Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Τάκη λέγε κάνα tip για 100 και 2000 μέτρα μη τα κρατάς για την πάρτυ σου!! :-D :-D
Σε ποιόν πίνακα είδατε πόσοι είναι οι των Ειδικών Δυνάμεων;
Takis7 έγραψε:Αδερφέ πως θα το μάθουμε αφού θα βγουν Παρασκευή μάλλον! Επισης εγώ βλέπω 35 γυναίκες και 10 άντρες στις θέσεις της γενικής κατηγορίας. (95 είναι οι γυναίκες και περίπου 40-50 άντρες)Ptg έγραψε: Τη Δευτέρα θα δείξει τι θα γίνει στη γενική κατηγορία. Μόλις το τελειώσουν οι γυναίκες θα ξέρουμε τι παιζει
Μάλλον εννοεί αν περίμεναν πολύ ώρα αν ήταν αυστηροί η όχι έτσι κι αλλιώς εκείνη τη στιγμή δεν σου ανακοινώνουν αν πέρασες την κάθε δοκιμασία; Λιονταρίνα και Λίνα μη μας ξεχάσετε!!!
Εννοώ ότι θα μας πουν οι κοπέλες του φόρουμ αν κόπηκαν αρκετές ή όχι310LELE έγραψε:Μάλλον εννοεί αν περίμεναν πολύ ώρα αν ήταν αυστηροί η όχι έτσι κι αλλιώς εκείνη τη στιγμή δεν σου ανακοινώνουν αν πέρασες την κάθε δοκιμασία; Λιονταρίνα και Λίνα μη μας ξεχάσετε!
Δεν νομίζω να κοπούν όπως είπε ένας μπορεί και οι 35-45 να είναι γυναίκες στις πρώτες θέσεις!Ptg έγραψε:Εννοώ ότι θα μας πουν οι κοπέλες του φόρουμ αν κόπηκαν αρκετές ή όχι
Ναι από τις 45 οι 35 θα είναι γυναίκες καλα το πας έτσι θα γίνει ακριβως
Δεν το είπα με υποτιμητική διάθεση. Καθαρά και μόνο επειδή οι γυναίκες στις πρώτες θέσεις είναι πολλές και δίνουν και πρώτες τα αθλήματα.Lina91 έγραψε:Εννοώ ότι θα μας πουν οι κοπέλες του φόρουμ αν κόπηκαν αρκετές ή όχι Δεν νομίζω να κοπούν όπως είπε ένας μπορεί και οι 35-45 να είναι γυναίκες στις πρώτες θέσεις!
Και γω την άποψη μου λέω επειδή στις πρώτες 70 θέσεις είναι ελάχιστοι άντρες σε σύγκριση με τις γυναίκες
Οπότε θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις τη Δευτέρα για τις αθλητικές δοκιμασίεςLina91 έγραψε:Και γω την άποψη μου λέω επειδή στις πρώτες 70 θέσεις είναι ελάχιστοι άντρες σε σύγκριση με τις γυναίκες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Παιδιά η κολύμβηση είναι εύκολη για έναν που δεν έχει κάνει ποτέ προπόνηση σε πισίνα; Υπάρχει περίπτωση να κοπεί; Γιατί δεν έχω κάνει.. σε θάλασσα κολυμπάω πάντως
vtsola21 έγραψε:Παιδιά η κολύμβηση είναι εύκολη για έναν που δεν έχει κάνει ποτέ προπόνηση σε πισίνα; Υπάρχει περίπτωση να κοπεί; Γιατί δεν έχω κάνει.. σε θάλασσα κολυμπάω πάντως
Καλησπέρα, είσαι στη γενική κατηγορία η ειδικές δυνάμεις;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Οχι οχι μεσο πανελληνιων για σημαιοφορους
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Τότε μην προβληματίζεσαι. Αν έχεις μια σχετική εξοικείωση με το κολύμπι τα 50 μέτρα κάτω από 2 λεπτά είναι μια πολύ εύκολη αθλητική δοκιμασία.
- Panagouleas
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Μαγκες με βουτια θα ειναι στην πισινα η θα ειμαστε μεσα ειδη;
Λογικά όπως βολεύει τον καθένα, είτε μέσα είτε από βατήρα είτε δίπλα από τον βατήρα. Πάντως περίεργο που έβαλαν πρώτο το κολύμπι γιατί άραγε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες