Selby23 έγραψε:Παιδιά μυρίζει πολύ μπαρούτι η δουλειά ότι και να λέμε βγάζει μάτι κ εμείς άχνα.Προφανώς κομμένος και κάπως μαγικά επανήλθε στους επιτυχόντες.
Ο αντικειμενικός ΑΣΕΠ 🤮
Το ειδατε το όνομα, οποίος στην ομάδα ήταν μαζί του που καλέστηκε και είδε πραγματικά τι έγινε να μας λύση εδώ την απορία αν πέρασε.
Θα αναγκαστώ βασικά να το ψαξω κιόλας να δω ποιοι άλλοι έδιναν μαζί του και θα τους μιλήσω.
Οχι τπτ άλλο να δω ποσό ανώτατο συμβόυλιο επιλογής προσωπικού είναι 😂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 09, 2021 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δε νομίζω να ρίσκαρε ο ΑΣΕΠ τη διαφάνεια για έναν άνθρωπο τόσο εξόφθαλμα. Ίσως να έγινε και λάθος, τι να πω. Πάντως δε χρειάζεται να βγάλουμε εμείς το πόρισμα. Αν τώρα κάποιος μπορεί να διασταυρώσει κάποια πληροφορία έχει καλώς. Εξάλλου αν ήθελε τόσο υπόγεια να γίνει η δουλειά θα μπορούσε να κάνει μια ανανέωση των πινάκων για τα ψυχοτεχνικά και να ορίσει μια παράληψη ή να τον χώσει στα επόμενα γκρουπ που δε δημοσιεύτηκαν ούτως ή άλλως. Θα μπορουσαν να κάνουν τη δουλειά αν ήθελαν πιστεύω και να μη πάρουμε και χαμπάρι.
Έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε με δικηγόρο για ένσταση για το συγκεκριμένο άτομο και θα καλεσουμε τα 18 άτομα της ομάδα 9 Με ώρα προσέλευσης 13:40 με Α/Α 145-162 να μας λύσουν την απορία σαν μάρτυρες !
Selby23 έγραψε:Έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε με δικηγόρο για ένσταση για το συγκεκριμένο άτομο και θα καλεσουμε τα 18 άτομα της ομάδα 9 Με ώρα προσέλευσης 13:40 με Α/Α 145-162 να μας λύσουν την απορία σαν μάρτυρες !
Ξέρετε άτομα που ήτανε στην συγκεκριμένη ομάδα και επιβεβαιώνουν ότι δεν περασε;
Καλημέρα απ την ομάδα 9 είμαι εγώ! Έδωσε αυτό το παιδί μαζί μας κανονικά! Αυτός πρέπει να ήταν στον συμπληρωματικό πίνακα αλλά ήρθε νωρίτερα και έδωσε μαζί μας
Paris Volos13 έγραψε:Καλημέρα απ την ομάδα 9 είμαι εγώ! Έδωσε αυτό το παιδί μαζί μας κανονικά! Αυτός πρέπει να ήταν στον συμπληρωματικό πίνακα αλλά ήρθε νωρίτερα και έδωσε μαζί μας