Terminator έγραψε:12Θειστή αγνόησε τις ***** που λένε εδώ μέσα τα ναζιστάκια και οι ταγματασφαλίτες.
Ναι ας τα αγνοησουμε ολα, θυματα της αριστερης προπαγανδας, το ψυχικο και πνευματικο δηλητηριο εχει εισελθει στο αιμα σας, Προτιματε το προλεταριατο, τον διεθνισμο, παρα τον Ελληνισμο και μετα με Υποβιβαζετε σε ναζι και φασιστα... Πως θεωρειται Ελληνα τον εαυτο σας οταν αποδεχεστε τον κομμουνισμο ή τον Ναζισμο; Αν αυτα ειναι επιχειρηματα σας εναντιον μου, πιστευω ειλικρινα οτι σε πολυ χαμηλο επιπεδο... Ο ελληνικος εθνικισμος δεν εχει καμια σχεση με τον εθνικοσοσιαλισμο ή κομμουνισμο.
Κατ`αρχήν επειδή κάποιος κάνει κριτική στον ελληνικό εθνικισμό (ή "ελληνικό εθνικισμό") δεν σημαίνει ότι είναι σταλινικός, κομμουνιστής, προδότης ή ανθέλληνας.
Δεύτερον, αν μιλήσεις με τον μέσο χρυσαυγίτη θα διαπιστώσεις ότι θέλει να στείλει στην Μακρόνησο και την Γυάρο το 60% του ελληνικού πληθυσμού που δεν ασπάζεται την δεξιά ιδεολογία. Ποτισμένοι με δηλητήριο είναι και από την άλλη πλευρά και μάλιστα πιο πολύ.
Κυνηγέ άστο δεν το σώζεις. Είσαι τυπικός χρυσαυγίτης. Για λίγη εξουσία θα προσκυνήσεις τον οποιοδήποτε. Και θα βγαίνεις έξω και θα λες ζήτω το Έθνος, ζήτω ο Χριστός.
12θεϊστής έγραψε:Κυνηγέ άστο δεν το σώζεις. Είσαι τυπικός χρυσαυγίτης. Για λίγη εξουσία θα προσκυνήσεις τον οποιοδήποτε. Και θα βγαίνεις έξω και θα λες ζήτω το Έθνος, ζήτω ο Χριστός.
Εγω εχω δηλωσει οτι ειμαι Χρυσαυγιτης χωρις να κρυβομαι σαν εσενα που μας το παιζεις επαναστατης της φακης και κρυβεσαι πισω απο υβρεις- χαρακτηρισμους προσωπικους και ανθελληνικες αποψεις-θεωριες Βρες τα πρωτα με τον εαυτο σου βαλε κατω και σκεψου που βαδιζεις και που βρισκεσαι και μετα τα ξαναλεμε συριζαιε προφεσορα
12θεϊστής έγραψε:Κατ`αρχήν επειδή κάποιος κάνει κριτική στον ελληνικό εθνικισμό (ή "ελληνικό εθνικισμό") δεν σημαίνει ότι είναι σταλινικός, κομμουνιστής, προδότης ή ανθέλληνας.
Δεύτερον, αν μιλήσεις με τον μέσο χρυσαυγίτη θα διαπιστώσεις ότι θέλει να στείλει στην Μακρόνησο και την Γυάρο το 60% του ελληνικού πληθυσμού που δεν ασπάζεται την δεξιά ιδεολογία. Ποτισμένοι με δηλητήριο είναι και από την άλλη πλευρά και μάλιστα πιο πολύ.
Συμφωνώ απόλυτα 12θειστή με αυτήν σου την τοποθέτηση.
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις οτι εισαι ανιστορητος και τελειως ανιδεος μετα γεγονοτα που ελαβαν μερος στην πηγαδα του Μελιγαλα
Τωρα πως γινεται να μην εισαι αριστερος και απο την αλλη να υποστηριζεις με τετοιο φανατισμο αυτο το δοσιλογο γουρουνι που ηθελε με το ετσι θελω να καθιερωση και να παραδωσει την πατριδα μας στους βρωμερους μπολσεβικους κατα τις οδηγιες βεβαια του πατερουλη σας Σταλιν εδω πραγματικα στην κωλοτουμπα ξεπερνας και καποιον προφεσορα εδω μεσα που κατα καιρους δινει ρεσιταλ αρλουμπας και ανοησιας
Ανοιξε τα γκαβα σου και μελετησε η αλλιως κατεβα μια βολτα στην περιοχη του Μελιγαλα και ρωτα τους κατοικους να σου πουν αν δεν πιστευεις τις μαρτυριες των κειμενων
Μονο που εκει αν πεις αυτες τις αρλουμπες που μου αναφερεις σε εμενα σε βλεπω για παραθερισμο στο κατ
Μα καλά μιλάς σοβαρά; Δηλαδή όποιος γνωρίζει ιστορία είναι αριστερός; Ότι να'ναι λες ρε. Ο Άρης Βελουχιώτης δεν είχε καμία σχέση με σοβιετικούς και *****. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και κατά τα Δεκεμβριανά που πολέμησε μέχρι και τους Άγγλους για να μείνει η Ελλάδα ανεξάρτητη και ελεύθερη ενώ την ίδια ώρα Άγγλοι-Σοβιετικοί τα είχαν βρεί και είχαν μοιράσει την Ελλάδα μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν ο ΕΛΑΣ πολέμησε να τους διώξει ενώ οι δικοί σου οι "εθνικόφρωνες" συνεργάστηκαν στην αρχή με τον κατακτητή και μετά με τους ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες Άγγλους που είχαν πάρει το 90% επιρροής στην χώρα μας. Πόσο αμόρφωτος είσαι; Όσο για το Μελιγαλά άστο φιλαράκι έχω μιλήσει προπολλού με άτομα που κατάγονται απο εκεί και μου τα έχουν πει δεν σε πέρνει λοιπόν... Άντε γειά και καλά μυαλά ανθέλληνα χρυσαυγίτη.
Greek Gate επειδη συνεχιζεις να εισαι ανιστοριτος και να γελοιοποιησε απο την ασχετοσυνη σου ξεστραβωσου και διαβασε Οσο για το αν εχεις μιλησει με ανθρωπους απο τον Μελιγαλα που σου παρουσιασαν τον κλαρα ως ηρωα αυτα σε αλλη παραλια να τα λες... Οριστε λοιπον=====
Άρης Βελουχιώτης: Ο πρωταγωνιστής της σφαγής του Μελιγαλά - Βίος και πολιτεία Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή,16 Σεπτεμβρίου 2012,00:04 Πρωταγωνιστής του λουτρού αίματος ήταν ο περιβόητος Άρης Βελουχιώτης. Πρόκειται για την πιο εγκληματική φυσιογνωμία της νεωτέρας Ελλάδος, που κάποιοι όμως σήμερα επιχειρούν να αγιοποιήσουν και να δοξάσουν, ως το σύμβολο της «εθνικής μας αντίστασης». Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Άρης Βελουχιώτης; Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας. Το κομματικό ψευδώνυμο που του κόλλησαν οι σύντροφοί του, ήταν «Μιζέριας». Γεννήθηκε το 1905 στην Λαμία και υπήρξε. αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. Το 1923 έγινε και κομμουνιστής.
Κατ' αρχάς, ιδού το ποινικό μητρώο του «πρωτοκαπετάνιου» της «εθνικής αντίστασης»:
1ον) Υπ' αριθμόν 988/24.07.1925 Απόφαση Πλημ/κείου Θεσσαλονίκης: Δύο (2) ετών φυλάκιση για κλοπή.
8ον) Υπ' αριθμόν 1989/1939 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Έξι (6) μηνών φυλάκιση για ψευδορκία.
Τα πάντα, μέχρι και. καρέκλες σούφρωνε ο αρχικλέφταρος και αρχιαπατεώνας «πρωτοκαπετάνιος»! Διαβάστε την ακόλουθη ιστορία, δημοσιευμένη στο βιβλίο «Κουραδοκόφτης» του υπεραριστερού συγγραφέως Ηλία Πετροπούλου και θα καταλάβετε: «Το 1942-43 είχε αρχίσει ν' ακούγεται ευρύτερα το όνομα του Βελουχιώτη. Μια μέρα, ενώ έγραφα τα μαθήματά μου, έστηνα αυτί για να παρακολουθήσω την κουβέντα του πατέρα μου με τον αδερφό του, οπότε τον άκουσα να λέει: Αλέξη, ξέρεις ποιος είναι αυτός ο Βελουχιώτης; Ο θείος μου δεν ήξερε. Και ο πατέρας μου του εξήγησε: Είναι ο Κλάρας που μας έκλεψε τις καρέκλες! Όταν έφυγε ο θείος Αλέξης, ρώτησα τον πατέρα μου τι είχε συμβεί. Και τότε άκουσα τη σχετική αφήγησή του. Γύρω στα 1930, ο πατέρας μου και ο θείος Αλέξης είχανε, για λίγα χρόνια, ένα θερινό κινηματογράφο στο Θησείο, όπου χρησιμοποιούσαν καρέκλες ενοικιασμένες από μια αποθηκάρα. Ένα Φθινόπωρο, λοιπόν, ήρθανε τα κάρα και φορτώσανε τις επιστρεφόμενες καρέκλες, που όμως δεν κατέληξαν ποτέ στον προορισμό τους. Την επομένη κατέφτασε ο ιδιοκτήτης της αποθηκάρας και ζήταγε τις καρέκλες του, προς μεγάλην απορία του πατέρα μου. Τελικώς και οι δύο κατέβηκαν στην πιάτσα των κάρων, στο Μοναστηράκι, για να λύσουν το μυστήριο. Οι καραγωγείς τους διαβεβαίωσαν ότι είχανε αφήσει τις καρέκλες στο τάδε οικόπεδο, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους είχε δώσει ένας νεαρός απεσταλμένος του πατέρα μου. Όμως ο πατέρας μου δεν είχε στείλει κανέναν απεσταλμένο. Έτσι, όλοι μαζί κατέληξαν στη Γενική Ασφάλεια, που εντόπισε στο τάκα-τάκα τον δράστη - ήταν ο Κλάρας, ο μετέπειτα Βελουχιώτης».
Το 1938 συνελήφθη από την Αστυνομία για κομμουνιστική δράση και κλείστηκε αρχικώς στις φυλακές της Αιγίνης και εν συνεχεία της Κερκύρας. Συντόμως, υπογράφει «δήλωση μετανοίας», αποκηρύττει δηλαδή τον κομμουνισμό και αφήνεται ελεύθερος. Οι σύντροφοί του τον αποφεύγουν, καθότι είναι «δηλωσίας», προδότης του κομμουνισμού. Το 1942, όμως, καλείτα (... συνεχίζεται ...)
Ταυτοχρόνως, το κόμμα δίδει αυστηρή εντολή στα μέλη του: «Ούτε ψωμί ούτε νερό στον Μιζέρια»! Το πληγωμένο κτήνος και η συμμορία του τριγυρνούν στα βουνά, κυνηγημένοι από τα στρατιωτικά αποσπάσματα και αποκηρυγμένοι από το ίδιο τους το κόμμα. Το τέλος του ανθρωπόμορφου τέρατος έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκήρυξη, όταν μετά από μάχη με τα αποσπάσματα σκοτώνεται αυτός και τα πρωτοπαλίκαρά του και ακολούθως η κεφαλή αυτού και του υπαρχηγού του, Τζαβέλλα, «εκόσμησαν» έναν φανοστάτη της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων. Αυτό ήταν το τέλος που του άξιζε! Αργότερα, ο αρχηγός του ΚΚΕ, Ν. Ζαχαριάδης, σε ομιλία του στην 3η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ, στις 14 Οκτωβρίου 1950, είπε τα εξής: «Ο Βελουχιώτης (Κλάρας), εκτός από τα άλλα ήταν και δηλωσίας. Ο Κλάρας, που' χε στρατιωτικές ικανότητες κατσαπλιαδισμού, ίσως κάτι παραπάνω, ως κομματική φυσιογνωμία ήταν ένας άνθρωπος που μόνο να χαντακώσει το κόμμα μπορούσε. Καθόταν κι έτρεφε ψείρες, μεθούσε, έκανε όργια, δούλευε διαλυτικά και χαντάκωνε το κίνημα και τον ΕΛΑΣ. Ήταν ένας μικροαστός τυχοδιώκτης. Όταν σφίχτηκε λιγάκι στην Κέρκυρα, ούτε ένα μπάτσο δεν έφαγε και λύγισε. Κι έπειτα είχε αξιώσεις ηγέτη και καθοδηγητή. Ο Τίτο τον έβαλε κι έφαγε το κεφάλι του» (πηγή: «Νέος Κόσμος», έκδοσις Οκτωβρίου 1950).
Είχε, όμως, κι άλλες ιδιότητες ο αρχισφαγέας του Μελιγαλά. «Έκανε όργια», αναφέρει κομψά ο Ζαχαριάδης. Άλλοι πολλοί, όμως, το λένε πιο χοντρά. Όπως ο τ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Χονδροκούκης, που σημειώνει: «Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ο υπερζηλωτής της υλοποίησης των σχεδίων του ΚΚΕ, λόγω ακριβώς της ιδιοσυγκρασίας του και του κομπλεξικού ανδρικού του "είναι". Γιατί όπως έχει γίνει κοινά παραδεκτό, ο σκληροτράχηλος αυτός καπετάνιος του ΕΛΑΣ ήτο παθολογικός κίναιδος, πράγμα που έμμεσα το ομολογούν και στενοί του συνεργάτες στα διάφορα συγγράμματά τους» (πηγή: «Γκρεμίζω τον θρύλο του Άρη Βελουχιώτη»). Ο συντοπίτης του (από την Λαμία), ιατρός Λουκάς Τσαγκάρης, γράφει: «Η είσοδός του στη Λαμία υπήρξε θριαμβευτική. Συνοδεύετο -ως συνήθως- από σωματοφυλακήν εμπίστων μαυροσκούφηδων - και δια τους μη γνωρίζοντες - οι μαυροσκούφηδες ήσαν η προσωπική φρουρά του δια πάσαν χρήσιν, διότι όπως δημοσίως είχε καταγγελθεί, ο σύγχρονος «Θεός του Πολέμου» είχε και κάποιο «κουσούρι», έπασχε λέγεται από λειτουργική ανεπάρκεια» (πηγή: «Μια ζωή - ένας αγώνας»). Στην ένορκη κατάθεσή του στις αρχές, μετά την εξόντωση του Βελουχιώτη, ο «μαυροσκούφης» Ν. Δράκος, περιγράφει ως εξής τις τελευταίες στιγμές του αρχηγού του: «Επίσης, ως προς την ιδιαιτέρα ζωή του Άρη, καταθέτω ότι ούτος, κατά την στιγμή όπου ετραυματίσθη, παρέδωσε στον ψυχογιό του ονόματι Λέων, ένα ρωσικό παράσημο, τρεις χρυσές λίρες και το ωρολόγιόν του και τον οποίον ψυχογιόν είχε και εχρησιμοποιούσε ως επιβήτορα για να ικανοποιήσει τις παρά φύσιν σεξουαλικές του ορμές» (πηγή: «Το άκρως απόρρητο αρχείο της εξόντωσης του Άρη» του Μ. Γεωργούλα). Ο κομμουνιστής Μανούσακας γράφει για τον Άρη: «Ο Μανιαδάκης, ξέροντας το ρόλο του στο κόμμα, τον έστειλε μετά την Κέρκυρα στην Ακροναυπλία, όπου συνέχισε τις σεξουαλικές ανωμαλίες του» (πηγή: «Ακροναυπλία»). Ο Άγγλος συνταγματάρχης Κρις Γουντχάους, ο οποίος ήταν στην περίοδο της κατοχής αρχηγός της αγγλικής αποστολής και σύνδεσμος Άγγλων - ΕΛΑς, γράφει στα απομνημονεύματά του για τον Βελουχιώτη: «Ο Άρης Βελουχιώτης ελέγετο ότι ήτο σαδιστής και περιστασιακός ομοφυλόφιλος». Αλλά και ο αριστερότατος συγγραφέας Η. Πετρόπουλος, γράφει κριτικάροντας το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου «Άρης, ο αρχηγός των ατάκτων»: «Βεβαίως, ο Χαριτόπουλος δε γράφει πουθενά πως ο Βελουχιώτης ήτο πουστόμαγκας».
Ο ίδιος συγγραφεύς, γράφει σχετικώς με την σαδιστική και εγκληματική προσωπικότητα του Βελουχιώτη: «Νομίζω πως η ήττα της αριστεράς οφείλεται σχεδόν καθ' ολοκληρίαν, στις εκτελέσεις που έκανε ο ΕΛΑς, η ΟΠΛΑ και η ΜΛΑ. Έχω μιλήσει για το θέμα των αδικαιολόγητων (και πολιτικώς επιζήμιων) εκτελέσεων στο βιβλιαράκι μου «Πτώματα, πτώματα, πτώματα». Περάσανε σχεδόν 60 χρόνια αφ' ότου οι ελασίτες κατέσφα (... συνεχίζεται ...)
Όλα όσα λες καταρρίπτονται απο τον ιστορικό του λόγο στη Λαμία που μιλάει για ελληνικό έθνος και ελληνική φυλή. Όσο και να προσπαθείς να τα σκεπάσεις οι δικοί σου ήταν οι δωσίλογοι πως να το κάνουμε τώρα αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει. Αν ίσχυαν όλα αυτά που λες τότε το ΕΑΜ δεν θα είχε 1μισι εκατομμύρια μέλη. Ο Μελιγαλάς πρέπει να γίνει εθνική εορτή και να δοξάζουμε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που απελευθέρωσε την Ελλάδα απο τους λακέδες και τους χαφιέδες των Γερμανών τους γερμανοτσολιάδες. Αν είσαι αντίθετος σε αυτό, τότε να βρίσεις και τον Κολοκοτρώνη που έκανε ακριβώς τα ίδια και χειρότερα μη σου πώ...
Πω πω. Ο Βελουχιώτης είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία. Εδώ ολόκληρος Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί για βόμβες και τον προσκυνάτε ρε λαμόγια, στην πλαστογραφία κολλήσατε;
Πάντως Κυνηγούλη βλέπω τάτσι μίτσι κότσι με τον Ζαχαριάδη,
Μήπως θα μας πασάρεις και Πανσπουδαστική 8 για την εξέγερση του Πολυτεχνείου;
GreekGATE7 έγραψε:Όλα όσα λες καταρρίπτονται απο τον ιστορικό του λόγο στη Λαμία που μιλάει για ελληνικό έθνος και ελληνική φυλή. Όσο και να προσπαθείς να τα σκεπάσεις οι δικοί σου ήταν οι δωσίλογοι πως να το κάνουμε τώρα αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει. Αν ίσχυαν όλα αυτά που λες τότε το ΕΑΜ δεν θα είχε 1μισι εκατομμύρια μέλη. Ο Μελιγαλάς πρέπει να γίνει εθνική εορτή και να δοξάζουμε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που απελευθέρωσε την Ελλάδα απο τους λακέδες και τους χαφιέδες των Γερμανών τους γερμανοτσολιάδες. Αν είσαι αντίθετος σε αυτό, τότε να βρίσεις και τον Κολοκοτρώνη που έκανε ακριβώς τα ίδια και χειρότερα μη σου πώ...
Ενταξει μικρε εχεις ξεφυγει εντελως τον εχεις διαβασει τον λογο το Βελουχιωτη στην Δεσφινα;
Για ριξε μια ματια http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/2774/48/lang,el/
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
12θεϊστής έγραψε:Πω πω. Ο Βελουχιώτης είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία. Εδώ ολόκληρος Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί για βόμβες και τον προσκυνάτε ρε λαμόγια, στην πλαστογραφία κολλήσατε;
Πάντως Κυνηγούλη βλέπω τάτσι μίτσι κότσι με τον Ζαχαριάδη,
Μήπως θα μας πασάρεις και Πανσπουδαστική 8 για την εξέγερση του Πολυτεχνείου;
Καλα και συ ρε 12θειστη συγκρινεις τον Μιχαλολιακο με τον Αρη βελουχιωτη... Προσπαθεις να γινεις εμπαθης και το πετυχενεις...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Μα καλά μιλάς σοβαρά; Δηλαδή όποιος γνωρίζει ιστορία είναι αριστερός; Ότι να'ναι λες ρε. Ο Άρης Βελουχιώτης δεν είχε καμία σχέση με σοβιετικούς και *****. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και κατά τα Δεκεμβριανά που πολέμησε μέχρι και τους Άγγλους για να μείνει η Ελλάδα ανεξάρτητη και ελεύθερη ενώ την ίδια ώρα Άγγλοι-Σοβιετικοί τα είχαν βρεί και είχαν μοιράσει την Ελλάδα μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν ο ΕΛΑΣ πολέμησε να τους διώξει ενώ οι δικοί σου οι "εθνικόφρωνες" συνεργάστηκαν στην αρχή με τον κατακτητή και μετά με τους ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες Άγγλους που είχαν πάρει το 90% επιρροής στην χώρα μας. Πόσο αμόρφωτος είσαι; Όσο για το Μελιγαλά άστο φιλαράκι έχω μιλήσει προπολλού με άτομα που κατάγονται απο εκεί και μου τα έχουν πει δεν σε πέρνει λοιπόν... Άντε γειά και καλά μυαλά ανθέλληνα χρυσαυγίτη.
Αυτο και αν ηταν το καλυτερο που διαβασα οτι ο Κλαρας δεν ειχε καμια σχεση με τους Ρωσους, ενας ρωσοτσολιας ηταν και αυτος που εσφαζε τους Ελληνες. Παρολο ολα αυτα που λες για τα Δεκεμβριανα νομιζω οτι εχεις εντελως λαθος... Το σχεδιο των δεκεμβριανων για την Αθηνα ειχε δημιουργηθει πολυ πιο πριν... Διαβασε και εδω http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/11/blog-post_27.html