τα ίδια λέμε πλέον.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ 1300 άτομα όπως πέρσι .. Μόλις μου το έστειλαν το είδα με τα μάτια κ λέει κιόλας ότι αναμένεται να ανακοινωθεί από την πυροσβεστική .. Στον ελεύθερο τύπο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες