Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Στο ειπα :)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
176 κόπηκαν! Πολλοί μου φαίνονται... Καλή επιτυχία
176 δεν ειναι και τοσοι πολλοι σε 1100.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Και στην κολυμβηση μην περιμενετε να κοπουν πολλοι... βαρια βαρια καμια 30αρα... και βαρια 10 στα ψυχοτεχνικα... στα αθληματα θα γινει οτι ειναι να γινει... αν καο μας βλεπω να δινουμε γραπτα καμια 600αρα ατομα...
Καμία πρόβλεψη για τις ημερομηνίες των μαθημάτων;
Παιδια καλησπερα! ξερει κανεις ποτε περιπου θα γινουν οι γραπτες εξετασεις και αν υπαρχουν πουθενα τα θεματα προηγουμενων ετων?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
πιστεύω τη βδομάδα 18-22 του μήναntoil88 έγραψε:Καμία πρόβλεψη για τις ημερομηνίες των μαθημάτων;
Παιδια μια μικρη βοηθεια... Απο τον πειραια στο λιμανι πιο ειναι το πιο συντομο μεσω για να παω στην σχολη ευελπιδων στη βαρη; Απο που θα το παρω; Και εισητηριο περνω απο τον ηλεκτρικο; Και ποση ωρα θα κανω 8 η ωρα θα πρεπει να μαστε εκει και εγω φτανω 6 και κατι πειραια με το καραβι... Θα προλαβω; Σορρυ αν το εχετε ξανασυζητηση και δεν το εχω προσεξει... Ευχαριστω!

Εγω στην θεση σου θα έπαιρνα ταξί δεν θα το ρισκαρα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Εχεις πολλες επιλογες... Μπες google maps πατα οδηγιες και θα δεις... τωρα οσο για το εισιτήριο 1.40 κανει (απο τον ηλεκτρικο το παιρνεις ή απο περιπτερο αν εχουν) και ισχυει για 1,5 ωρα.
εσυ κανα δυοωρο θα κανεις αποτι ειδα... Αναλογα με το ποση ωρα θα περιμενεις...
εσυ κανα δυοωρο θα κανεις αποτι ειδα... Αναλογα με το ποση ωρα θα περιμενεις...
Το σκεφτηκα και εγω το ταξι αλλα θα μ βγει ο κουκος αιδονι... Μπηκα google map και ολα απο δυωρο και πανω ειναι και αν εχει κινηση κτλ θα εχω θεμα... Αν δεν βρω λυση με βλεπω με ταξι... Ευχαριστω παντως...
Ισχυει κοστίζει πολυ αλλα εκει που μας εχουν βάλει να δώσουμε τι να κάνουμε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Αμα το έχετε με τα αθλήματα και είστε και σε καλή θέση στα μόρια, καλύτερα να μην το ρισκάρετε και να πάτε με ταξί.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Προτείνω να αφήσετε ήσυχα τα ταξί και να πάτε Αθήνα μία μέρα νωρίτερα... Τα λεωφορεία τα γράφει στο google maps και αν το έχετε στο κινητό σας είναι πολύ πρακτικό...
Υπάρχει και εφαρμογή για smartphones και tablets για όους έχουν. Λέγεται Αthens Transportation και είναι πολύ εύχρηστη με αναλυτικά δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς και όλες στις στάσεις μαζί με ωρολόγιο πρόγραμά τους. Ενημερώνεαι απο τον ΟΑΣΑ απότι έχω δεί οπότε λογικά είναι έγκυρο.
Όσο για το να έρθουν μια μέρα νωρίτερα Giorgospcline αυτό φίλε δεν είναι εφικτό για όλους γιατί μπορεί να είναι π. Χ. Απο νησί και να μην έχει καράβι κάθε μέρα ή επειδή είναι πολλές οι μέρες και πάαρα πολλά τα έξοδα για κάποιους που δεν έχουν που να μείνουν και δεν ειναι απο Αθήνα και θα πάνε σε ξενοδοχείο να μην γίνεται αυτό που λές απλά, αν και θα ήταν το ιδανικό για όλους μας!
Όσο για το να έρθουν μια μέρα νωρίτερα Giorgospcline αυτό φίλε δεν είναι εφικτό για όλους γιατί μπορεί να είναι π. Χ. Απο νησί και να μην έχει καράβι κάθε μέρα ή επειδή είναι πολλές οι μέρες και πάαρα πολλά τα έξοδα για κάποιους που δεν έχουν που να μείνουν και δεν ειναι απο Αθήνα και θα πάνε σε ξενοδοχείο να μην γίνεται αυτό που λές απλά, αν και θα ήταν το ιδανικό για όλους μας!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες