Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Το ξερω αυτο αλλα την στιγμη που υπηρχε εγκριση της επιτροπης της ΠΥΣ και για εμας, μας αφησαν στα κρυα του λουτρου. Γιατι δεν μας πηραν και εμας απο τον νοεμβρη ειχαμε τελειωσει με ολα.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Ξερουμε ξεκαθαρα κυριοι οτι ο φουλ μνημονιακος κυριος δενδριας δεν μας θελει και γ΄αυτο ειπαν στα παιδια της συνατησης στο αρχηγειο οτι μονο με πολιτικη πιεση θα κανουμε δουλεια! Παντως το θετικο ειναι οτι πλεον δεν μπορουν να πεταξουν το μπαλακι αλλου για να μας ξεφορτοθουν οι κολιτοι Απο το αρχηγειο και υπουργειο προστασιας του πολιτη
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Πάνος45 καλό αυτό γιατί τα ίδια είπαν και στιν γκέιτ 21.

Λαγός13
Γιατί να μην μας θέλει ο Δένδιας; Δεν νομίζω. Απ τη στιγμή που έχουν προβλεφθεί πιστώσεις δεν υπάρχει λόγος να μην μας πάρουνε... Αλλά και εγώ απορώ γιατί στα παιδιά στην συνάντηση είπαν για λεφτά ενώ επίσημα απαντάνε το αντίθετο. Πάντως θέλει πολιτική πίεση. Είχαν δίκιο τα παιδιά από τις συναντήσεις.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά για την επιτροπή αυτή που ασχολείται με την εξαίρεση μας από τους περιορισμούς του μεσοπρόθεσμου έχετε κάποιο τηλέφωνο στο Υ. ΠΡΟ. ΠΟ. Που να γνωρίζει κάτι σχετικό; Πήρα στο Υ. ΠΡΟ. ΠΟ στο γραφείο κοινοβουλευτικού ελέγχου στο τηλ. Που φαίνεται στις απαντήσεις του κ. Δένδια, εκεί μου είπαν ότι δεν ενημερώνουν ιδιώτες παρά μόνο βουλευτές και με παρακίνησαν να πάρω στο αρχηγείο και να ζητήσω τα τηλ. Της επιτροπής.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

THEO έγραψε:Πάνος45 καλό αυτό γιατί τα ίδια είπαν και στιν γκέιτ 21.

Λαγός13
Γιατί να μην μας θέλει ο Δένδιας; Δεν νομίζω. Απ τη στιγμή που έχουν προβλεφθεί πιστώσεις δεν υπάρχει λόγος να μην μας πάρουνε... Αλλά και εγώ απορώ γιατί στα παιδιά στην συνάντηση είπαν για λεφτά ενώ επίσημα απαντάνε το αντίθετο. Πάντως θέλει πολιτική πίεση. Είχαν δίκιο τα παιδιά από τις συναντήσεις.

οι τελευταιες απαντησεις που εχουμε παρει λενε ξεκαθαρα οτι πλεον εξερταται απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη, με λιγα λογια ειναι αποφαση υπουργου για την προσληψη μας. Εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι πριν λιγο καιρο ο δενδριας ειπε οτι ειναι υπερ αριθμοι στο πυροσβεστικο σωμα! Μετα απο αυτο θα επερνε κ΄αλλους 725; Θα τον περνανε σιγουρα με τις πετρες
Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

lagos13 τα παντα ρει φιλε... Ειμαστε σε καλο δρομο ηρεμισε.

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

lanzaralx έγραψε:lagos13 τα παντα ρει φιλε... Ειμαστε σε καλο δρομο ηρεμισε.

μακαρι φιλος και ας ελπισουμε να μην ειναι μακρυς ο δρομος γιατι μας εχουν φτασει στα ορια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7963244.pdf

Σε απάντησή του ο Δένδιας 8/2 λέει, ότι στην παρούσα φάση το πυροσβεστικό σώμα έχει ελλείψεις για αυτό και ανασυγκροτεί την επιτροπή αναδιάρθρωσης.

gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

PAKOS έγραψε: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7963244.pdf

Σε απάντησή του ο Δένδιας 8/2 λέει, ότι στην παρούσα φάση το πυροσβεστικό σώμα έχει ελλείψεις για αυτό και ανασυγκροτεί την επιτροπή αναδιάρθρωσης.

Ετσι ακριβως, πολιτικος ειναι λεει και ξε-λεει, μια ελεγε ειναι πολλοι στην πυροσβεστικη, τωρα ελλειψεις

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Μετα μαλλον καταλαβε οτι εκανε μαμακια και δεν καλυμενος με της δηλωσεις του! Δεν σκεφτηκε αν το καλοκαιρι καει η ελλαδα τι δικαιολογια θα βρει να πει και το αλλαξε
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Τελικα ποια ειναι η τελική δήλωση του χρονικα, αυτή που βρήκα εγω 8/2 ή εβγαλε και αλλη αργοτερα που λεει το αναποδο;
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

PAKOS έγραψε:Τελικα ποια ειναι η τελική δήλωση του χρονικα, αυτή που βρήκα εγω 8/2 ή εβγαλε και αλλη αργοτερα που λεει το αναποδο;

αυτο πιστευω θα το δειξει καλυτερα ο χρονος Εικόνα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

παιδια κοιταξτε πως εχουνε τα πραγματα αυτην την στιγμη. Γνωμη μου ειναι οτι ο δενδιας περιμενε την αναδιαρθωση του πυροσβεστικου σωματος που τελειωνει μεχρι τελη φεβρουαριου. Μαζι με δηλωση του που ειχε κανει 8 φεβρουαριου ειχε πει οτι ο καθε πυροσβεστικος σταθμος σε καθε μερος της ελλαδας να καταγραψει τις ελειψεις που εχει. Αν τωρα δεν μας παρει μετα απο την απαντηση οτι υπηρχαν και υπαρχουν λεφτα για εμας και ειμασταν και ειμαστε στον προυπολογισμο του κρατους και φετος δυστυχως αμα δεν μας παρουν μεσα στον μαρτιο παει να πει οτι σκονταφτουμε στο μεσοπροθεσμο και δεν μας το λεει επισημα για να μην παμε δικαστικα γιατι το μεσοπροθεσμο ψηφιστηκε τελη οκτωμβριου και εμεις τρεχαμε μεσα στον νοεμβριο για την προκυρηξη και ξερει οτι θα δικαιωθουμε. Υπομωνη 2 βδομαδες και βλεπουμε μετα πως θα πραξουμε γιατι δεν τον περνει τωρα να κανει τριπλα. Η υπομωνη εξαντλητε κυριοι το πολυ 2 βδομαδες
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Συμφωνω σχεδον απολυτα μαζι σου αλλα μην παραβλεπεις και τις οποιες θετικες εξελιξεις υπαρχουν, ας ειναι ελαχιστες. Οπως ειπες ομως ενα χρονο παλευουμε τωρα θα τα παρατησουμε; Στην τελικη ζηταμε κατι παρατυπο; Και εγω εχασα την μοναδικη ευκαιρια που ειχα για δουλεια (συνεντευξη) τον τελευταιο μισο χρονο αλλα αν δεν κανεις θυσιες για τις ιδεες σου ή εσυ δεν αξιζεις ή οι ιδεες σου.

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7976020.pdf

Βασικα προσωπικα δεν καταλαβα τι εννοει... Αυτα για τις οργανικες θεσεις κλπ θα τα κοιταξουν οταν προσληφθουμε η οταν παρουν την αποφαση να μας προσλαβουν και το καλο που καταλαβα ειναι οτι αυτο με το μεσοπροθεσμο 13-14 δεν μας πιανει στην απαντηση του για τους 5ετης για την πυροσβεστικη ακαδημια.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες