Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

krhtikos123 έγραψε:Greek army καλησπερα! Να σου κανω μια ερωτηση; Περυσι αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα θεμα που αναρτουσαμε τα μορια μας. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για φετος; (Σορυ πριν το εβαλα σε λαθος θεμα)

Μόρια Υποψήφιων Ειδικών Φρουρών (2011)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωτηρης έγραψε:Πολυ απλα οσοι ειναι κατω των 25 θα αμοιβονται με λιγοτερα, θελουν να περασουν ενα σχεδιο που οσοι ειναι κατω των 25 να περνουν πιο λιγα. Τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα.

Άν το δώ και αυτό σε αυτό το κράτος, εντάξει τις έκοψα απλά Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

AΥτό γίνεται στον ιδιωτικό τόμεα τελοσπάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμα για γενική κουβέντα υπάρχει το ΚΨΜ
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Ελπίζω να είναι τα μόρια οπως πέρσι δλδ 500 ειδικές, δ και 300 μηχανή
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ιουλιος »

basilis.lok έγραψε:Ελπίζω να είναι τα μόρια οπως πέρσι δλδ 500 ειδικές, δ και 300 μηχανή

δεν νομιζω να αλλαξει κατι απο αυτα!

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όποιος θέλει μου στέλνει σε προσωπικό μήνυμα τα μόρια που συγκεντρώνει και σε ποια κατηγορία είναι και τον βάζω στην λίστα
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

krhtikos123 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Greek army καλησπερα! Να σου κανω μια ερωτηση; Περυσι αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα θεμα που αναρτουσαμε τα μορια μας. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για φετος; (Σορυ πριν το εβαλα σε λαθος θεμα)

Μόρια Υποψήφιων Ειδικών Φρουρών (2011)

Ευχαριστώ!

krhtikos123 έγραψε:Μακαρι να ειναι αλλα το κοβω πολυ πιθανο, μου το ειπε ο κολλητος μου που ειναι αστυφυλακας που το συζηταγε με κατι συναδελφους του και το παιδι ειναι πολυ σοβαρο και πληροφορημενος.(Δεν λεω οτι υσχιει κατι τετοιο προς το παρον αλλα μελλοντικα ειναι πολυ πιθανο να κανουν καποιες περικοπες σε αυτους που ειναι νεοι ηλικιακα.) Αυτη ηταν και η δικη του εξιγιση για το λιμενικο για το οριο ηλικιας αλλα και για την σχολη αστυφυλακων που και εκει το οριο το κανανε 26.

Αδερφε, το οριο για την αστυφυλακων ηταν παντα 26... Εμεις δεν φοβομαστε μην λεει αρλουμπες ο κολλητος σου... Αλλα μην τον εχουν πληροφορησει και αυτον λαθος... Και αθελα του βγαλει λαθασμενες ειδησεις.Εικόνα

krhtikos123 έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδια 600 ατομα στην πυροσβεστικη τα οποια τα μορια ειναι περιπου τα ιδια μορια με τους φρουρους και αμα ρωτισεις 600 ατομα αμα περασεις πυροσβεστικη και αστυνπμια που θα πας οι 500 θα σου πουνε πυροσβεστικη! Βαλτε τωρα και 280 ατομα στο λιμενικο αμεσως θα φυγουν τα χοντρα απολυτηρια, μαγκες η γνωμη μου ειναι οτι οι βασεις θα πεσουνε παρα πολυ! Εσεται υμαρ!

Αρκετά λογικό μου ακούγεται... Εικόνα

krhtikos123 έγραψε:
handballer έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:Μαγκες με σχεση την περσινη προκυριξη τα θετικα ειναι!1. Ειναι 1200 ατομα με σχεσι περσι που ιταν 5002. Πλην την προκυρηξη των ειδικων φρουρων βγαινουν και αλλες προκυρηξεις!3. Απο την προκυρηξη των ειδικων φρουρων του 2009 με του 2010 απολυθηκαν 5 σειρες στρατου! Φετος θα εχουν απολυθει 4 σειρες! Η λογικη λεει οτι και στην α' κατηγορια και στην β' θα πεσουν οι βασεις σιγουρα!
Επιτελους... Υπαρχουν ακομα ατομα που σκεφτονται λογικα... Εικόνα

Σκέφτονται και άλλοι λογικά και αισιόδοξα. Το θέμα είναι να επιβεβαιωθούμε.

Ναι ρε σειρά μην τσατίζεσαι... (πλακίτσα κάνω). Το θέμα είναι τα λεγόμενά μας να ταυτίζονται με την πραγματικότητα... Και πως ακόμη και καλοπροαίρετοι να είμαστε εμείς, και να μεταφέρουμε πράγματα που μας λένε άλλοι, καλό θα είναι να τα ζυγίζουμε λίγο πριν τα λέμε. Λίγο πολύ όλοι έχουμε μυαλό να καταλάβουμε το πραγματικό από την πατάτα που μας πετάει ο καθένας.(Χωρίς παρεξήγηση πάντα) Εικόνα

D.Y.K έγραψε:Πολυ απλα οσοι ειναι κατω των 25 θα αμοιβονται με λιγοτερα, θελουν να περασουν ενα σχεδιο που οσοι ειναι κατω των 25 να περνουν πιο λιγα. Τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα.

Άν το δώ και αυτό σε αυτό το κράτος, εντάξει τις έκοψα απλά Εικόνα

Χαχαχα... Θα τις κόψουμε όλοι παρέα... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
krhtikos123
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Λακεδαίμων έγραψε:Χαλαρώστε ρε μάγκες που θα είναι και 2.600 η βάση με 1.200 άτομα φέτος... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα! Άποψη μου θα κυμανθεί απο 2.300-2.400 με τίποτα πιο πάνω, μπορεί πιο κάτω. Εγώ, μόλις τελείωσα και με το δίπλωμα λεωφορείου και έφτασα αισίως τα 2.920 μόρια που ήθελα τόσο καιρό. Καλή επιτυχία να έχουμε όλοι και υπομονή...

Αν υπολογίσουμε

1. Τα 1200 άτομα αντι για 500

2. Το οτι ήδη οι περσινοί 500 επιτυχόντες φύγαν απο τη μέση

3. Τις υπόλοιπες προκηρύξεις που τρέχουν

4. Τους τσολιάδες που παίρνουν κι αυτοί μόρια απο φέτος

Η προσωπική μου γνώμη είναι 150 με 200 μόρια κάτω σε κάθε κατηγορία...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

krhtikos123 έγραψε:
Λακεδαίμων έγραψε:Χαλαρώστε ρε μάγκες που θα είναι και 2.600 η βάση με 1.200 άτομα φέτος... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα! Άποψη μου θα κυμανθεί απο 2.300-2.400 με τίποτα πιο πάνω, μπορεί πιο κάτω. Εγώ, μόλις τελείωσα και με το δίπλωμα λεωφορείου και έφτασα αισίως τα 2.920 μόρια που ήθελα τόσο καιρό. Καλή επιτυχία να έχουμε όλοι και υπομονή...

Αν υπολογίσουμε

Θεωρώ εύστοχες τις προβλέψεις σου.
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Λετε να γινει κανενα πλαφον με απολυτηριο 10;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

krhtikos123 έγραψε:

Αν υπολογίσουμε

Θεωρώ εύστοχες τις προβλέψεις σου.
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Απολυτήριο 15,7ΔΕΑ

Ειδ. Δυναμεις

Μοτο

Γ+Ε δίπλωμα

3τεκνης οικ

Σύνολο 3,270

Περιμένουμε... Εικόνα

MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Ρε παιδια βλεπω κατι μορια 3200 οπως π. Χ ο πιλοτος απο πανο μου. Και λεω που παω εγω με τα 2380 λετε να τα καταφερω ρε παιδια; Το θελω παρα πολυ να μπω...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Μπα μην αγχωνεσαι με 2380. Συνηθως οι πρωτοι 200 εχουν πανω απο 2400-2500. Μετα πεφτουν δραματικα τα μορια μεχρι να φτασουμε να εχουμε καθε δεκα μορια,100 ατομα την ιδια βαθμολογια Εικόνα

μην κοιτας τι εγινε περσι με 400 ατομα στην Α, η προκ ηταν κομμενη και ραμμενη στους δοκιμους των ειδ δυναμεων (με ταριφα ολα τα διπλωματα και στην ξεφτιλα ενα lower). Φετος υπαρχουν αλλες 2 προκηρυξεις που αφορουν καπου στα 900-1000 ατομα και ειδικα οπως εχει γινει η αστυνομια αυτες τις μερες, θεωρω πως θα ειναι λιγοτερες οι αιτησεις.

Η δικη μ προβλεψη ειναι πως φετος και αυτος π εχει 2200 θα μπει. Σαν επιλαχων εστω, αλλα θα μπει...

το σκεπτικο μου ειναι το εξης: Περυσι π ειχαμε 400 "τυχερους" (2450 η βαση) πηρε επιλαχοντες (συμφωνα παντα με τις μαρτυριες οσων ειχαμε περυσι εδω και περασαν) μεχρι 2390. Αν πατε στους πινακες θα δειτε μαγκες μ οτι ο 2390 εχει σειρα καπου 500! Δλδ στους 400, πηρανε μεχρι και τον 100στο επιλαχοντα... Στους 400! Φανταστειτε τι θα γινει στους 960!

ειδικα φετος θα συνιστουσα λιιιιγη αισιοδοξια... Οχι εθελοτυφλια ομως, ουτε αυταπατες... Οπως ειπε ενας... Ἔ σσεται ἦ μαρ

υ. Γ. Το στυλακι μ στο τελος ειναι λιγο "ο θανατος σου, η ζωη μου" αλλα. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ολοι ξερουμε πως ειναι ετσι.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

electrolisa έγραψε: Μπα μην αγχωνεσαι με 2380. Συνηθως οι πρωτοι 200 εχουν πανω απο 2400-2500. Μετα πεφτουν δραματικα τα μορια μεχρι να φτασουμε να εχουμε καθε δεκα μορια,100 ατομα την ιδια βαθμολογια Εικόνα

μην κοιτας τι εγινε περσι με 400 ατομα στην Α, η προκ ηταν κομμενη και ραμμενη στους δοκιμους των ειδ δυναμεων (με ταριφα ολα τα διπλωματα και στην ξεφτιλα ενα lower). Φετος υπαρχουν αλλες 2 προκηρυξεις που αφορουν καπου στα 900-1000 ατομα και ειδικα οπως εχει γινει η αστυνομια αυτες τις μερες, θεωρω πως θα ειναι λιγοτερες οι αιτησεις.

Η δικη μ προβλεψη< ειναι πως φετος και αυτος π εχει 2200 θα μπει. Σαν επιλαχων εστω, αλλα θα μπει...

το σκεπτικο μου ειναι το εξης: Περυσι π ειχαμε 400 "τυχερους" (2450 η βαση) πηρε επιλαχοντες (συμφωνα παντα με τις μαρτυριες οσων ειχαμε περυσι εδω και περασαν) μεχρι 2390. Αν πατε στους πινακες θα δειτε μαγκες μ οτι ο 2390 εχει σειρα καπου 500! Δλδ στους 400, πηρανε μεχρι και τον 100στο επιλαχοντα... Στους 400! Φανταστειτε τι θα γινει στους 960!

ειδικα φετος θα συνιστουσα λιιιιγη αισιοδοξια... Οχι εθελοτυφλια ομως, ουτε αυταπατες... Οπως ειπε ενας... Ἔ σσεται ἦ μαρ

υ. Γ. Το στυλακι μ στο τελος ειναι λιγο "ο θανατος σου, η ζωη μου" αλλα. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ολοι ξερουμε πως ειναι ετσι.

Συμφωνώ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες