Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

D.Y.K έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 2:28 pm
Episkepths80 έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 1:55 pm Κοιτάζοντας τους προσωρινούς πίνακες της ΕΜΟΔΕ είδα ότι  συγκεκριμένα στην Αιτωλοακαρνανία πήραν στο τεχνικό προσωπικό καπου στα 3-4 άτομα.Τα άτομα αυτά θα  είναι   από τους πίνακες των επιτυχοντων 2500 εποχικών πυροσβεστών; 

Είναι 3 άτομα στους επιτυχόντες του τεχνικού (εποχικοί) και 1 άτομο στο επιστημονικό, άγνωστο εάν είναι εποχικός από φέτος, αφού στα μόρια δεν έχει αντιπυρικές. Συνεπώς, οι 3 του τεχνικού, κατά 95% είναι νυν εποχικοί και όχι πρώην. Το θέμα είναι να μάθεις εσύ εάν αυτοί είναι μάχιμοι ή οδηγοί για να σου βγουν τα κουκιά με τη σειρά σου. 

Dyk να υπολογίζουμε αρχές Ιουλίου για τα κενά???
Επισκέπτης

Παιδιά θα μπορούσε εποχικός να κάνει ΔΥ για αλλαγή υπηρεσίας ; Ή πάει σαν μετάθεση αυτό ; Εκτός από αμοιβαία εγκρίνονται διαφορετικά.;
Episkepths80

Δημοσίευση από Episkepths80 »

D.Y.K έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 2:28 pm
Episkepths80 έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 1:55 pm Κοιτάζοντας τους προσωρινούς πίνακες της ΕΜΟΔΕ είδα ότι  συγκεκριμένα στην Αιτωλοακαρνανία πήραν στο τεχνικό προσωπικό καπου στα 3-4 άτομα.Τα άτομα αυτά θα  είναι   από τους πίνακες των επιτυχοντων 2500 εποχικών πυροσβεστών; 

Είναι 3 άτομα στους επιτυχόντες του τεχνικού (εποχικοί) και 1 άτομο στο επιστημονικό, άγνωστο εάν είναι εποχικός από φέτος, αφού στα μόρια δεν έχει αντιπυρικές. Συνεπώς, οι 3 του τεχνικού, κατά 95% είναι νυν εποχικοί και όχι πρώην. Το θέμα είναι να μάθεις εσύ εάν αυτοί είναι μάχιμοι ή οδηγοί για να σου βγουν τα κουκιά με τη σειρά σου. 

Οι δύο που βλέπω στο τεχνικό έχουν και άδεια οδήγησης άρα υποθέτω ότι είναι από τους οδηγούς, ενώ οι υπόλοιποι βλέπω ότι δεν έχουν άδεια οδήγησης.Ετσι δεν ειναι; 
Pyrosvestiki2025

Δημοσίευση από Pyrosvestiki2025 »

Dyk εχω καθολου πιθανοτητες στα 4 ατομα επιλαχων στην αν αττικη τους μαχιμους μετα την εμοδε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι εδώ κάνουμε ένα πρώτο σχόλιο για τα προσωρινά αποτελέσματα, λαμβάνοντας ως κριτήριο ότι όσοι είναι επιτυχόντες στα προσωρινά, θα φτάσουν και μέχρι το τέλος του δρόμου με επιτυχία (τελικοί πίνακες). Σίγουρα θα υπάρξει μια μικρή αποχή και θα κοπούν και κάποιοι στα αθλήματα που και αυτά έχουν τις απαιτήσεις τους. Άρα θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Τα κενά που θα προκύψουν από την ΕΜΟΔΕ λογικά θα καλυφθούν με το πέρας όλων των διαδικασιών της προκήρυξης. Για τον φίλο που αναφέρει για τα διπλώματα οδήγησης, ναι, είναι πολύ πιθανόν να είναι οδηγοί αυτοί. Ή μπορεί απλά να έβγαλαν τα διπλώματα για "καβάντζα" και να υπηρετούν ως μάχιμοι. Ποιος ξέρει; Για τον φίλο που ρωτάει εάν θα μπει ως επιλαχών μάχιμος στην Αν.Αττική φέτος, παρατηρώ ότι στους προσωρινούς πίνακες δεν υπάρχει κάποιος (επιτυχών ή έστω επιλαχών ψηλά), παρά μόνο 1 στο επιστημονικό προσωπικό, στη θέση 16 από την περιοχή σου που όμως δεν έχει αντιπυρικές.Ίσως μπήκε φέτος εποχικός. Θεωρώ ότι έχεις πιθανότητες μόνο σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης για άλλους λόγους μέσα στην πενταετία ή εφόσον φύγουν άτομα με την προκήρυξη ή τις προκηρύξεις που θα ακολουθήσουν για Π.Ε.Θ.

Επισκέπτης

Οφθαλμίατρου, με επισυναπτόμενη εξέταση καταγραφής οπτικής οξύτητας και βαθμού διαθλαστικής ανωμαλίας εκάστου οφθαλμού, την ύπαρξη ή μη ελλιπούς χρωματικής αντίληψης και την ύπαρξη ή μη νοσήματος ή πάθησης.
Αυτο που αναγραφει η προκ για τον οφθαλμιατρο ειναι να προσκομισουμε εξτρα χαρτι με αυτα που μας λεει?
Επισκέπτης

Επειδή το ρώτησα χθες αυτό με τον οφθαλμίατρο στο νοσοκομείο μου είπε πως από την στιγμή που αναγράφεται στην καρτέλα και συμπληρώνει εκεί τα αποτελέσματα είμαστε καλυμμένοι ειδάλλως θα μας έδινε έξτρα χαρτί που θα αναγράφονταν τα αποτελέσματα . Αν κάποιος γνωρίζει με σιγουριά κάτι διαφορετικό να μας βοηθήσει .

Επισκέπτης

Υπάρχει κάποιος από εδώ οδηγός από Δυτική Αττική που μπήκε τώρα επιλαχόν παιδιά ; 
Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 8:11 pm Επειδή το ρώτησα χθες αυτό με τον οφθαλμίατρο στο νοσοκομείο μου είπε πως από την στιγμή που αναγράφεται στην καρτέλα και συμπληρώνει εκεί τα αποτελέσματα είμαστε καλυμμένοι ειδάλλως θα μας έδινε έξτρα χαρτί που θα αναγράφονταν τα αποτελέσματα . Αν κάποιος γνωρίζει με σιγουριά κάτι διαφορετικό να μας βοηθήσει .

Ο οφθαλμίατρος συμπληρώνει απλά την καρτέλα και αν είστε οδηγοί σας έχουν δώσει και ένα άλλο χαρτί έξτρα από την επιτροπή για να το συμπληρώσει ο οφθαλμίατρος. Αν δεν είστε οδηγοί συμπληρώνει απλά την καρτέλα και είστε εντάξει. Ξέρουν μην αγχώνεστε !
Επισκέπτης

:)
 Ελα φίλε μου είμαι εγώ δυτική οδηγός επιλαχών Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιος από εδώ οδηγός από Δυτική Αττική που μπήκε τώρα επιλαχόν παιδιά ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 10:06 pm Υπάρχει κάποιος από εδώ οδηγός από Δυτική Αττική που μπήκε τώρα επιλαχόν παιδιά ; 

Εγω φίλε μου 
Pyrosvestis2025

Δημοσίευση από Pyrosvestis2025 »

Dyk αδερφε καλημερα ειδα οτι ειναι και ενας απο τεχνικο προσωπικο ψηλα στις θεσεις ως μαχιμος αρα αν φυγει κ αυτος εχω περισοτερες πιθανοτητες να μπω λογω οτι μετα θα μεινουν 3 που θα πρεπει να φυγουν δεν ξερω αν ειναι ακατορθωτο(βεβαια πρεπει να περασει και τα αθληματα της εμοδε) εσυ τι πιστευεις για φετος;;
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους....ξέρει κάποιος αν θα καλέσει και επιλαχόντες στην ΕΜΟΔΕ???
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Pyrosvestis2025 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 9:04 am Dyk αδερφε καλημερα ειδα οτι ειναι και ενας απο τεχνικο προσωπικο ψηλα στις θεσεις ως μαχιμος αρα αν φυγει κ αυτος εχω περισοτερες πιθανοτητες να μπω λογω οτι μετα θα μεινουν 3 που θα πρεπει να φυγουν δεν ξερω αν ειναι ακατορθωτο(βεβαια πρεπει να περασει και τα αθληματα της εμοδε) εσυ τι πιστευεις για φετος;;

Καλημέρα. Εκφράζω προσωπική άποψη. Πιστεύω ότι για φέτος είσαι κάπως δύσκολα. Μέσα στην πενταετία όμως είναι εφικτό. Εάν είσαι το παλικάρι που ανέφερε για μάχιμος στην Ανατολική Αττική. Μην το δέσεις κόμπο. Τη γνώμη μου σου λέω. Μακάρι να σου κάτσει από φέτος. 
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 10:48 am
Pyrosvestis2025 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 9:04 am Dyk αδερφε καλημερα ειδα οτι ειναι και ενας απο τεχνικο προσωπικο ψηλα στις θεσεις ως μαχιμος αρα αν φυγει κ αυτος εχω περισοτερες πιθανοτητες να μπω λογω οτι μετα θα μεινουν 3 που θα πρεπει να φυγουν δεν ξερω αν ειναι ακατορθωτο(βεβαια πρεπει να περασει και τα αθληματα της εμοδε) εσυ τι πιστευεις για φετος;;

Καλημέρα. Εκφράζω προσωπική άποψη. Πιστεύω ότι για φέτος είσαι κάπως δύσκολα. Μέσα στην πενταετία όμως είναι εφικτό. Εάν είσαι το παλικάρι που ανέφερε για μάχιμος στην Ανατολική Αττική. Μην το δέσεις κόμπο. Τη γνώμη μου σου λέω. Μακάρι να σου κάτσει από φέτος. 

Dyk καλημέρα....γενικά οι οδηγοί φέτος που είναι ψιλά θεωρώ έχουμε πιο πολλές πιθανότητες από επιλαχόντες να βρεθούμε επιτυχόντες 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες