Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
http://www.policepress.gr/%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae/
Πολλά παράπονα ακόμα μια φορά για έλλειψη προσωπικού.. βέβαια αυτοί ζητάνε αποκλειστικά πανελληνίων..
Πολλά παράπονα ακόμα μια φορά για έλλειψη προσωπικού.. βέβαια αυτοί ζητάνε αποκλειστικά πανελληνίων..
- TB
- Posts in topic: 75
Έχουν δίκιο και για τους αστυφύλακες! Με 300 άτομα κάθε χρόνο πόσους αστυφύλακες περιμένεις να έχεις να καλύπτουν τις θέσεις; Στο τέλος μόνο αξιωματικοί και Ειδικοί φρουροί θα μείνουν
-
- Posts in topic: 79
Το θέμα είναι να υπάρχει απάντηση στην αντιμετώπιση των ελλείψεων από τη κυβέρνηση και να βγάλουν προκήρυξη ειδικών φρουρών για να αντιμετωπιστούν κάποιες χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό.. Αφου χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει δημοκρατία όπως είπε ο Χρυσοχοΐδης και αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης πρέπει σύντομα να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο για μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη στον τομέα της ασφάλειας..
Παιδια μια ερώτησηεγώ έχω βγάλει το toeic και αυτό έχει υποκατηγορίες Α2 Β1 Β2 ΚΑΙ C1 εγώ στο σκορ μου έχω 520 και ανήκω στην κατηγορία των Α2. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αυτό το πτυχίο που έχω εγώ λαμβανεται υπόψιν η θα πρέπει να έχω υψηλότερο σκορ και να ανήκω στην κατηγορία Β2 έτσι ώστε να μου το περάσουν εγγυρο στα έγγραφα ενδεχόμενης προκυρηξης;
-
- Posts in topic: 4
Θες τουλάχιστον Β2.Pk9 έγραψε:Παιδια μια ερώτησηεγώ έχω βγάλει το toeic και αυτό έχει υποκατηγορίες Α2 Β1 Β2 ΚΑΙ C1 εγώ στο σκορ μου έχω 520 και ανήκω στην κατηγορία των Α2. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αυτό το πτυχίο που έχω εγώ λαμβανεται υπόψιν η θα πρέπει να έχω υψηλότερο σκορ και να ανήκω στην κατηγορία Β2 έτσι ώστε να μου το περάσουν εγγυρο στα έγγραφα ενδεχόμενης προκυρηξης;
Μέσω προκυρηξης ΑΣΕΠ λέει πως το σκορ για το toeic που πρέπει να έχεις είναι από 505-785! Ξέρει κάποιος που να έχει παρόμοιο πτυχίο τι παίζει;
- Panagouleas
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Η προκ δν ειναι μεσω ασεπ ειναι με την επιβλεψη ασεπ
Άρα δεν είναι έγκυρο;
Φιλε εγω εχω toeic B2... εβγαλα βαθμολογια 615 για να παρω το Β2 που ειναι lower! Θελει πανω απο 595 για να παρεις Β2 νομιζω!
Οκκ ευχαριστω φίλε αν γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτι ακόμα ας μου απαντήσει αν μπορεί! Ευχαριστώ!
Ranger εσύ που έχεις 615 στην μοριοδοτηση τις πήρες τις 100 μονάδες;
-
- Posts in topic: 4
Αντιγράφω από σελίδα 35 της προκήρυξης: Για Β2 (TOEIC) βαθμολογία από 505 έως 780Pk9 έγραψε:Οκκ ευχαριστω φίλε αν γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτι ακόμα ας μου απαντήσει αν μπορεί! Ευχαριστώ!
Αρα πιάνεται! Να σαι καλά ρε φίλε μου εφυγε ένα άγχος, σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Παιδιά ισχύει για όλα τά lower αυτό η μόνο για toeic.
Όχι φίλε μου είναι ανάλογα το lower , εμένα πχ είναι με σκορ ενώ ας πούμε το Michigan η το παίρνεις η όχι δεν έχει βαθμολογία. Αν κατεβάσεις με pdf την προκυρηξη στο Google πήγαινε στην σελίδα 35 και εκεί τα λέει όλα αναλυτικά, το κοίταξα και γω μιας και μου το είπε και ο φίλος πιο πανω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες