Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λογικα μπορεις να πας αλλα την αθηνα δεν την γλιτωνεις 2 μηνες που ειναι η πρακτικη λογικα.. εκτος αν γινεται κ σε νησι.. εαν γνωριζει κανεις αλλος τι παιζει ας μας πει..
Θανος έγραψε:Καλησπερα σας παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Οταν τελειωνεις την σχολη σαν ειδικος φρουρος δηλωνεις μερος που θελεις να πας; Αν εγω πχ θελω να παω σε ενα νησι ακομη κ μακρυα απο το σπιτι μου ειναι εφικτο να γινει; Γιατι τα νησια πιανουν παραμεθωριο. Η οπως κ δηποτε θα πας αθηνα;
Aθήνα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Μόνο Αθήνα πανε οι ειδικοί φρουροί, κάποιες σειρές μόνο πήγαν άτομα κατευθείαν Θεσσαλονίκη και Κρήτη νομίζω. Μετάθεση στα 13 χρόνια και αν...
Οι συνοριοφυλακες είναι βαθμολογικά σαν ΕΦ, στα 8 χρόνια αστυφ. Αλλά δεν πρόκειται να παρει άτομα, αυτό που λέει ο Μητσοτάκης είναι η frontex.
Οι συνοριοφυλακες είναι βαθμολογικά σαν ΕΦ, στα 8 χρόνια αστυφ. Αλλά δεν πρόκειται να παρει άτομα, αυτό που λέει ο Μητσοτάκης είναι η frontex.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Frontex 10.000 άτομα είναι πολλά και ειδικά ξένοι κιόλας... Εγώ πιστεύω θα πάρει και Έλληνες με προκυρηξη γιατί μόνο ξένους δεν στέκει
Μεταθεση σε 13 χρονια κ αν λογικο.. αλλα αν καποιος θελει να παει πχ σε νησι κ ας ειναι μακρυα απο το σπιτι του δν παιζει; σαν παραμεθοριο;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Για να μπορεσει καποιος να παει στο τοπο καταγωγης του πρεπει να μαζεψει μορια υπηρετωντας στην παραμεθωριο. Και παλι θα αργησει πολυ να παει στο τοπο του, μπορει να μη τα καταφερει και ποτε! Αν παρει 1500 ατομα, οι 1300+ θα ειναι για Αθηνα... ισως καμια 100αρια ατομα μοιραστουν σε Αλλες μεγαλες πολεις!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Και τώρα μπορούν να πάνε Έλληνες στην frontex. Δεν βγαίνει προκήρυξη για κάθε κράτος. Είναι πανευρωπαϊκή.
http://www.europarl.europa.eu/news/el/press-room/20190410IPR37530/europaiki-sunoriofulaki-kai-aktofulaki-monimo-soma-10-000-fulakon-mechri-to-2027
http://www.europarl.europa.eu/news/el/press-room/20190410IPR37530/europaiki-sunoriofulaki-kai-aktofulaki-monimo-soma-10-000-fulakon-mechri-to-2027
Αυτο λεω μπορεις αντι για αθηνα παραμεθοριο να πας σε καποιο νησι; δεν μιλαω γοα την πολη που εισαι να πας
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Διασωστης31 έγραψε:Και τώρα μπορούν να πάνε Έλληνες στην frontex. Δεν βγαίνει προκήρυξη για κάθε κράτος. Είναι πανευρωπαϊκή.
Υπάρχει κάποιο προσοντολογιο ή κάποιο αρχείο για να δω τι χρειάζεται ακριβώς;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Είμαι απο νησί και ξέρω αρκετούς Ε. Φ. οι οποίοι ήρθαν εδω σε 2-3 χρόνια.. οπότε αυτο το 13 χρόνια και αν , δεν ισχύει πάντα. Ανοιξαν θέσεις και ήρθαν...
αμοιβαιες μεταθέσεις μπορούν να κάνουν?οι συνοριακοι έχουν το ίδιο μισθολόγιο με τους ειδικούς φρουρούς;
και μπορούν να δηλώσουν για εκαμ?
και μπορούν να δηλώσουν για εκαμ?
Ναι υπαρχουν ερχοντε εννοειτε... εγω απλα ρωτησα πχ πες εισαι απο θεσσαλονικη μπορεις να πας σε νησι ευκολα η δυσκολα; η θα πας αθηνα οπωσδηποτε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δε τα ξέρω τα των μεταθέσεων της ελασ, αλλά φαντάζομαι για να πας κάπου πρέπει να υπάρχει οργανική θέση. Οι ΕΦ στα 8 χρόνια μπορούν να πάνε σε θέσεις αστυφυλακων, και τα μόρια τους αρχίζουν να μετράνε μετά την 5ετια. Εκτός και αν υπάρχουν οργανικες θέσεις για ΕΦ σε όλη την Ελλάδα, που δε νομίζω.
Αντε μαγκες! Ολοι κουλη δαγκωτο για να εχουμε ελπιδες!
PAPAXITOS έγραψε:Αντε μαγκες! Ολοι κουλη δαγκωτο για να εχουμε ελπιδες!
αν έλεγαν η χρυσή αυγή θα κάνει προσλήψεις θα τους ψηφίζατε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες