Papaki22 έγραψε:Τρουχτσιδη εσύ έχεις ακούσει τίποτα; Είσαι μέσα και περιμένεις για να σας βγάλουν έξω; Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο ...
Ναι εμεις τελειωσαμε . πρακτικη κανουμε. Ακούστηκε οτι η οππι εχει βγει κατα 95% αντισυνταγματική Στο Στε. Δεν ξερω αν ισχυει παντως αν δεν γινει οππι δεν νομιζω να παρει ατομα.
Papaki22 έγραψε:Τρουχτσιδη εσύ έχεις ακούσει τίποτα; Είσαι μέσα και περιμένεις για να σας βγάλουν έξω; Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο ...
Ναι εμεις τελειωσαμε . πρακτικη κανουμε. Ακούστηκε οτι η οππι εχει βγει κατα 95% αντισυνταγματική Στο Στε. Δεν ξερω αν ισχυει παντως αν δεν γινει οππι δεν νομιζω να παρει ατομα.
Που ακούστηκε ότι έχει βγει αντισυνταγματική. Εγω δεν άκουσα κάτι
Η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά δεν μπορούν να το πάρουν πίσω. Υπάρχει ανάγκη από προσωπικό. Πάντως θα φτάσει ψηλά από επιλαχόντες : Φανταστείτε για 380 στην Α κατηγορία έφτασε στην 720 σειρά, για τους υπόλοιπους 480 που θα φτάσει, πολλοί δεν πηγαίνουν, πολλές γυναίκες θα κοπούν οπότε αναμένουμε
Έχω έναν θείο, που έχει ένα φίλο που ο αδερφός της κοπέλας της ανιψιάς του είναι προσωπικός καφετζής του Πρωθυπουργού... Είναι θέμα χρόνου να μας πάρουν όλους είπε... Παιδιά πέρα από τη πλάκα είμαστε στη τελική ευθεία. Το νιώθω... Έχω φίλινγκ...
Εγω εχω μια θεια που η κουνιαδα του μπατζανακη της ξαδερφης της συμπεθερας του ειναι προσωπικη οδοντιατρος του κουλη, και ειπε στη ανιψια της κουνιαδας του οτι ειμαστε μεσα, ρε σοβαρευτειτε λιγο, για το black peos ειναι ορισμενοι εδω μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KARAKOUL την Τρί Απρ 12, 2022 1:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikoskriti4 έγραψε:Τρουχτσιδη έχεις γυρίσει την μπιφτεκα 10 φορές, απόφασισε
Εγω προσπαθω να βοηθησω. εσυ ειρωνεύεσαι . να αποφασίσω ακριβως σε τι; Οτι ακουω το αναφέρω εδω μεσα φυσικα δεν μπορω να ξερω τα παντα αν ισχυουν. Απο εκει και περα δεν ξερουν γενικα τιποτα αερολογίες μας λενε ολοι και τιποτα με σιγουρια.