Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Ολα αυτα εχουν απαντηθεί στις αλλες 75 σελιδες του φορουμ.. Εαν μπει καποιος αν βαριέσαι να στα πει
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

Αντωνης2018 έγραψε:Ολα αυτα εχουν απαντηθεί στις αλλες 75 σελιδες του φορουμ. Εαν μπει καποιος αν βαριέσαι να στα πει

Οι 75 σελίδες του forum είναι από το... 2010.

Αυτό σημαίνει ότι Κάτι που ίσχυε πριν 8 χρόνια ή ακόμη και πριν 2 χρόνια, ενδεχομένως να ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ τώρα.

Καλό είναι λοιπόν, αν κάποιος ξέρει να απαντήσει τι ισχύει ΣΗΜΕΡΑ ,

ώστε να υπάρχει επικαιροποιημένη και άρα χρήσιμη η πληροφορία.

Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

7. Ναι υπηρετείς υποχρεωτικά για 2 χρόνια σε αστυνομικά τμητατα της Αττικής και ύστερα επιλεγεις υπηρεσία 4. Οχι μπορεί να σε στείλουν είτε στην Αθήνα, είτε σε νησιά ή σε κάποιο άλλο μέρος αλλά μπορει και στον τόπο διαμονής σου και όχι τα έξοδα είναι όλα δικά σου. Πληρωνεσαι για τους μήνες όπου θα κάνεις πρακτική γύρω στα 500 ευρώ αλλά κάτι ακουστικε ότι τους το μείωσαν στα 260 ευρώ

3. Ναι ακριβώς αυτά που αναφέρεις θα έχεις άδεια

2. Οχι , αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονικός υπολογιστής διαθέτει η σχολή αίθουσα πληροφορικής

1. Ο κανονισμός λεει ότι επιτρέπεται κινητό χωρίς κάμερα μόνο οπότε καταλαβαίνεις, τωρα δεν ξέρω τι γινεται στα κρυφά εκεί μέσα αλλά σίγουρα τον πρώτο καιρό ούτε να το σκεφτείς για τέτοια πράγματα

6. Απο τον Οκτώβρη που θα μπεις μέχρι τον Ιούνιο θα είσαι στην σχολή και μετά από Ιούνιο μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη δηλαδή 1 χρόνος πρακτική θα είναι.

Δίνεις φέτος και εσύ πανελλαδικές εξετάσεις?

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

Έδωσα φέτος.και περνάω 100% (16950)

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

297 ευρώ θα παίρνεις όσο κάνεις πρακτική κ όχι 500... Κ μένεις κ τρως έξω
Kostas12345

Α οκ έτσι και αλλιώς το έγραψα ότι δεν είμουν σίγουρος ότι είναι τόσα γιατί είχα ακούσει για μειωση των χρηνατχρ σε αυτά που λαμβάνουν στην σχολή . Εμένα παντός ο ξάδερφος μου επαιρνε γύρω στα 500 ευρω. Ωστόσο το ποσό μου φαινεφαί ελάχιστο αν φανταστείς ότι λαμβάνουν περίπου τα ίδια χρήματα με αυτά της σχολής για την εργασία που εκτελούν και επίσης δεν μπορούν να εξασφαλίσουν με αυτά τα χρήματα ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια προκήρυξη ειδικων φρουρων λετε να ξαναβγεί; Εχω 2 αστυφυλακες και 1 ειδικό φρουρο στην οικογενεια και απο οτι ξερω παίρνουν ψίχουλα οι ειδικοι φρουροί σε σχέση με τους αστυφύλακες αλλα παρ όλα ειναι πανω κατω τα ιδια
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

KΑλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω επειδη ασχολουμαι με την πυγμαχια ερασσιτεχνικα (βαρεων βαρων). Και εγω καλη βαθμολογια γενικως. Αμα ασχοληθω περισσοτερα και ενταχθω στην ελληνικη ομαδα για τους ολυμπιακους αγωνες. Θα εχω δικαιωμα ενταξης στην σχολη αστυφυλακων η αξιωματικων τις ελληνικης αστυνομιας;(Σας παρακαλω να απαντησει καποιος που ξερει επι του θεματος)
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αντωνης2018 έγραψε:Παιδια προκήρυξη ειδικων φρουρων λετε να ξαναβγεί; Εχω 2 αστυφυλακες και 1 ειδικό φρουρο στην οικογενεια και απο οτι ξερω παίρνουν ψίχουλα οι ειδικοι φρουροί σε σχέση με τους αστυφύλακες αλλα παρ όλα ειναι πανω κατω τα ιδια
Πάρα πολύ δύσκολο να βγάλει ΕΦ τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα σχεδόν αποκλείεται. Μην πούμε κανένα χειρότερο σενάριο. Εδώ παίρνει 250 Αστυφύλακες... Από τους 1000-1200 που έπαιρνε κάθε χρόνο. Δυστυχώς, όπως έχω ξανά γράψει, πάνε οι παλιές, καλές εποχές. .

Kostas12345

Διάβασε την προκήρυξη την ελας αλλά από πέρυσι ισχύει αυτό http://www.kathimerini.gr/913979/article/epikairothta/ellada/fwtografikh-prokhry3h-gia-a8lhtes-se-sxoles-ths-elas
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ειδικους φρουρούς ισα ισα ειναι που πρεπει να κανουν προσλήψεις... Του ς δινουν ΜΕΙΚΤΑ 600 ευρώ δηλαδή εκμετάλλευση. Ασε που οι ειδικοι φρουροι τηςς προκήρυξης του 2011 το 2019 γίνονται ολοι αστυφύλακες. Το σωματείο των ειδ φρ θα μείνει χωρις καθόλου προσωπικό. Θα βγει κατι πιστευω
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δηλαδη εγω που στην ηλικία των 11 πηρα χαλκινο μετάλλιο στο καρατε μπορω να μπω στην Αστυφυλάκων άνευ εξετάσεων?
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αντωνης2018 έγραψε:Ειδικους φρουρούς ισα ισα ειναι που πρεπει να κανουν προσλήψεις... Του σ δινουν ΜΕΙΚΤΑ 600 ευρώ δηλαδή εκμετάλλευση. Ασε που οι ειδικοι φρουροι τηςς προκήρυξης του 2011 το 2019 γίνονται ολοι αστυφύλακες. Το σωματείο των ειδ φρ θα μείνει χωρις καθόλου προσωπικό. Θα βγει κατι πιστευω
Μακάρι να είναι όπως τα λες φίλε μου...

Αντωνης2018 έγραψε:Δηλαδη εγω που στην ηλικία των 11 πηρα χαλκινο μετάλλιο στο καρατε μπορω να μπω στην Αστυφυλάκων άνευ εξετάσεων;

Πρέπει να έχεις πετύχει σημαντική διάκριση μέχρι κάποια ηλικία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Πανελλήνιους, Βαλκανικούς κοκ. Με λίγα λόγια, τέτοιου επιπέδου διάκριση.

evi_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από evi_p »

Σχετικά με τα ερωτήματα που ετέθησαν:

1. Τα κινητά με κάμερα επιτράπηκαν για 1η φορά φέτος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης

2. Τα λάπτοπ δεν είναι απαραίτητα

3. Άδειες κανονικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα (Μ. Τετάρτη με Τρίτη του Πάσχα) ενώ το καλοκαίρι 20 μέρες μετά από συνεννόηση με το διοικητή της Υπηρεσίας που θα κάνεις πρακτική

4. Πρακτική κατά κύριο λόγο στα νησιά αν και η Αθήνα βγάζει μερικές θέσεις

τα υπόλοιπα λίγο πολύ απαντήθηκαν πιο πάνω Εικόνα

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

Νόμιζα ότι είναι το αντίθετο:Πρακτική κατά κύριο λόγο Αθήνα και λίγες θέσεις στα νησιά.

Θα προτιμούσα Αθήνα Εικόνα

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης